پری90 135 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 سلام من پری هستم.... اهل بوشهر...19سالمه... ترم یک معماری رو تازه تموم کردم و عاشق معماریم...ب خاطر همین ی سال پشت کنکور موندم..... دوس دارم بیشتر با بچه ها اشنا بشم وزود تر با دنیای معماران اشنا بشم
آرتاش 33340 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 سلام من پری هستم....اهل بوشهر...19سالمه... ترم یک معماری رو تازه تموم کردم و عاشق معماریم...ب خاطر همین ی سال پشت کنکور موندم..... دوس دارم بیشتر با بچه ها اشنا بشم وزود تر با دنیای معماران اشنا بشم سلام پری خانوم خیلی خوش اومدین ایشالله موفق میشین
پری90 135 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 سلام پری خانوم خیلی خوش اومدین ایشالله موفق میشین مرسی ممنون.... اینجا همیشه اینطوری خلوته؟ من خیلی شلوغم.... اگه از معماری زیاد سر در می اوردم اینجا رو پست بارون میکردم
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 مرسی ممنون....اینجا همیشه اینطوری خلوته؟ من خیلی شلوغم.... اگه از معماری زیاد سر در می اوردم اینجا رو پست بارون میکردم سلام سلااااااام نه چون اواخر ترم هست ، بچه ها درگیر امتحان و پروژه هستن ، یکم خلوت تر شده و فعالیت بچه ها کم شده وگرنه تالار معماری فعال ترین تالار انجمن هست نگران نباش عزیزم ، کم کم راه می افتی و همه چیز رو یاد میگیری ترم 1کارشناسی پیوسته هستی ؟
پری90 135 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 سلام سلااااااام نه چون اواخر ترم هست ، بچه ها درگیر امتحان و پروژه هستن ، یکم خلوت تر شده و فعالیت بچه ها کم شده وگرنه تالار معماری فعال ترین تالار انجمن هست نگران نباش عزیزم ، کم کم راه می افتی و همه چیز رو یاد میگیری ترم 1کارشناسی پیوسته هستی ؟ اهااااااااااااا پس من باید بصبرم ی خورده.... اره عزیزم....خیلی از سایت خوشم اومده... من بیشتر وقتم رو تو نتم یا کار معماری....ب خاطر همین دوس دارم زمانی ک از نت استفاده میکنم بهترین استفاده ها رو ببرم
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 اهاااااااااااااپس من باید بصبرم ی خورده.... اره عزیزم....خیلی از سایت خوشم اومده... من بیشتر وقتم رو تو نتم یا کار معماری....ب خاطر همین دوس دارم زمانی ک از نت استفاده میکنم بهترین استفاده ها رو ببرم آره ، از 25 بهمن به بعد خوب میشه میتونی از بخش های مختلف تالار دیدن کنی و اگر در مورد چیزی سوال یا ابهامی داشتی مطرح کنی تا من و یا بقیه دوستان در موردش بیشتر برات توضیح بدیم موفق باشی
*lotus* 20275 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 سلام من پری هستم....اهل بوشهر...19سالمه... ترم یک معماری رو تازه تموم کردم و عاشق معماریم...ب خاطر همین ی سال پشت کنکور موندم..... دوس دارم بیشتر با بچه ها اشنا بشم وزود تر با دنیای معماران اشنا بشم خیلی خوش اومدی عزیزم
narmin 92 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 سلام سلام به همه ی معماران به نظرتون ،دانشگاه های غیرانتفاعی که بدون کنکور برمی دارن این تازگیا،برای معماری با چه معدلی برمیدارن؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 دلتون بسووووووزه ؛من امتحان ندارم این ترم، فقط 1 پروژه ببینیم کیا از معماریا حاضرن ؛ * Ven000s * azad777 *Cloudy sky* kebriya lind_o58 آیلر st.saba archengineer mmehdi gordia انديشه1369 dokhtar.irooni shahdokht *1983* atefehkhanom blue angel الان دلمان سوخت ایراد نداره عوضش من تحویل پروژه ام 11 و بعد خلاص هووووووراااا هورااااااااااا
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 سلام سلام به همه ی معمارانبه نظرتون ،دانشگاه های غیرانتفاعی که بدون کنکور برمی دارن این تازگیا،برای معماری با چه معدلی برمیدارن؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چه قدر تحویل گرفته شدم عزیزم اطلاعی در این مورد نداشتم وگرنه حتما جواب میدادم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 25 فروردین، 2013 سلام سلام به همه ی معمارانبه نظرتون ،دانشگاه های غیرانتفاعی که بدون کنکور برمی دارن این تازگیا،برای معماری با چه معدلی برمیدارن؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلاااام؛ وااای؛شرمنده منم نمیدونم؛ اینو دانشگاه ها اعلام میکنن؛ الان دلمان سوخت ایراد نداره عوضش من تحویل پروژه ام 11 و بعد خلاص هووووووراااا هورااااااااااا ای فااافااااا؛ نخیر هم بعدش ترم جدیدت شروع میشه ؛اما برا من دیگه تموم شده
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 25 فروردین، 2013 شطورین همگی؟ من خوبم،بقیه رو نمیدونم، تو چطووووری
mani24 29665 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 روی من شرط ببند ... تمام " دل " ها را رد کرده ام !! چشم بسته این قمار را می بَرم ... دوست داشتن تو " بی دل " است. مهران پیرستانی / آذر نود
.Apameh 25173 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 من خوبم،بقیه رو نمیدونم، تو چطووووری درگیر طرحمم بابا چشمم داره در میاد دیشب آخر وقت داشتم میکشیدم ضخامت دیوارام یکی شد
آرتاش 33340 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 درگیر طرحمم باباچشمم داره در میاد دیشب آخر وقت داشتم میکشیدم ضخامت دیوارام یکی شد سلوم مگه تحویلاتون تموم نشده؟
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 سلام سلام به همه ی معمارانبه نظرتون ،دانشگاه های غیرانتفاعی که بدون کنکور برمی دارن این تازگیا،برای معماری با چه معدلی برمیدارن؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام دوست گرامی بستگی به دانشگاه داره اما عرفش 17 به بالاس
ارسال های توصیه شده