پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام من پری هستم.... اهل بوشهر...19سالمه... ترم یک معماری رو تازه تموم کردم و عاشق معماریم...ب خاطر همین ی سال پشت کنکور موندم..... دوس دارم بیشتر با بچه ها اشنا بشم وزود تر با دنیای معماران اشنا بشم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام من پری هستم....اهل بوشهر...19سالمه... ترم یک معماری رو تازه تموم کردم و عاشق معماریم...ب خاطر همین ی سال پشت کنکور موندم..... دوس دارم بیشتر با بچه ها اشنا بشم وزود تر با دنیای معماران اشنا بشم سلام پری خانوم خیلی خوش اومدین ایشالله موفق میشین لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام پری خانوم خیلی خوش اومدین ایشالله موفق میشین مرسی ممنون.... اینجا همیشه اینطوری خلوته؟ من خیلی شلوغم.... اگه از معماری زیاد سر در می اوردم اینجا رو پست بارون میکردم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ مرسی ممنون....اینجا همیشه اینطوری خلوته؟ من خیلی شلوغم.... اگه از معماری زیاد سر در می اوردم اینجا رو پست بارون میکردم سلام سلااااااام نه چون اواخر ترم هست ، بچه ها درگیر امتحان و پروژه هستن ، یکم خلوت تر شده و فعالیت بچه ها کم شده وگرنه تالار معماری فعال ترین تالار انجمن هست نگران نباش عزیزم ، کم کم راه می افتی و همه چیز رو یاد میگیری ترم 1کارشناسی پیوسته هستی ؟ لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام سلااااااام نه چون اواخر ترم هست ، بچه ها درگیر امتحان و پروژه هستن ، یکم خلوت تر شده و فعالیت بچه ها کم شده وگرنه تالار معماری فعال ترین تالار انجمن هست نگران نباش عزیزم ، کم کم راه می افتی و همه چیز رو یاد میگیری ترم 1کارشناسی پیوسته هستی ؟ اهااااااااااااا پس من باید بصبرم ی خورده.... اره عزیزم....خیلی از سایت خوشم اومده... من بیشتر وقتم رو تو نتم یا کار معماری....ب خاطر همین دوس دارم زمانی ک از نت استفاده میکنم بهترین استفاده ها رو ببرم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ اهاااااااااااااپس من باید بصبرم ی خورده.... اره عزیزم....خیلی از سایت خوشم اومده... من بیشتر وقتم رو تو نتم یا کار معماری....ب خاطر همین دوس دارم زمانی ک از نت استفاده میکنم بهترین استفاده ها رو ببرم آره ، از 25 بهمن به بعد خوب میشه میتونی از بخش های مختلف تالار دیدن کنی و اگر در مورد چیزی سوال یا ابهامی داشتی مطرح کنی تا من و یا بقیه دوستان در موردش بیشتر برات توضیح بدیم موفق باشی لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام من پری هستم....اهل بوشهر...19سالمه... ترم یک معماری رو تازه تموم کردم و عاشق معماریم...ب خاطر همین ی سال پشت کنکور موندم..... دوس دارم بیشتر با بچه ها اشنا بشم وزود تر با دنیای معماران اشنا بشم خیلی خوش اومدی عزیزم لینک به دیدگاه
narmin 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام سلام به همه ی معماران به نظرتون ،دانشگاه های غیرانتفاعی که بدون کنکور برمی دارن این تازگیا،برای معماری با چه معدلی برمیدارن؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ دلتون بسووووووزه ؛من امتحان ندارم این ترم، فقط 1 پروژه ببینیم کیا از معماریا حاضرن ؛ * Ven000s * azad777 *Cloudy sky* kebriya lind_o58 آیلر st.saba archengineer mmehdi gordia انديشه1369 dokhtar.irooni shahdokht *1983* atefehkhanom blue angel الان دلمان سوخت ایراد نداره عوضش من تحویل پروژه ام 11 و بعد خلاص هووووووراااا هورااااااااااا لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام سلام به همه ی معمارانبه نظرتون ،دانشگاه های غیرانتفاعی که بدون کنکور برمی دارن این تازگیا،برای معماری با چه معدلی برمیدارن؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چه قدر تحویل گرفته شدم عزیزم اطلاعی در این مورد نداشتم وگرنه حتما جواب میدادم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام سلام به همه ی معمارانبه نظرتون ،دانشگاه های غیرانتفاعی که بدون کنکور برمی دارن این تازگیا،برای معماری با چه معدلی برمیدارن؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلاااام؛ وااای؛شرمنده منم نمیدونم؛ اینو دانشگاه ها اعلام میکنن؛ الان دلمان سوخت ایراد نداره عوضش من تحویل پروژه ام 11 و بعد خلاص هووووووراااا هورااااااااااا ای فااافااااا؛ نخیر هم بعدش ترم جدیدت شروع میشه ؛اما برا من دیگه تموم شده لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ شطورین همگی؟ من خوبم،بقیه رو نمیدونم، تو چطووووری لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ خانوم اجازه:mrsbeasley: منم خوبممممممممم لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ روی من شرط ببند ... تمام " دل " ها را رد کرده ام !! چشم بسته این قمار را می بَرم ... دوست داشتن تو " بی دل " است. مهران پیرستانی / آذر نود لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ من خوبم،بقیه رو نمیدونم، تو چطووووری درگیر طرحمم بابا چشمم داره در میاد دیشب آخر وقت داشتم میکشیدم ضخامت دیوارام یکی شد لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ درگیر طرحمم باباچشمم داره در میاد دیشب آخر وقت داشتم میکشیدم ضخامت دیوارام یکی شد سلوم مگه تحویلاتون تموم نشده؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ سلام سلام به همه ی معمارانبه نظرتون ،دانشگاه های غیرانتفاعی که بدون کنکور برمی دارن این تازگیا،برای معماری با چه معدلی برمیدارن؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام دوست گرامی بستگی به دانشگاه داره اما عرفش 17 به بالاس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده