رفتن به مطلب

کافه معمارا

* v e n o o s * مهمان

ارسال های توصیه شده

* v e n o o s * مهمان
دارم میمیرم از خستگی،:hapydancsmil: 28 تا شیت طراحی فنی باید دستی بکشم،طرح هم دستی باید تحویل بدیم، پروژه مرمت هم دیگه بدتر:hapydancsmil:

ولی باوشه :hapydancsmil:

ایول انرژیییییییییی hapydancsmil.gif

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 998
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چقد شماها تحویلاتون دیره ها؛

ما اونموقع ها ( سال 90 بود فک کنم :whistle:) ؛ اواخر آذر تا اواسط دی امتحانامون رو میدادیم؛تا اواخر دی هم پروژه هامونو میدادیم و اوایل بهمن هم انتخاب واحد ترم جدیدمون بود :ws3:

تازه کلی اعتراض کردیم به این تاریخ ، ولی فایده نداشتTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif آخه جلسه آخر استادمون 21 بهمن رو برا تحویل پروژه تعیین کرده بود ، یه هفته ی بهمون گفتن تاریخ تحویل پروژه ها تغییر کرد ، 15 بهمن تحویل پروژه ی طرح 5 شد :sad0: کل برنامه ریزی هام خراب شدicon_pf%20(34).gif

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
تازه کلی اعتراض کردیم به این تاریخ ، ولی فایده نداشتTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif آخه جلسه آخر استادمون 21 بهمن رو برا تحویل پروژه تعیین کرده بود ، یه هفته ی بهمون گفتن تاریخ تحویل پروژه ها تغییر کرد ، 15 بهمن تحویل پروژه ی طرح 5 شد :sad0: کل برنامه ریزی هام خراب شدicon_pf%20(34).gif

ای وای راست میگی ؛اینجوری خیلی بده؛ همه پروژه میندازن عقب واس شما افتاد زمانش جلوتر icon_pf%20(34).gif،

باید فشرده تر کار کنی؛ولی خوبیش اینه زودتر میدید تموم میشه hapydancsmil.gif

لینک به دیدگاه
ای وای راست میگی ؛اینجوری خیلی بده؛ همه پروژه میندازن عقب واس شما افتاد زمانش جلوتر icon_pf%20(34).gif،

باید فشرده تر کار کنی؛ولی خوبیش اینه زودتر میدید تموم میشه hapydancsmil.gif

آره خب اینم هست زودتر میدم راحت میشم hapydancsmil.gifالان دقیقا همینکارو میکنم ، کل روز کامپیوترم روشنه hapydancsmil.gif

لینک به دیدگاه

سلام به همگی حاضرین :w02:

میبینم که بحث شیرین تحویل پروژه و این حرفاست :ws3:

ما با استاد صحبت کردیم به خاطر کنکور ارشد ، زمان تحویل طرحمون از 19بهمن به 21 بهمن تغییر پیدا کرد ، گرچه به حال ما هیچ تاثیری نداره ، چون باید تا 19 پرینت و پلات گرفته باشیم :ws37:

لینک به دیدگاه
همش انرژی کاذبه:hapydancsmil:

دارم به خودم تلقین میکنم:hapydancsmil:

دقیقا مثل من :ws3:

ولی اینطوری بهتره ، حداقل حرص نداره hapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

ما با استاد صحبت کردیم به خاطر کنکور ارشد ، زمان تحویل طرحمون از 19بهمن به 21 بهمن تغییر پیدا کرد ، گرچه به حال ما هیچ تاثیری نداره ، چون باید تا 19 پرینت و پلات گرفته باشیم :ws37:

سلام مینا جان ، خسته نباشی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

خوش به حالتون چه استاد حرف گوش کنی دارید ؛ ما هر چی به استادمون گفتیم ، فایده نداشت ، مرغش یه پا داشت :ws3:

میگفت دست من نیست ، دانشگاه تعیین کرده منم نمیتونم تغییر بدم icon_razz.gif

بچه های معماری برای رفع خستگی بفرمایید ، از خودتون پذیرایی کنید hapydancsmil.gif

5xniwt280dvwbilknl4b.jpg

لینک به دیدگاه
دقیقا مثل من :ws3:

ولی اینطوری بهتره ، حداقل حرص نداره hapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

سلام مینا جان ، خسته نباشی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

خوش به حالتون چه استاد حرف گوش کنی دارید ؛ ما هر چی به استادمون گفتیم ، فایده نداشت ، مرغش یه پا داشت :ws3:

میگفت دست من نیست ، دانشگاه تعیین کرده منم نمیتونم تغییر بدم icon_razz.gif

بچه های معماری برای رفع خستگی بفرمایید ، از خودتون پذیرایی کنید hapydancsmil.gif

سلامت باشی عزیزم ، توهم همینطور گلم

استاد ما توی دانشگاه خیلی نفوذ داره ، رئیس دانشگاه روی حرفش اصلا حرف نمیزنه ، اگر یه چیزی گفت باید اینجوری باشه ، رئیس قبول میکنه و نمیگه چرا ، هر دوشون هم دکترای معماری دارن و همدیگرو خیلی قبول دارن .

استاده خیلی خوبی هست ، من که اگر تونستم درست انتخاب واحد کنم و کلاساش پر نشد ، طرح 5 و طرح نهایی رو با خودش میگیرم . یکی از داورهای جلسه دفاع نیز میباشد :ws37:

مرسی عزیزم ، الان خیلی میچسبه :hapydancsmil:

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
همش انرژی کاذبه:hapydancsmil:

دارم به خودم تلقین میکنم:hapydancsmil:

آخی عزیییییییییییییییزم:ws28:

بازم خوبه hapydancsmil.gif

آره خب اینم هست زودتر میدم راحت میشم hapydancsmil.gifالان دقیقا همینکارو میکنم ، کل روز کامپیوترم روشنه hapydancsmil.gif

اوهوم؛ منم که مثلا میام که کارای طرحمو انجام بدم ؛اما نت گولم میزنه میام اینجا :ws3:

سلااااام عزیزم؛

خسته نباشی،hapydancsmil.gif

مگه 28 کنکور نداریم؟ چه فرقی میکنه که تحویلتون 2 روز تغییر کنه ؟

لینک به دیدگاه
آخی عزیییییییییییییییزم:ws28:

بازم خوبه hapydancsmil.gif

اوهوم؛ منم که مثلا میام که کارای طرحمو انجام بدم ؛اما نت گولم میزنه میام اینجا :ws3:

سلااااام عزیزم؛

خسته نباشی،hapydancsmil.gif

مگه 28 کنکور نداریم؟ چه فرقی میکنه که تحویلتون 2 روز تغییر کنه ؟

سلام گلم

شما هم خسته نباشی

نه :w58: 18و19و20 بهمن کنکور ارشد هست :ws37:

خواستیم تحویل توی این 3 روز نباشه و خیالمون راحت باشه :w02:

لینک به دیدگاه
سلامت باشی عزیزم ، توهم همینطور گلم

استاد ما توی دانشگاه خیلی نفوذ داره ، رئیس دانشگاه روی حرفش اصلا حرف نمیزنه ، اگر یه چیزی گفت باید اینجوری باشه ، رئیس قبول میکنه و نمیگه چرا ، هر دوشون هم دکترای معماری دارن و همدیگرو خیلی قبول دارن .

استاده خیلی خوبی هست ، من که اگر تونستم درست انتخاب واحد کنم و کلاساش پر نشد ، طرح 5 و طرح نهایی رو با خودش میگیرم . یکی از داورهای جلسه دفاع نیز میباشد :ws37:

مرسی عزیزم ، الان خیلی میچسبه :hapydancsmil:

مرسی گلم hapydancsmil.gif

ایوووووووووووول چه استاد خوبی ، اینطور که میگی ، مشخصه اطلاعات خوبی هم داره :ws37:

خیلی هم خوبه پس سعی کن حتما باهاش بگیری ، به پایان نامه ت کمک میکنه ، من یه اشتباهی کردم ، استاد راهنمامو بد انتخاب کردم ، دیگه هم نمیتونم عوضش کنم hanghead.gif

تو دفاعیه چند نفر از بچه ها که شرکت کردم ، متوجه شدم خیلی بده اصلا نظری از خودش نمیده ، هر چی اساتید دیگه گفتن اینم همون حرفو میزنه ، حتی اگه استاد راهنمای اون شخص باشه TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
سلام گلم

شما هم خسته نباشی

نه :w58: 18و19و20 بهمن کنکور ارشد هست :ws37:

خواستیم تحویل توی این 3 روز نباشه و خیالمون راحت باشه :w02:

مطمئنی ؟ 18 ؟؟؟؟؟ نههههه:sad0:

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

واااای وقتی نموندهTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=colspan: 2]آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی صبح و عصر روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه، 18، 19 و 20 بهمن ماه 1391 برگزار خواهد شد.[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

من برم دیگهicon_pf%20(34).gif

لینک به دیدگاه
مرسی گلم hapydancsmil.gif

ایوووووووووووول چه استاد خوبی ، اینطور که میگی ، مشخصه اطلاعات خوبی هم داره :ws37:

خیلی هم خوبه پس سعی کن حتما باهاش بگیری ، به پایان نامه ت کمک میکنه ، من یه اشتباهی کردم ، استاد راهنمامو بد انتخاب کردم ، دیگه هم نمیتونم عوضش کنم hanghead.gif

تو دفاعیه چند نفر از بچه ها که شرکت کردم ، متوجه شدم خیلی بده اصلا نظری از خودش نمیده ، هر چی اساتید دیگه گفتن اینم همون حرفو میزنه ، حتی اگه استاد راهنمای اون شخص باشه TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

آره اطلاعاتش هم خیلی خوبه ، اگر ببینی واقعا داری کار میکنی خیلی کمک میکنه ، گرفتن درس باهاش خیلی سخته ، در عرض 5 مین اول که سایت باز میشه ، کلاس های این پر میشه ، این ترم من با یه ترفندی تونستم باهاش بگیرم (اول درس طرح رو ثبت کردم بعد رفتم بقیه درس ها رو انتخاب کردم وگرنه نمیتونستم باهاش بگیرم :ws3:)

ایرادی نداره گلم ، ماشالله تو که خودت کارت عالیه ، مطمئنا کارت هم خیلی خوب میشه و جای اشکال نخواهد داشت ، مرده یا زنه ؟

لینک به دیدگاه
مطمئنی ؟ 18 ؟؟؟؟؟ نههههه:sad0:

واااای وقتی نموندهTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

من برم دیگهicon_pf%20(34).gif

خوب که متوجه شدی ونوسی جونم

برو عزیزم ،موفق باشی :a030:

لینک به دیدگاه
آره اطلاعاتش هم خیلی خوبه ، اگر ببینی واقعا داری کار میکنی خیلی کمک میکنه ، گرفتن درس باهاش خیلی سخته ، در عرض 5 مین اول که سایت باز میشه ، کلاس های این پر میشه ، این ترم من با یه ترفندی تونستم باهاش بگیرم (اول درس طرح رو ثبت کردم بعد رفتم بقیه درس ها رو انتخاب کردم وگرنه نمیتونستم باهاش بگیرم :ws3:)

ایرادی نداره گلم ، ماشالله تو که خودت کارت عالیه ، مطمئنا کارت هم خیلی خوب میشه و جای اشکال نخواهد داشت ، مرده یا زنه ؟

قربونت برم مرسی گلم ، امیدوارم همینطور بشه hanghead.gif

زنه ،آخه مدیر گروه مون بود ، گفتم شاید اینطوری راحتر کمکم کنه ، ولی دیدم بدتر شد ، بیشتر به فکر بچه شه ، وقتی میریم پیشش که کارامون رو نشونش بدیم ، عکسای دخترشو نشونمون میده:ws3: icon_pf%20(34).gif

لینک به دیدگاه
سلامممممممممممممممم...

.

.

چ جایی باز کردین برای معمارا...:ws3:

.

چایی هم دارین؟؟؟؟:w02:

سلام نه بابا چایی میخواین باید برین تو نوبت من از اول تو نوبتم هنوز چیزی به من نرسیده:banel_smiley_4:فکر کنم یه سال دیگه یه چایی ام به شما بدن:ws3:

لینک به دیدگاه
سلامممممممممممممممم...

.

.

چ جایی باز کردین برای معمارا...:ws3:

.

چایی هم دارین؟؟؟؟:w02:

سلام نه بابا چایی میخواین باید برین تو نوبت من از اول تو نوبتم هنوز چیزی به من نرسیده:banel_smiley_4:فکر کنم یه سال دیگه یه چایی ام به شما بدن:ws3:

بفرمید

chay.jpg

آخه الان مدیر و گارسونهای کافه امتحان دارن نمیتونن بیان .

بعد امتحان بیان قول میدم خیلی خوب ازتون پذیرایی شه.

لینک به دیدگاه
بفرمید

chay.jpg

آخه الان مدیر و گارسونهای کافه امتحان دارن نمیتونن بیان .

بعد امتحان بیان قول میدم خیلی خوب ازتون پذیرایی شه.

دست شما درد نکنه چرا زحمت کشیدین حالا که زحمت کشیدین بی زحمت کیکم همره چایی میچسبه ها:ws3::icon_gol:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...