رفتن به مطلب

کافه معمارا

* v e n o o s * مهمان

ارسال های توصیه شده

* v e n o o s * مهمان
ارسال شده در
دارم میمیرم از خستگی،:hapydancsmil: 28 تا شیت طراحی فنی باید دستی بکشم،طرح هم دستی باید تحویل بدیم، پروژه مرمت هم دیگه بدتر:hapydancsmil:

ولی باوشه :hapydancsmil:

ایول انرژیییییییییی hapydancsmil.gif

• پاسخ 998
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ارسال شده در

چقد شماها تحویلاتون دیره ها؛

ما اونموقع ها ( سال 90 بود فک کنم :whistle:) ؛ اواخر آذر تا اواسط دی امتحانامون رو میدادیم؛تا اواخر دی هم پروژه هامونو میدادیم و اوایل بهمن هم انتخاب واحد ترم جدیدمون بود :ws3:

تازه کلی اعتراض کردیم به این تاریخ ، ولی فایده نداشتTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif آخه جلسه آخر استادمون 21 بهمن رو برا تحویل پروژه تعیین کرده بود ، یه هفته ی بهمون گفتن تاریخ تحویل پروژه ها تغییر کرد ، 15 بهمن تحویل پروژه ی طرح 5 شد :sad0: کل برنامه ریزی هام خراب شدicon_pf%20(34).gif

* v e n o o s * مهمان
ارسال شده در
تازه کلی اعتراض کردیم به این تاریخ ، ولی فایده نداشتTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif آخه جلسه آخر استادمون 21 بهمن رو برا تحویل پروژه تعیین کرده بود ، یه هفته ی بهمون گفتن تاریخ تحویل پروژه ها تغییر کرد ، 15 بهمن تحویل پروژه ی طرح 5 شد :sad0: کل برنامه ریزی هام خراب شدicon_pf%20(34).gif

ای وای راست میگی ؛اینجوری خیلی بده؛ همه پروژه میندازن عقب واس شما افتاد زمانش جلوتر icon_pf%20(34).gif،

باید فشرده تر کار کنی؛ولی خوبیش اینه زودتر میدید تموم میشه hapydancsmil.gif

ارسال شده در
ایول انرژیییییییییی hapydancsmil.gif

همش انرژی کاذبه:hapydancsmil:

دارم به خودم تلقین میکنم:hapydancsmil:

ارسال شده در
ای وای راست میگی ؛اینجوری خیلی بده؛ همه پروژه میندازن عقب واس شما افتاد زمانش جلوتر icon_pf%20(34).gif،

باید فشرده تر کار کنی؛ولی خوبیش اینه زودتر میدید تموم میشه hapydancsmil.gif

آره خب اینم هست زودتر میدم راحت میشم hapydancsmil.gifالان دقیقا همینکارو میکنم ، کل روز کامپیوترم روشنه hapydancsmil.gif

ارسال شده در

سلام به همگی حاضرین :w02:

میبینم که بحث شیرین تحویل پروژه و این حرفاست :ws3:

ما با استاد صحبت کردیم به خاطر کنکور ارشد ، زمان تحویل طرحمون از 19بهمن به 21 بهمن تغییر پیدا کرد ، گرچه به حال ما هیچ تاثیری نداره ، چون باید تا 19 پرینت و پلات گرفته باشیم :ws37:

ارسال شده در

دقیقا مثل من :ws3:

ولی اینطوری بهتره ، حداقل حرص نداره hapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

ما با استاد صحبت کردیم به خاطر کنکور ارشد ، زمان تحویل طرحمون از 19بهمن به 21 بهمن تغییر پیدا کرد ، گرچه به حال ما هیچ تاثیری نداره ، چون باید تا 19 پرینت و پلات گرفته باشیم :ws37:

سلام مینا جان ، خسته نباشی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

خوش به حالتون چه استاد حرف گوش کنی دارید ؛ ما هر چی به استادمون گفتیم ، فایده نداشت ، مرغش یه پا داشت :ws3:

میگفت دست من نیست ، دانشگاه تعیین کرده منم نمیتونم تغییر بدم icon_razz.gif

بچه های معماری برای رفع خستگی بفرمایید ، از خودتون پذیرایی کنید hapydancsmil.gif

5xniwt280dvwbilknl4b.jpg

ارسال شده در
دقیقا مثل من :ws3:

ولی اینطوری بهتره ، حداقل حرص نداره hapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gifhapydancsmil.gif

سلام مینا جان ، خسته نباشی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

خوش به حالتون چه استاد حرف گوش کنی دارید ؛ ما هر چی به استادمون گفتیم ، فایده نداشت ، مرغش یه پا داشت :ws3:

میگفت دست من نیست ، دانشگاه تعیین کرده منم نمیتونم تغییر بدم icon_razz.gif

بچه های معماری برای رفع خستگی بفرمایید ، از خودتون پذیرایی کنید hapydancsmil.gif

سلامت باشی عزیزم ، توهم همینطور گلم

استاد ما توی دانشگاه خیلی نفوذ داره ، رئیس دانشگاه روی حرفش اصلا حرف نمیزنه ، اگر یه چیزی گفت باید اینجوری باشه ، رئیس قبول میکنه و نمیگه چرا ، هر دوشون هم دکترای معماری دارن و همدیگرو خیلی قبول دارن .

استاده خیلی خوبی هست ، من که اگر تونستم درست انتخاب واحد کنم و کلاساش پر نشد ، طرح 5 و طرح نهایی رو با خودش میگیرم . یکی از داورهای جلسه دفاع نیز میباشد :ws37:

مرسی عزیزم ، الان خیلی میچسبه :hapydancsmil:

* v e n o o s * مهمان
ارسال شده در

آخی عزیییییییییییییییزم:ws28:

بازم خوبه hapydancsmil.gif

آره خب اینم هست زودتر میدم راحت میشم hapydancsmil.gifالان دقیقا همینکارو میکنم ، کل روز کامپیوترم روشنه hapydancsmil.gif

اوهوم؛ منم که مثلا میام که کارای طرحمو انجام بدم ؛اما نت گولم میزنه میام اینجا :ws3:

سلااااام عزیزم؛

خسته نباشی،hapydancsmil.gif

مگه 28 کنکور نداریم؟ چه فرقی میکنه که تحویلتون 2 روز تغییر کنه ؟

ارسال شده در
آخی عزیییییییییییییییزم:ws28:

بازم خوبه hapydancsmil.gif

اوهوم؛ منم که مثلا میام که کارای طرحمو انجام بدم ؛اما نت گولم میزنه میام اینجا :ws3:

سلااااام عزیزم؛

خسته نباشی،hapydancsmil.gif

مگه 28 کنکور نداریم؟ چه فرقی میکنه که تحویلتون 2 روز تغییر کنه ؟

سلام گلم

شما هم خسته نباشی

نه :w58: 18و19و20 بهمن کنکور ارشد هست :ws37:

خواستیم تحویل توی این 3 روز نباشه و خیالمون راحت باشه :w02:

ارسال شده در
سلامت باشی عزیزم ، توهم همینطور گلم

استاد ما توی دانشگاه خیلی نفوذ داره ، رئیس دانشگاه روی حرفش اصلا حرف نمیزنه ، اگر یه چیزی گفت باید اینجوری باشه ، رئیس قبول میکنه و نمیگه چرا ، هر دوشون هم دکترای معماری دارن و همدیگرو خیلی قبول دارن .

استاده خیلی خوبی هست ، من که اگر تونستم درست انتخاب واحد کنم و کلاساش پر نشد ، طرح 5 و طرح نهایی رو با خودش میگیرم . یکی از داورهای جلسه دفاع نیز میباشد :ws37:

مرسی عزیزم ، الان خیلی میچسبه :hapydancsmil:

مرسی گلم hapydancsmil.gif

ایوووووووووووول چه استاد خوبی ، اینطور که میگی ، مشخصه اطلاعات خوبی هم داره :ws37:

خیلی هم خوبه پس سعی کن حتما باهاش بگیری ، به پایان نامه ت کمک میکنه ، من یه اشتباهی کردم ، استاد راهنمامو بد انتخاب کردم ، دیگه هم نمیتونم عوضش کنم hanghead.gif

تو دفاعیه چند نفر از بچه ها که شرکت کردم ، متوجه شدم خیلی بده اصلا نظری از خودش نمیده ، هر چی اساتید دیگه گفتن اینم همون حرفو میزنه ، حتی اگه استاد راهنمای اون شخص باشه TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

* v e n o o s * مهمان
ارسال شده در
سلام گلم

شما هم خسته نباشی

نه :w58: 18و19و20 بهمن کنکور ارشد هست :ws37:

خواستیم تحویل توی این 3 روز نباشه و خیالمون راحت باشه :w02:

مطمئنی ؟ 18 ؟؟؟؟؟ نههههه:sad0:

* v e n o o s * مهمان
ارسال شده در

واااای وقتی نموندهTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=colspan: 2]آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی صبح و عصر روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه، 18، 19 و 20 بهمن ماه 1391 برگزار خواهد شد.[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

من برم دیگهicon_pf%20(34).gif

ارسال شده در
مرسی گلم hapydancsmil.gif

ایوووووووووووول چه استاد خوبی ، اینطور که میگی ، مشخصه اطلاعات خوبی هم داره :ws37:

خیلی هم خوبه پس سعی کن حتما باهاش بگیری ، به پایان نامه ت کمک میکنه ، من یه اشتباهی کردم ، استاد راهنمامو بد انتخاب کردم ، دیگه هم نمیتونم عوضش کنم hanghead.gif

تو دفاعیه چند نفر از بچه ها که شرکت کردم ، متوجه شدم خیلی بده اصلا نظری از خودش نمیده ، هر چی اساتید دیگه گفتن اینم همون حرفو میزنه ، حتی اگه استاد راهنمای اون شخص باشه TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

آره اطلاعاتش هم خیلی خوبه ، اگر ببینی واقعا داری کار میکنی خیلی کمک میکنه ، گرفتن درس باهاش خیلی سخته ، در عرض 5 مین اول که سایت باز میشه ، کلاس های این پر میشه ، این ترم من با یه ترفندی تونستم باهاش بگیرم (اول درس طرح رو ثبت کردم بعد رفتم بقیه درس ها رو انتخاب کردم وگرنه نمیتونستم باهاش بگیرم :ws3:)

ایرادی نداره گلم ، ماشالله تو که خودت کارت عالیه ، مطمئنا کارت هم خیلی خوب میشه و جای اشکال نخواهد داشت ، مرده یا زنه ؟

ارسال شده در
مطمئنی ؟ 18 ؟؟؟؟؟ نههههه:sad0:

واااای وقتی نموندهTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

من برم دیگهicon_pf%20(34).gif

خوب که متوجه شدی ونوسی جونم

برو عزیزم ،موفق باشی :a030:

ارسال شده در
آره اطلاعاتش هم خیلی خوبه ، اگر ببینی واقعا داری کار میکنی خیلی کمک میکنه ، گرفتن درس باهاش خیلی سخته ، در عرض 5 مین اول که سایت باز میشه ، کلاس های این پر میشه ، این ترم من با یه ترفندی تونستم باهاش بگیرم (اول درس طرح رو ثبت کردم بعد رفتم بقیه درس ها رو انتخاب کردم وگرنه نمیتونستم باهاش بگیرم :ws3:)

ایرادی نداره گلم ، ماشالله تو که خودت کارت عالیه ، مطمئنا کارت هم خیلی خوب میشه و جای اشکال نخواهد داشت ، مرده یا زنه ؟

قربونت برم مرسی گلم ، امیدوارم همینطور بشه hanghead.gif

زنه ،آخه مدیر گروه مون بود ، گفتم شاید اینطوری راحتر کمکم کنه ، ولی دیدم بدتر شد ، بیشتر به فکر بچه شه ، وقتی میریم پیشش که کارامون رو نشونش بدیم ، عکسای دخترشو نشونمون میده:ws3: icon_pf%20(34).gif

~M~O~J~ مهمان
ارسال شده در

سلامممممممممممممممم...

.

.

چ جایی باز کردین برای معمارا...:ws3:

.

چایی هم دارین؟؟؟؟:w02:

ارسال شده در
سلامممممممممممممممم...

.

.

.

سلام نه بابا چایی میخواین باید برین تو نوبت من از اول تو نوبتم هنوز چیزی به من نرسیده:banel_smiley_4:فکر کنم یه سال دیگه یه چایی ام به شما بدن:ws3:

ارسال شده در
سلامممممممممممممممم...

.

.

.

سلام نه بابا چایی میخواین باید برین تو نوبت من از اول تو نوبتم هنوز چیزی به من نرسیده:banel_smiley_4:فکر کنم یه سال دیگه یه چایی ام به شما بدن:ws3:

بفرمید

chay.jpg

آخه الان مدیر و گارسونهای کافه امتحان دارن نمیتونن بیان .

بعد امتحان بیان قول میدم خیلی خوب ازتون پذیرایی شه.

ارسال شده در
بفرمید

chay.jpg

آخه الان مدیر و گارسونهای کافه امتحان دارن نمیتونن بیان .

بعد امتحان بیان قول میدم خیلی خوب ازتون پذیرایی شه.

دست شما درد نکنه چرا زحمت کشیدین حالا که زحمت کشیدین بی زحمت کیکم همره چایی میچسبه ها:ws3::icon_gol:

• اضافه کردن...