سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ آره ؛ شنیدم که بعد عید قراره باشه؛خسته شدم سارا؛تا کی طول بدیمش آخه؛زودی تحویل بدیم خو؛میخوام برم سر کار؛تکلیفم معلوم بشه؛دهههه جواب قانون جذب رو داده بودم که خانوم ایناها: دهههه یکی دو ماه دیتر تکلیفمون مهلوم بشه خو به هر حال دست ما نیست باید بمونیم ببینیم آقایون برامون چه نقشه ای کشیدن :gnugghender: عههههههه وای ببخشید من ندیده بودمش آره آدم سر یه چیزی زیاد حساسیت نشون میده ، بیشتر فرار میکنه از دست آدم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ این چه وضعشه آخهنمیخوامچرا تموم نمیشه این برداشت خفه ام کرد:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ مثلا واسه کافه مدیر انتخاب کردیمممممم... لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ این چه وضعشه آخهنمیخوامچرا تموم نمیشه این برداشت خفه ام کرد:icon_pf (34): برداشت دارین ؟؟؟ اکشال نداره تموم میشه ... جاش ی کم متراژ کردن یاد میگیرین اره ی کم دردسر داره ولی ایشالا خوب تموم میکنین مثلا واسه کافه مدیر انتخاب کردیمممممم... فک کنم بچه ها درگیرن مهندس ... بزار همه تموم شن میان و اینجا هم رونق میگیره لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ میناااا؛ چطوری خانوم خانوما؛ :aghosh: باز تولدت مباااارک باشه هوار تا لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ میناااا؛ چطوری خانوم خانوما؛ :aghosh:باز تولدت مباااارک باشه هوار تا مرسی عزیز دلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللمممم:aghosh::aghosh: خووووبم خودت خوبی؟ چقد از تالار عقبم دقیقا؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ مرسی عزیز دلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللمممم:aghosh::aghosh:خووووبم خودت خوبی؟ چقد از تالار عقبم دقیقا؟ فدای تو اوووم ؛ هیشی بابا؛ تالار همونه؛فقط پستایی که عکساش پریده بود حذف شدن،بخش کافه معمار ایجاد شد که گفتگوهای غیر علمی توش باشه بی تشکر، همینا فعلا لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ ای ولللللللللللللل دستتون طلااااااا لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ ای خدا ای فلک ای روززگار چرااااا آخه تموم نمیشه خسته شدم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ من 1 2 3 همینجوری امتحان پشت هم دارم.. ببین چه شـــــــــــــادم....1 ام امتحان دارم هنوز نخوندم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ ای خداای فلک ای روززگار چرااااا آخه تموم نمیشه خسته شدم:icon_pf (34): من 1 2 3 همینجوری امتحان پشت هم دارم..ببین چه شـــــــــــــادم....1 ام امتحان دارم هنوز نخوندم دلتون بسووووووزه ؛من امتحان ندارم این ترم، فقط 1 پروژه ببینیم کیا از معماریا حاضرن ؛ * Ven000s * azad777 *Cloudy sky* kebriya lind_o58 آیلر st.saba archengineer mmehdi gordia انديشه1369 dokhtar.irooni shahdokht *1983* atefehkhanom blue angel لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ دلتون بسووووووزه ؛من امتحان ندارم این ترم، فقط 1 پروژه ببینیم کیا از معماریا حاضرن ؛ * Ven000s * azad777 *Cloudy sky* kebriya lind_o58 آیلر st.saba archengineer mmehdi gordia انديشه1369 dokhtar.irooni shahdokht *1983* atefehkhanom blue angel منم امتحان ندارم ولی سه تا پروژه دارم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ منم امتحان ندارم ولی سه تا پروژه دارم دل تو هم بسوووووووووزه من فقط 1 پروژه دارم ( هرچند همون به اندازه 10 تا پروژه ست ) لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ انتحامام تموم شد ولی 3تا تحویل پروژه دارمهوورااااااا لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ دل تو هم بسوووووووووزه من فقط 1 پروژه دارم ( هرچند همون به اندازه 10 تا پروژه ست ) خوش به حالت ، حداقل خیالت راحته یکیه ولی خب منم 15 بهمن دو تا رو تحویل میدم ، تقریبا راحت میشم میمونه یه پروژه که غول بزرگیه به این راحتیا تموم نمیشه انتحامام تموم شد ولی 3تا تحویل پروژه دارمهوورااااااا خسته نباشی زهرا جون ، ایشالله موفق باشی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ خوش به حالت ، حداقل خیالت راحته یکیه ولی خب منم 15 بهمن دو تا رو تحویل میدم ، تقریبا راحت میشم میمونه یه پروژه که غول بزرگیه به این راحتیا تموم نمیشه خسته نباشی زهرا جون ، ایشالله موفق باشی خسته شدم فاطمه جون، ولی مهم نیس:hapydancsmil::hapydancsmil: مهم اینه باید ادامه بدم:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ انتحامام تموم شد ولی 3تا تحویل پروژه دارمهوورااااااا هوراااااااااا؛ایشالله زودی پروژه هارو هم خوب میدی تموم میشه ؛ نفر اول کلاست هم میشی خوش به حالت ، حداقل خیالت راحته یکیه ولی خب منم 15 بهمن دو تا رو تحویل میدم ، تقریبا راحت میشم میمونه یه پروژه که غول بزرگیه به این راحتیا تموم نمیشه چقد شماها تحویلاتون دیره ها؛ ما اونموقع ها ( سال 90 بود فک کنم ) ؛ اواخر آذر تا اواسط دی امتحانامون رو میدادیم؛تا اواخر دی هم پروژه هامونو میدادیم و اوایل بهمن هم انتخاب واحد ترم جدیدمون بود لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ خسته شدم فاطمه جون، ولی مهم نیس:hapydancsmil::hapydancsmil: مهم اینه باید ادامه بدم:hapydancsmil::hapydancsmil: آفرررررررررررین گلم ، درستش هم همینه ، با انرژی ادامه بده :hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:hapydancsmil: حسابی خسته نباشی ، ایشالله این سه تا پروژه تو هم بدی راحت بشی:aghosh: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ هوراااااااااا؛ایشالله زودی پروژه هارو هم خوب میدی تموم میشه ؛ نفر اول کلاست هم میشی چقد شماها تحویلاتون دیره ها؛ ما اونموقع ها ( سال 90 بود فک کنم ) ؛ اواخر آذر تا اواسط دی امتحانامون رو میدادیم؛تا اواخر دی هم پروژه هامونو میدادیم و اوایل بهمن هم انتخاب واحد ترم جدیدمون بود آفرررررررررررین گلم ، درستش هم همینه ، با انرژی ادامه بده :hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:hapydancsmil: حسابی خسته نباشی ، ایشالله این سه تا پروژه تو هم بدی راحت بشی:aghosh: دارم میمیرم از خستگی،:hapydancsmil: 28 تا شیت طراحی فنی باید دستی بکشم،طرح هم دستی باید تحویل بدیم، پروژه مرمت هم دیگه بدتر:hapydancsmil: ولی باوشه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده