setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ به به ســــــــــــلام ، اینجا باز چند نفر میبینم چطورین شماها؟ چطور پارت بندیش کنم؟فیلمام حجمش زیاده یکی 30،19،17 از این دسته هستن البته پاورپوینت پی دی اف کمتره ولی از حجمی که تعیین کردن زیادتره این روشی که سامیار توضیح داد خوبه،ولی اگر حجم فایلت بالاست، این دوتا سایت عضو بشو : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا پرشین گیگ ، فرقی نداره، هر سه تاشون خوبن ، دیگه راحت فایل های سنگین ترو میتونی آپ کنی. ........... رفع اشکال درس تاریخ در کنکور ارشد معماری آقا اینجا فراموش نشه ها، منم کمکی باشه دریغ نمیکنم، کنکورم که 2سالیه با من همراه شده. ولی به تالار حتما سر میزنم. 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ دوستان بهتر نیست برای تالار معماری مث صفحه اول شکلهای در نظر بگیریم؟ 5 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ دوستان بهتر نیست برای تالار معماری مث صفحه اول شکلهای در نظر بگیریم؟ پیشنهاد خوبیه ولی باید مدیریت ارشد موافقت کنه 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ دوستان بهتر نیست برای تالار معماری مث صفحه اول شکلهای در نظر بگیریم؟ نظر خوبیه ولی طراحیش بر عهده خودمونه احتمالا 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ نظر خوبیه ولی طراحیش بر عهده خودمونه احتمالا باشه طرحاش بر عهده خودمون چون معماریه بهتر میتونیم یه طرحیو در بیاریم 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ دوستان گفتم برای طراحی صفحه تالار معماری موافقت نشد. 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ دوستان گفتم برای طراحی صفحه تالار معماری موافقت نشد. چرا؟ دلیلشو نگفتن؟ 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ تحلیل شخصیت 107....باحضور*salamat* 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ چرا؟ دلیلشو نگفتن؟ گفتن اونا زیاده 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ خوشحال میشم بیاین مشارکت کنید http://www.noandishaan.com/forums/thread134670.html#post1456287 3 لینک به دیدگاه
شبنم کرمانشاهی 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همه ی شما من خیلی تازه واردم دوست دارم باهاتون تو بحث ها مشارکت کنم میشه بگین دقیقا چه ساعت هایی همه آنلاین هستین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_pf (44)::icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ تولددارايممم مديران انجمن Ghasem Zareو setare.blue 3 لینک به دیدگاه
t.tanha 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ سلام بچه ها کسی تا حالا کتاب الفبای روانشناسی محیط دکتر پاکزاد رو خونده؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز معمار کی پروژه مرمت عمارت خسروآباد سنندج داره؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ سلام بچه ها کسی تا حالا کتاب الفبای روانشناسی محیط دکتر پاکزاد رو خونده؟؟؟؟؟؟ سلام خوش اومدی... سوالتون اینجا مطرح کنید بهتر و زودتر جواب میدن...http://www.noandishaan.com/forums/thread21401.html 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده