*mini* 37778 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 ما هم 7 روز رفتیم اما هم سفری هامون پایه نبودن خیلی خوش نگذشتاکشال نداره خواهر این قانونشه انگار این 13 روز طلسم شده اس که کار مفید توش انجام نشه من که این ترم طرح نگرفتم خیالم راحت بوده و رسما غاز چروندم به جونِ تو دیگه وقت نیست..فقط 2 3 ماه وقت دارم خیرِ سرم دفاع هم دارم
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 به جونِ تو دیگه وقت نیست..فقط 2 3 ماه وقت دارم خیرِ سرم دفاع هم دارم پس اینجا چیکار میکنی تو!؟:vahidrk: نمیگی خدایی نکرده نمره توپ نمیگیری بعد میان میگن شما اغفالش کردین!!؟ پاشو برو بشین سرش حسش هم میاد
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 سلام بچه ها سال نو مبارک.:hapydancsmil: منم برنامه های درسیم واسه نوروز عملی نشده تا الان! چه می شه کرد. اصن برنامه ریزی نوروز واسه انجام ندادنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: بچه ها یه سوال: شما چطور از ماهی قرمزاتون مراقبت میکنین؟ یعنی چه کار کنیم که بیشتر عمر کنن؟
*mini* 37778 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 پس اینجا چیکار میکنی تو!؟:vahidrk:نمیگی خدایی نکرده نمره توپ نمیگیری بعد میان میگن شما اغفالش کردین!!؟ پاشو برو بشین سرش حسش هم میاد امروز اصن حسش نبوووووود منم که وقتی حس نداشته باشم کلا گند میزنم به کار باید پلاناشو شروع کنم...البته خطی باید بکشم جاهاشون مشخص شه.. اصن استرس گرفتم نه اینجوووووووووررر ناجوووور نه..خدایی از فردا صبح پا میشم میشینم پاش ( چی گفتمممم) پلان ملانا رو میزنم....بعدم بشینم پای طرح 5
*mini* 37778 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 سلام بچه هاسال نو مبارک.:hapydancsmil: منم برنامه های درسیم واسه نوروز عملی نشده تا الان! چه می شه کرد. اصن برنامه ریزی نوروز واسه انجام ندادنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws3: بچه ها یه سوال: شما چطور از ماهی قرمزاتون مراقبت میکنین؟ یعنی چه کار کنیم که بیشتر عمر کنن؟ سلام سلام سال نو خودتم مبارک اره بخدا..اصن نوروز امسال خیلی تعطیلاتش مزخرف بود ماهی قرمزو اگه زود به زود آب تنگش عوض بشه غذا هم خوب بهش داده بشه میمونه ما یه ماهی داشتیم خیلی دوستش میداشتیم 5 سال نگهش داشتیم...بعد مامانم دلش طفلکی شد گفت بزار از تنهایی درش بیاریم یه ماهی دیگه بزاریم کنارش منتها اون ماهیِ دُزِ اَنیمال گراییش خیلی بالا بود زد باله و چش و چالِ این ماهی 5 ساله هه رو در آورد...بعد دیگه بعدِ 1 هفته مرد مامانم تازه میخواست بره واسش کوله بخره بفرستتش مهد جوون مرگ شد ماهیمون ما فقط بهش نونِ خشک میدادیم... این دم دمای زندگیش قبلِ اینکه اون ماهیه بیاد ، این ماهی 5 ساله هه پشتک بالانس میزد از تنگ میپرید بیرون..اینگار بهش الهام شده بود قراره بمیره
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 به منم خوش نگذشته که هیچ، کلی هم استرس داشتم . انگار نه انگار که تعطیلاته! ماهیتون 5 سال مونده! چه عالی منم دوست دارم ماهیامونو واسه سال دیگه نگه دارم.. اینطور گفتی امیدوار شدم :hapydancsmil: نون خشک بهتره یا این غذاهای ماهی که داروخونه میفروشه؟ روزی چند بار غذا بدم؟ من شنیدم وقتی می خوام آب ماهی رو عوض کنیم باید بذاریم آب هم دمای اتاق بشه بعد... بعضی ها هم میگن ما ماهی قرمزامونو میذاریم تو یخچال . ولی من دوست دارم تو اتاق ورٍ دل خودم باشن
*mini* 37778 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 راستی اون یکی ماهی اسمش چی بود؟ به منم خوش نگذشته که هیچ، کلی هم استرس داشتم . انگار نه انگار که تعطیلاته! ماهیتون 5 سال مونده! چه عالی منم دوست دارم ماهیامونو واسه سال دیگه نگه دارم.. اینطور گفتی امیدوار شدم :hapydancsmil: نون خشک بهتره یا این غذاهای ماهی که داروخونه میفروشه؟ روزی چند بار غذا بدم؟ من شنیدم وقتی می خوام آب ماهی رو عوض کنیم باید بذاریم آب هم دمای اتاق بشه بعد... بعضی ها هم میگن ما ماهی قرمزامونو میذاریم تو یخچال . ولی من دوست دارم تو اتاق ورٍ دل خودم باشن نهههههه..توو یخچال نزاری میمیرن هفته ای 1 یا 2 بار کافیه ما غذای ماهی یه بار به یکی از ماهیامون دادیم ..مرد فک کنم اره...منم شنیدم...اما بیشتر بخاطر ته نشین شدن املاحش میگن...اما نه ما ابو توو تنگ که میریزیم ماهیا رو میندازیم تووش
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 4 تیر، 2013 20 سوالی تخصصی معماری 20 سوالی تصویر شناسی معماری مشاعره با واژه های انگلیسی معماری مشاعره با اسم بناها
noorano2001 1312 ارسال شده در 4 تیر، 2013 با کمی تاخیر سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم.امیدوارم امسال، سال خوبی برای همه باشه.
Dark Shadow 290 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 سلام، حال دوستان چطوره؟ ســـــــــــــــــــــــــــلام.... بچه ها خوبن بچه ها حالتون خوبه دیگه انشاالله؟؟؟؟؟
Dark Shadow 290 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 1-الانم میخوام اسکچاپ یاد بگیرم سمانه جان اسکچ آپ یاد گرفتن که کاری نداره.... 15 دقیقه وقت بزاری همه چیزشو یاد میگیری...ولی اگه سوالی داشتی بگو شاید کمکی از دست من یا بچه های سایت بر بیاد... 2
sama red 36 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 سمانه جان اسکچ آپ یاد گرفتن که کاری نداره.... 15 دقیقه وقت بزاری همه چیزشو یاد میگیری...ولی اگه سوالی داشتی بگو شاید کمکی از دست من یا بچه های سایت بر بیاد... واقعا؟؟؟؟ فعلا تو نصب پلاگیناش موندم اسکچاپ 8 نصب کردم نمیدونم کرکشو از کجا بیارم 2
ارسال های توصیه شده