R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام مینا خانومرو ب راهم...شما چطورین؟ سلامتی....خبرای خوب....امروز برام روز خوبی باشه ب نظرم.... از اینکه چقد اینجا کاربرا برا هم غریبه هستن...و خیلی کم ب هم جواب میدن واینکه خیلی خیلی خلوته:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام به روی ماهت خب خداروشکر ، منم بد نیستم دارم روی پروژه ام کار میکنم انشالله که همینطور باشه عزیزم یکم تحمل کنی ، کم کم خوب میشه لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ حال ندارم چرا من برو حموم درس میشی.... منم برم ی اب تنی کنم...حالم جا بیاد لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به روی ماهت خب خداروشکر ، منم بد نیستم دارم روی پروژه ام کار میکنم انشالله که همینطور باشه عزیزم یکم تحمل کنی ، کم کم خوب میشه امید وارم.... پس من ب جای تحمل برم ی هوایی عوض کنم و نهار بخورم ....برمیگردم بای تا های لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ الان دلتون جلزو ولز بزنه من تموم کردم الن دلمان جلللللز شد خوب منم 11 تموم میکنم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ معنی اسمم دوست.آرتاش=دوستمعنی امضا=در مورد دریاچه اورمیه هستش که میگه عروس سرزمین من داره خشک میشه اهل تبریزم. شما هال کجایی؟ چرا مینی رو اذیت نکنیم؟ میخوای زهرا رو اذیت کنیم؟ فاطمه خوبه؟ اصلا خودت تو رو اذیت میکنیم:gnugghender: ای بابا چرا گیر کردید رو اذیت کردن تو این فاصله کارای مفید انجام بدید مثلا برید بقیه رو اذیت کنید چیکار به بچه های انجمن دارید؟ برید زنگ خونه هارو بزنید در برید لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ای بابا چرا گیر کردید رو اذیت کردنتو این فاصله کارای مفید انجام بدید مثلا برید بقیه رو اذیت کنید چیکار به بچه های انجمن دارید؟ برید زنگ خونه هارو بزنید در برید اینطوری مردم ازاری کردن خوش تره.... اخه دستش ب ما نمیرسه.....ولی سعی کنین با جنبه باش طرفتون لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ای بابا چرا گیر کردید رو اذیت کردنتو این فاصله کارای مفید انجام بدید مثلا برید بقیه رو اذیت کنید چیکار به بچه های انجمن دارید؟ برید زنگ خونه هارو بزنید در برید باشه میایم زنگ در خونه ی شما رو میزنیم در میریم خوبه؟:gnugghender: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اینطوری مردم ازاری کردن خوش تره....اخه دستش ب ما نمیرسه.....ولی سعی کنین با جنبه باش طرفتون سلام پری خوبی؟چه خبرا؟ لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام پری خوبی؟چه خبرا؟ سلامممممممم ارتاش جان... خوفی؟ خوشی؟ سلامتی....امروز با خیلی سرم شلوغه...ولی دوس دارم همه ش اینجا باشم شماچ خبر؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلامممممممم ارتاش جان...خوفی؟ خوشی؟ سلامتی....امروز با خیلی سرم شلوغه...ولی دوس دارم همه ش اینجا باشم شماچ خبر؟ دخی گل معتاد شدیمنم هییییییییییییییییی میگذرهامروز شروع کلاسا بوداما ما از 23 بهمن میریمهی قول میدیم سر موقع بریم اما نمیشه شیطونه نمیذاره لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ دخی گل معتاد شدیمنم هییییییییییییییییی میگذرهامروز شروع کلاسا بوداما ما از 23 بهمن میریمهی قول میدیم سر موقع بریم اما نمیشه شیطونه نمیذاره کار ما از این حرفا گذشته...بیتشراز اینا معتادیم.... اوووووووووما ک تا15 هم هیچ خبری نیس .... منم این ترم ب خودم قول دادم خیلی بیشتر ب کارام برسم هــــــــــــــی ک قول سختیه.... منم ک معتاد اصن نمیتونم خوش قول باشم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ کار ما از این حرفا گذشته...بیتشراز اینا معتادیم.... اوووووووووما ک تا15 هم هیچ خبری نیس .... منم این ترم ب خودم قول دادم خیلی بیشتر ب کارام برسم هــــــــــــــی ک قول سختیه.... منم ک معتاد اصن نمیتونم خوش قول باشم چه قولی دادی بگو تا مجبورت کنم انجامشون بدیدرسیه؟ لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ چه قولی دادی بگو تا مجبورت کنم انجامشون بدیدرسیه؟ اره دیگه قول دادم دیگه وقتمو پای نت و تل نباشم.....بچه ها بهم میگن تو حتی موقه خواب هم تل و نت و کنار نمیذاری اخه خیلی سخته خووووووووو لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اره دیگه قول دادم دیگه وقتمو پای نت و تل نباشم.....بچه ها بهم میگن تو حتی موقه خواب هم تل و نت و کنار نمیذاری اخه خیلی سخته خووووووووو خوب هر روز 1ساعت کمتر بیا نت آخرش میینی خیلی کم شده راحتم میشی برا خودت زمان تعیین کن مثلا از ساعت 8تا 10شب.خودتو مجبور کن کم بیای اگه درست نشدی بگو خودم دست به کار بشم لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ خوب هر روز 1ساعت کمتر بیا نت آخرش میینی خیلی کم شده راحتم میشی برا خودت زمان تعیین کن مثلا از ساعت 8تا 10شب.خودتو مجبور کن کم بیای اگه درست نشدی بگو خودم دست به کار بشم روزی 1ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وااااااااااااامگه میشه؟ روزی کمتراز7ساعت نمیتونم:icon_pf (34): خودتون میخواین چیکار کنین اون وق؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ روزی 1ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وااااااااااااامگه میشه؟ روزی کمتراز7ساعت نمیتونم:icon_pf (34): خودتون میخواین چیکار کنین اون وق؟ 7ساعت:w127:یا خدا دختر چه خبره خوب کم کم کمش کن یکم همتی کنی کم میشه. دیگه اونو نمیگم بذار اگه خودت موفق نشدی آرتاش وارد عملیات میشه لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ 7ساعت:w127:یا خدا دختر چه خبره خوب کم کم کمش کن یکم همتی کنی کم میشه.دیگه اونو نمیگم بذار اگه خودت موفق نشدی آرتاش وارد عملیات میشه عزیزم من الان ی ساله دارم تلاش میکنم نتیجه ای هم نداره....وارد عملیات شو عزیزمممممممم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ عزیزم من الان ی ساله دارم تلاش میکنم نتیجه ای هم نداره....وارد عملیات شو عزیزمممممممم باشه باشه وارد عملیات میشم بذارررررررررررررررررررر:gnugghender: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ باشه میایم زنگ در خونه ی شما رو میزنیم در میریم خوبه؟:gnugghender: آیفونمان تصویری میباشد لینک به دیدگاه
پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ باشه باشه وارد عملیات میشم بذارررررررررررررررررررر:gnugghender: فک نکنم کار از دست کسی بر بیاد عزیزم...ب جز ی نفر... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده