faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ خودِتی خودِتی خودِتی دلوخ نگو من که میدونم تویی صد تا ماهی تو استخره نصف یک پنجم ماهیها غرق میشن چندتا میمونه؟ 90 تا لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر برو بچه های معماری میبینم راه افتاده باز این تاپیک لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر برو بچه های معماریمیبینم راه افتاده باز این تاپیک سلام زهرا خانومی:hapydancsmil: بله درست میبینی لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ صد تا ماهی تو استخره نصف یک پنجم نصف ماهیها غرق میشن چندتا میمونه؟ :mrsbeasley:90تا لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ :mrsbeasley:90تا سامان گفت سوال انحرافی بود ماهی غرق نمیشه لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سامان گفت سوال انحرافی بود ماهی غرق نمیشه چرا گفتی؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ چرا گفتی؟:vahidrk: چون به اهداف شومت پی برم :vahidrk: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ چون به اهداف شومت پی برم :vahidrk: فدای مرامت اجی یه دونه ام از طرف من بزن:gnugghender: لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ فدای مرامت اجی یه دونه ام از طرف من بزن:gnugghender: چقد شما دوتا بدین شما باید امشب منو درک کنین میزنین تو سرم کبود میشما لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ چند روزی بود نبودی راستشو بگو کجا رفته بودی خونسرد باش مهندس... رفته بودم تفریح.... لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها یه تاپیک بود اموزش فتوشاپ بود ولی تصویری فیلم اموزشی بود کسی لینکشو داره گمش کردم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها یه تاپیک بود اموزش فتوشاپ بود ولی تصویری فیلم اموزشی بود کسی لینکشو داره گمش کردم [h=3]فیلم آموزش کاربردی فتوشاپ در معماری به زبان فارسی[/h] [h=3]دانلود فیلم آموزشی فوتوشاپ [/h] لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها . کسی میتونه به من کمک کنه؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread1538-390.html#post1261554 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ برام جای سواله ؛ یعنی چی در نازک کاری ابنیه مسکونی؟ کارش چیه دقیقا ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ اینا گچ کار میخوان گچ کاری که مهندس عمران یا معماری باشه و 3 سال سابقه داشته باشه !!!!؟ لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ اره دیگه یا شایدم ناظر کچ کاری میخواد لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ برام جای سواله ؛ یعنی چی در نازک کاری ابنیه مسکونی؟ کارش چیه دقیقا ؟ سلام یعنی اینکه کار از سفت کاری تموم شده { اسکلت ساختمان انجام شده } و رفتن سراغ نازک کاری و کسی که میخوان برای حالا بررسی و نظارت روی کارهای نازک کاری مثل گچ کاری ، نقاشی ، نصب درب ها ، قرنیز ها و ... هست . لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ سلام کسی این سایت رو دیده؟ استاد ما معرفی کرد برا داخلی اما من پیدا نمیکنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای یاد گرفتن پرس پکتیو میشه یه لینک خوب بهم معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی دوستان:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده