saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها یه سوال پشه ها روزا کجا میرن؟ خیلی دوس دارم بدونم لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ یکی دیگه اینکه گاو حسن نه شیر داره نه پستون چطور شیرشو میبرن هندستون!آخه چطور؟ لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ اگه یه روز دو نفر لبه ی یه پرتگاه باشن و تو قرار باشه که یکیشونو نجات بدی کدومو نجات میدی؟!! اونکه دوسش داری یا اونکه دوست داره! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی...بد نیستماب نمیدیدم وگرنه شناگر ماهری بودم مگه من چمه ؟ بابا شناگر؛ نشناخته بودمت ، پ اینطور سلام همشهری دل این بچرو نشکونین یه شعر شاد بزارین حال کنیم:Ghelyon: سلام همشهری ، با منی؟ منو دل شکوندن ؟ لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ اگه یه روز دو نفر لبه ی یه پرتگاه باشن و تو قرار باشه که یکیشونو نجات بدی کدومو نجات میدی؟!! اونکه دوسش داری یا اونکه دوست داره! 100% اونکه که دوستش دارم رو نجات میدم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ 100% اونکه که دوستش دارم رو نجات میدم ولی من کسی رو که دوستم داره نجات میدم ، به نظرم اون لایق تره لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام خدمت همه دوستان ... چرا اینجا خلوت شده ... لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام نرگسی:hapydancsmil: چون تو کم میای نرگس جونی لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام نرگسی:hapydancsmil:چون تو کم میای نرگس جونی سلام فائزه جوووونم خب میام دیگه ... چه خبر خوبی ؟ لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ 100% اونکه که دوستش دارم رو نجات میدم شاید اون تورو دوست نداشته باشه لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ولی من کسی رو که دوستم داره نجات میدم ، به نظرم اون لایق تره باهات موافقم همشهری. لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ ولی من کسی رو که دوستم داره نجات میدم ، به نظرم اون لایق تره این هم میشه.... اینجاست که میگن باید بین عقل و احساست یکیو انتخاب کنی شاید اون تورو دوست نداشته باشه به این هم فکر کردم....ولی مهم اینه من دوستش دارم حتی اگه اون منو دوست نداشته باشه لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ حالا این همه قربونش شدو نشنیدی این تیکشو گرفتی!؟ من اوصولا نکته بینم شما هر چی میخوای بگو خانوم فمنیست باریکلا اقای مهندس بچه ها یه سوالپشه ها روزا کجا میرن؟ خیلی دوس دارم بدونم میرن خونشون یکی دیگه اینکه گاو حسن نه شیر داره نه پستون چطور شیرشو میبرن هندستون!آخه چطور؟ خب شیرشو بردن...شیر نداره دیگه لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من اوصولا نکته بینم باریکلا اقای مهندس میرن خونشون خب شیرشو بردن...شیر نداره دیگه چند روزی بود نبودی راستشو بگو کجا رفته بودی لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر همگان سلام بر گرافیست انجمن لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ صد تا ماهی تو استخره نصف یک پنجم نصف ماهیها غرق میشن چندتا میمونه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده