*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ وای خوشبحالتمن هنوز خورده ریزه هاش مونده..تازه دارم ماکت میسازم چقدر تحویل شما دیرههههه:icon_razz: منکه نابود شدم. امروزو کلا خوابیدم. ولی خوشبحاله دانشکاه تهرانیااا استاد طرح این ترم من تو دانشکاه تهرانم درس میده. فوق العاده بود.عالییییییییییییییییییییییییییی. یعنی اکه ببینیدش میگید بقیه ی اساتید استاد نیستن ، خیلی پایین تر از این حرفا هستن.به اونا نمیشه گفت استاد. از هر نظر عالی بود. لینک به دیدگاه
Mahdis_13 121 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ سلام مهدیس جان خوبی؟بهتره درخواستتو اینجا مطرح کنی گلم : کمک- درخواست-سئوال-پروژه ی درسی اوکی مرسی :4chsmu1: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ سلاممممممممممممممم من برگشتم سلام پری جان خوش برگشتی ، کجا بودی این مدت ؟ خوش گذشت ؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه ها خوبین؟کمککککککککککککککککککککککککککککککک دوستان یه کمک میخواستم در مورد مدرسه geschwisterاطلاعاتی دارین؟ لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلاااااااااااام برو بچ کسی اینجا نیس؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلاااااااااااام برو بچ کسی اینجا نیس؟ سلوم لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ از بنده هم سلام عليكم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ از بنده هم سلام عليكم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ چقدر تحویل شما دیرههههه:icon_razz: منکه نابود شدم. امروزو کلا خوابیدم. ولی خوشبحاله دانشکاه تهرانیااا استاد طرح این ترم من تو دانشکاه تهرانم درس میده. فوق العاده بود.عالییییییییییییییییییییییییییی. یعنی اکه ببینیدش میگید بقیه ی اساتید استاد نیستن ، خیلی پایین تر از این حرفا هستن.به اونا نمیشه گفت استاد. از هر نظر عالی بود. دانشگاه ما جزو دانشگاهها حساب نمیشه....بیشتر به شکنجه گاه میخوره تا دانشگاه....البته بعضی جاها سخت گیری هاشون به جاست.. اما قوانینشون خیلی مزخرفِ.. ما 25 ام تحویل داشتیم..کلاسا از 23 ام شروع شدن....لامصبا مهلت نمیدن نفس بکشیم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ چرا بچه رو زدی اخه کتک خورش ملسه خودش میدونه واسه چیه لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ دانشگاه ما جزو دانشگاهها حساب نمیشه....بیشتر به شکنجه گاه میخوره تا دانشگاه....البته بعضی جاها سخت گیری هاشون به جاست..اما قوانینشون خیلی مزخرفِ.. ما 25 ام تحویل داشتیم..کلاسا از 23 ام شروع شدن....لامصبا مهلت نمیدن نفس بکشیم برای ما هم از شنبه شروع شده اما خب ماها این هفته رو نمی ریم. کلا ماها(یعنی هم ترمیا و هم ورودیای من و ترم بالاترا) هفته های اول و آخر ترم رو نمیریم. ترم اولیا میرن و مارو هم خراب میکنن. طبیعتا شماها هم نمیرین دیگه.از هفته بعد شروع میشه عملا. لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ سلام میشه دوستای خودم احوال مهندسین چطوریاس؟ خب منم پروژه ها رو تحویل دادم و سفرم هم رفتم دیگه بریم تو کار درس و مخش و اینا شما چه خبرا؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ سلام میشه دوستای خودماحوال مهندسین چطوریاس؟ خب منم پروژه ها رو تحویل دادم و سفرم هم رفتم دیگه بریم تو کار درس و مخش و اینا شما چه خبرا؟ خوج بحالت....من به شدت هوس سفر کردم لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ خوج بحالت....من به شدت هوس سفر کردم الهی غصه نخور عجیجم خودم میبرمت سفر:aghosh: لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ منم بیام؟؟؟؟ حتما باعث افتخاره!! لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۱ الهی غصه نخور عجیجم خودم میبرمت سفر:aghosh: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده