* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ سلام سلام مهندسای عزیز؛ تو بخش گفتگوهای معماری؛بخش جدید کافه معمارا ایجاد شده؛ تو این بخش تاپیکایی که مبحثاش علمی نبوده انتقال داده میشه و اینجا دیگه دکمه تشکر نداره و تا میخواید میتونید پست بدید و شلوغش کنید و اسپم اما شرایطش اینه که تو بخشهای علمی هم حتما باید فعال باشید :gnugghender: امیدوارم تازه واردا و قدیمیای این تالار اینجا باهم بیشتر آشنا بشن و اگه میتونن به هم کمک کنن بخش جدید مبارکه (راستی ممکنه تعداد پستاتون کم شده باشه؛چون تاپیکایی که به این بخش منتقل شده ؛پستاش حساب نمیشه) لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ سلام. مبارکه:hapydancsmil: خوب حالا باید اینجا چکار کنیم؟؟؟ لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ به به کافه معمار اینجا میشه وقتی اسکیس میزنی یه کاپوجینو هم بدی بالا؟ لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ اینجا میشه وقتی اسکیس میزنی یه کاپوجینو هم بدی بالا؟ من کاپوچینو دوس ندارم که... لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ به به تبریکات کافه معمارا اکشال نداره نوری جان برای تو چایی سفارش میدیم لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ اکشال نداره نوری جان برای تو چایی سفارش میدیم من هات چاکلت می خوام.لطفا لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ به به میبینم ما هم ی جایی واسه اسپم پیدا کردیممم دستت طلا ونوسی 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ به به مبارکا باشه با دلی خوش 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ چه جالب ...چند وقت پیش داشتم به این فکر می کردم میشه یه بخشی به نام کافه داشت.ولی اصلا مباحثش مدنظرم نبود فقط این اسم اومد تو ذهنم! کلید اسراره؟ لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ ایده ی بسیار خوبی بود ، دستت درد نکنه ونوس جونم بچه های معماری چه خبر از پروژه هاتون؟ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ به به مبارکا باشه تا باشه از این مجالسا لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ ایده ی بسیار خوبی بود ، دستت درد نکنه ونوس جونم بچه های معماری چه خبر از پروژه هاتون؟ هیچی !! سلام مخصوص خدمت شما می رسونن بنده هرکاری می کنم جز کار کردن روی پایان نامه.! حسش نیست اصلا خب چیکار کنم لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ هیچی !! سلام مخصوص خدمت شما می رسونن بنده هرکاری می کنم جز کار کردن روی پایان نامه.! حسش نیست اصلا خب چیکار کنم سلام منو هم خدمت بزرگوارشون برسون آخه تو دیگه چرا ؟ من فکر کردم فقط خودم اینطوری شدم راستی سارا جونم یه سوال ، برنامه ی خوبی سراغ داری که پی دی اف رو به word تبدیل کنه ؟ سه تا برنامه دانلود کردم ولی به درد نخورد لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستای گلم خوبید ؟ منم به نوبه ی خودم این حرکت انقلابی رو تبریک عرض می نمایم مرسی ونوسی جونم ، فکر کنم استقبال زیادی از این بخش خواهد شد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ به دوستانی که به صورت خصوصی پیام دادم فکر کنم 3 تا پیام فرستادم؛ شرمنده یسیتم اون لحظه قاطی کرده بود؛ فکر کردم ارسال نشد سلام.مبارکه:hapydancsmil: خوب حالا باید اینجا چکار کنیم؟؟؟ اینجا هر چی دوست داری میتونی بگی؛ میتونی با بقیه دوستان آشنا بشی؛ ببینی چقد معمار اینجا هست؛ سوالی داری بپرسی؛ به قهوه یا چای دعوتشون کنی ؛البته به صورت مجازیا به به کافه معمار اینجا میشه وقتی اسکیس میزنی یه کاپوجینو هم بدی بالا؟ بله بلهههه؛ حتما ؛ هر وقت خسته شدی بگو هز چی خواستی برات بیاریم :gnugghender: من کاپوچینو دوس ندارم که... خب چی دوست داری؟ به به تبریکات کافه معمارا اکشال نداره نوری جان برای تو چایی سفارش میدیم موافقم به به میبینم ما هم ی جایی واسه اسپم پیدا کردیممم دستت طلا ونوسی قربانت به به مبارکا باشهبا دلی خوش چه جالب ...چند وقت پیش داشتم به این فکر می کردم میشه یه بخشی به نام کافه داشت.ولی اصلا مباحثش مدنظرم نبود فقط این اسم اومد تو ذهنم! کلید اسراره؟ عزییییزم؛ چه جالب؛ من که یهو امروز همچین فکری اومد تو ذهنم؛ میگن اگه 7 دقیقه به موضوعی فکر کنی ؛ به زودی میبینیش؛ تو کتاب قانون جذب فکر کنم نوشته بود ؛ احتمالا قانون جذبت اثر کرده ایده ی بسیار خوبی بود ، دستت درد نکنه ونوس جونم بچه های معماری چه خبر از پروژه هاتون؟ قبونت ؛ اوه اوه پروژه؛من که خیلی تنبلی میکنم به به مبارکا باشهتا باشه از این مجالسا ایشااالله هیچی !! سلام مخصوص خدمت شما می رسونن بنده هرکاری می کنم جز کار کردن روی پایان نامه.! حسش نیست اصلا خب چیکار کنم منم همینطور؛ خیلی تنبل شدم سلام منو هم خدمت بزرگوارشون برسون آخه تو دیگه چرا ؟ من فکر کردم فقط خودم اینطوری شدم راستی سارا جونم یه سوال ، برنامه ی خوبی سراغ داری که پی دی اف رو به word تبدیل کنه ؟ سه تا برنامه دانلود کردم ولی به درد نخورد فاطمه جونم؛اگه یه جور خاص PDF شده باشه ،هیچ راهی نداره؛ من یه پایان نامه ترم بالایی دارم؛خواستم از مطالبش استفاده کنم؛اما همه کار کردم نشد سلام علیکم مبارکهپذیرایم داریم بله ؛ ولی فعلا یخچال خالیه سلام به همه دوستای گلم خوبید ؟ منم به نوبه ی خودم این حرکت انقلابی رو تبریک عرض می نمایم مرسی ونوسی جونم ، فکر کنم استقبال زیادی از این بخش خواهد شد سلام عشقم؛ من که خوبم معماریا که خیلی زیادن؛ ببینیم چی میشه لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ فاطمه جونم؛اگه یه جور خاص PDF شده باشه ،هیچ راهی نداره؛من یه پایان نامه ترم بالایی دارم؛خواستم از مطالبش استفاده کنم؛اما همه کار کردم نشد خیلی گیر افتادم با این پی دی افه با یه برنامه فقط سه صفحه ش تبدیل شد ، هر کاری میکنم کلش تبدیل نمیشه فکر کنم باید بی خیالش بشم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ راستی دوست جونا ؛ اگه رولیست کاربران معماری بزنید ؛میتونید آخرین کسایی که رشتشون معماری بوده و تو انجمن حضور داشتن رو ببینید؛ خیلی خوب میشه کسایی هم که تازه وارد هستن رو تو جمع خودتون وارد کنید ،حالا به صورت اد کردن یا پیام دادن و لینک دادن و... ------------ در ضمن این ماه مسابقات تالار رو بخاطر امتحانا و پروژه ها کنسل کردیم؛ انشالله از اول بهمن و با مسابقه شیت بندی شروع میشه، لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ پروژه ها همیشه همینطوره یه دوره قبل از تایید کار ادم کار میکنه یه هفته هم بعدش! از اون به بعد یهو غفلتا حسش میره!!!تا شب تحویل که ..... من که همیشه همینطور بودم فاطمه جان ونوسی راست میگه اما ما ترم پیش یه روش تقلبی به کار بردیم و مطالبی که میخواستشمو دوباره تایپ نکردیم اول پی دی اف رو به عکس تبدیل کردیم ، بعد بقیه مطالبمونو فونت و سایزشو باهاش یکی کردیم اون صفحه های پی دی اف هم همینطوری عکسهاشو گذاشتیم حالا ببین این روش به کارت میاد یا نه لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ خب چی دوست داری؟ خب من که عرض کردم...هات چاکلت لطفا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده