memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ کسی اینجا هست به من کمک کنه . من سال دیگه ارشد دارم اما نمیدونم چی بخونم اینجا [h=1]کنکور ارشد معماری سال 93[/h] منابعش هست 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۲ اینجا کنکور ارشد معماری سال 93 منابعش هست مرسی 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ سلام بچه ها کسی می تونه کمکم کنه ! استادمون گفته یه موزه طراحی کنیم بنا به اصول و همه چیزش رعایت بشه ! ضوابط و استانداردهاش رو پیداکردم ولی نمیدونم موقعیت زمین و اینکه اقلیم و محل قرارگیری اش کجا باشه و جوری ؟ سلام..خوش اومدید اینجا هم میتونید مطرح کنید [h=1]کمک- درخواست-سئوال-پروژه ی درسی (معماری)[/h] 1 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۲ سلام بچه ها. کسی هست که پروژه مرمت ابنیه اش رو اصفهان برداشته باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ 1- معرفی خودتونزهرا م. 2- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری هستید ؟ ترمِ دومِ معماری/ کاردانی پیوسته 3- با چه نرم افزارهایی آشنایی دارید ؟ متاسفانه هنوز هیچی! البته اتوکد رو خیلی مقدماتی بلدم. 4-در چه زمینه ای از رشتتون بیشتر موفقید و علاقه دارید (طراحی یا ماکت سازی و ...) ؟ خب به طبع اینکه هنرستانی نبودم، عملیم هم قوی نیست هنوز. اما بیشتر مشتاقم سوادِ معماریِ خوبی داشته باشم. 5- به کدوم بخش تالار معماری بیشتر علاقه دارید و دوست دارید فعالیت کنید ؟ با همهِی تالارها آشنا نیستم هنوز :دی 6- برای پیشرفت تالار معماری چه پیشنهاداتی دارید ؟ :) خوش آمدی زهرا جان:welcome: :w63: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ سلاممممم دوست جونا:girlhi: 1- معرفی خودتون من شکوفه هستم . 20 سالمم هست .مردادیم هستما هوامو داشته باشید 2- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری هستید ؟ دانشجوی کاردانی هستم 3- با چه نرم افزارهایی آشنایی دارید ؟ autocad (2D.3D) .revit کمی فتوشاپ 4-در چه زمینه ای از رشتتون بیشتر موفقید و علاقه دارید (طراحی یا ماکت سازی و ...) ؟ طراحی .راندو 5- به کدوم بخش تالار معماری بیشتر علاقه دارید و دوست دارید فعالیت کنید ؟ گفتگوی معماری.مسابقات قسمت نرم افزارها 6- برای پیشرفت تالار معماری چه پیشنهاداتی دارید ؟ در آینده ای نزدیک بهتون میگم درود شکوفه جان خیلی خوش آمدید:w66: :w63: 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان 1- معرفی خودتون من مهسام 20 سالمه تازه عضو شدم 2- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری هستید ؟ کاردانی معماری ترم 4 3- با چه نرم افزارهایی آشنایی دارید ؟ 3d max-autocad 4-در چه زمینه ای از رشتتون بیشتر موفقید و علاقه دارید (طراحی یا ماکت سازی و ...) ؟ راندو-ماکت سازی 5- به کدوم بخش تالار معماری بیشتر علاقه دارید و دوست دارید فعالیت کنید ؟ من زیاد اشنایی ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6- برای پیشرفت تالار معماری چه پیشنهاداتی دارید ؟ در پایان هم اگر نظر یا انتقادی هست که انگیزه فعالیت کردن در تالار رو برای کاربران ایجاد میکنه؛ خوشحال میشیم که بگید سلاااااام مهسا جان خوش آمدی:welcome: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ [h=1]بشتابید تولد دوست گل معماریمونه......[/h] 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) 1 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) مگه فردا عیده؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ مگه فردا عیده؟؟؟؟؟ سه شنبه گفتم شاید نباشم تبریک عید رو به دوستان گلم بگم 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ چرا کسی این طرفا نمیاد؟ میخواین اینجا ورشکست بشه این همه هزینه بمونه رو دست صاحبش معماران عزیز؟ لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ چرا کسی این طرفا نمیاد؟میخواین اینجا ورشکست بشه این همه هزینه بمونه رو دست صاحبش معماران عزیز؟ تالارمون که یه پله نزول کرد، احتمالا از همین روزا کافه مونم تخته میشه!! 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ تالارمون که یه پله نزول کرد، احتمالا از همین روزا کافه مونم تخته میشه!! چرا نزول کرد؟ چی شده؟ نه بابا نمیزاریم در کافه رو تخته کنن به ما میگن معماران نواندیش ها نه برگ کاهو 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ بر و بچ ارشدی بیاین بگین ببینم سر افرازمون کردین همه تالارا قفولی دارناااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایشالله سال بعد 7-8تا قبولی خفن میدیم 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ چرا نزول کرد؟چی شده؟ نه بابا نمیزاریم در کافه رو تخته کنن به ما میگن معماران نواندیش ها نه برگ کاهو برحسب فعالیت دیگه... ما یک پله نزول کردیم!! 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ برحسب فعالیت دیگه...ما یک پله نزول کردیم!! نمیدونم چرا بچه ها نمیان؟ به نظر من شاید باید بخش های مسابقه،گفتگو...چیزای از این قبیل زیاد تر کنیم خودمونم فعالش کنیم شاید برای دیدن اونام شده بیشتر به تالار سر بزنن نظرت؟ 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ راستی من یه فیلم آموزش تری دی مکس دارم مال صندلیه حجمش زیاده زیب دارشم کردم شد 13 مگابایت چکار کنم؟ لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ نمیدونم چرا بچه ها نمیان؟به نظر من شاید باید بخش های مسابقه،گفتگو...چیزای از این قبیل زیاد تر کنیم خودمونم فعالش کنیم شاید برای دیدن اونام شده بیشتر به تالار سر بزنن نظرت؟ ایده بدی نیست... به امتحانش میارزه، حالا من یه صحبت هایی کردم ببینم نتیجه اش چی میشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده