mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ مواد لازم برای 6 نفر : نخود 500 گرم روغن کنجد 1 لیوان سیر 1 بوته نمک به مقدار کافی لیمو ترش 2 عدد زیتون سبز یا سیاه مقداری فلفل قرمز کوبیده نصف قاشق سوپخوری طرز تهیه : نخود را از چند ساعت قبل خیس کنید و پوست بگیرید(اگر فرصت نبود، ابتدا نخود را بپزید و بعد پوست آن را بگیرید). نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا بپزید و بعد آن را چرخ کنید. نخود باید طوری پخته شده باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد. روغن کنجد را کم کم داخل پوره ی نخود بریزید و به هم بزنید تا روغن کاملا جذب نخود شود. آب یک عدد لیمو را بگیرید و با پوره مخلوط کنید. مخلوط را بچشید و نمک آن را اندازه کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بدست آمده را در یک ظرف بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید و فلفل قرمز را روی آن بپاشید. می توانید یک عدد لیمو ترش را حلقه حلقه کنید و همراه با مقداری زیتون سیاه روی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را تزئین کنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده