آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2013 من فردا عکسه رژامو میذارم. فاطمه میشه یه تاپیک واسه همه لوازم ارایشا وا کنی؟این تاپیکا به شدت منو جذب میکنه:gnugghender: میخوام عکس همشونو بذارم. خیلییییییییییییی دوست دارمممممممممممممممم چشم نفس اونم میزنم 4
M!Zare 48040 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 مریمی اگه هم شهری باشی، پایین میدون تجریش یه مغازه هست که وسایل سنتی میفروشه.تو بازارچه سنتی پارک لاله هم یه چیزایی پیدا میشه. ممنون عزیزم.خیلی سنتی هم نه ولی یه چیزی تو همین مایه ها... میدون تجریش که دورش همش مغازست..دقیقا کجا؟ 4
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 صبا ممد بیاد ببینه اسپمه میبنده بعد این مهدی خوشحال میشه تو خودت مدیری که :icon_pf (34): چشششممممممممم. ممنون عزیزم.خیلی سنتی هم نه ولی یه چیزی تو همین مایه ها...میدون تجریش که دورش همش مغازست..دقیقا کجا؟ تو خیابون ولیعصر. پایین میدون. چند تا مغازه پایین تر اون ابمیوه فروشی عه. تقریبا نزدیکه روسری فروشی تی تی عه. یه مغازه دو دهنست 5
Matin H-d 18146 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 به نظرم تاپیک خوبی برا دخترا و گفتگوهاشون بود ... اما تا اومدم جواب اریو دخت جون رو بدم 100تا پست اسپم که میشه تو پروفایلا صحبتشو کرد هست، پشیمون شدم:icon_razz: این همه تاپیک برا اسپم .. من خودم پایه یکه اسپمم اما خب هرجا ،مکان و زمانه خودشو داره ... 7
sahar 91 9480 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 البته بسته به نوع و زمینه آرایش رژ خودشو نشون میده ...اما من از 12 modaمایع خوشم میاد. 4
3Tilla 3844 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 جای شیخ اسی خالی..... باز خوبه گفتین رژ,چیزه دیگه نگفتین.....وگرنه تاپیک با سرعت 10 پست برثانیه پر میشد این رژا همشون آلودست فقط labello عسلی و توت فرنگی!:w12: 4
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2013 به نظرم تاپیک خوبی برا دخترا و گفتگوهاشون بود ... اما تا اومدم جواب اریو دخت جون رو بدم 100تا پست اسپم که میشه تو پروفایلا صحبتشو کرد هست، پشیمون شدم:icon_razz: این همه تاپیک برا اسپم .. من خودم پایه یکه اسپمم اما خب هرجا ،مکان و زمانه خودشو داره ... شما فرما دوستم شر اقایون مث اینکه کم شد 3
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2013 دوستان لطفا عکس رژتونو بزارید اینجوری اگه کسی خواست بخره واسه رنگ بهش کمک میشه 2
*lotus* 20275 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 من میخوام یه کیف بخرم به تیپ اسپرت بیاد....تقریبا پارچه ای سنتی باشه، کلا کیف ها و کوله های خاص رو کجا میشه خرید؟ اینا رو هم بگید از ماسوله انقد کیف سنتیاش قشنکه اگه تهران هستین پاساژ قایم یه فروشگاهی داره فک کنم اسمش هتراس همه چیزاش سنتیه 4
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 7 فروردین، 2013 این رژ قرمزم. میخواستم رو لبم عکس بندازم اما گفتم خونواده رد میشه. اما سارا دیده رو لبم اینم بقیه رژام. وقتایی که خیلی خانوم میشم ازینا میزنم. نارنجی عه یکیش اون یکیا صورتی ان. اینم کالباسی عه 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 7 فروردین، 2013 اینا رو بیشتر از بقیه دوست دارم ترکیبی میزنم :hapydancsmil: ردیف بالا.از راست : CLINQUE شماره E41 ، اورآل 708 ، اسمش پاک شده یادم نیست ، Pasha 106 ، اکسل شمارش رو نمیدونم ردیف پایین .از راست : فلورمار 516 ،pasha 109 ، مای 406 ،برق لب CLINQUE 11
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2013 وای سارا چه خوشکلن فقط کاش تک تک اسماشونم میزاشتی میدونستم هر کدوم چه شماره و اسمی دارن 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 7 فروردین، 2013 وای سارا چه خوشکلن فقط کاش تک تک اسماشونم میزاشتی میدونستم هر کدوم چه شماره و اسمی دارن قربونت :5c6ipag2mnshmsf5ju3 باشه الان پستم رو ویرایش میکنم مینویسم 7
Strelitzia 17128 ارسال شده در 7 فروردین، 2013 من نه که لبم خودش پر رنگه, معمولا رژ نمیزنم اونایی که عکسمو تو پروفم دیدن میدونن ولی رژ میخوای فقط هلویی البته باید ببینی بهت میاد یا نه... من بیشتر رژ مایع استفاده میکنم. این رژ آخریه Violet 140 هستش که خیلی ازش راضی ام:hapydancsmil: 4
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 7 فروردین، 2013 دوستان برای بار آخر تو این تاپیک تذکر داده میشه لطفا تاپیک رو منحرف نکنید در صورت تکرار تاپیک قفل میشه اگر اسپمی صورت میگیره اعضا نقل قول نگیرن تا بحث منحرف نشه ممنون 6
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 7 فروردین، 2013 دوستان برای بار آخر تو این تاپیک تذکر داده میشه لطفا تاپیک رو منحرف نکنید در صورت تکرار تاپیک قفل میشه اگر اسپمی صورت میگیره اعضا نقل قول نگیرن تا بحث منحرف نشه ممنون همینکه آتــــــــــــــــــــــروس گفتــــــــــــــــــــــــــــ خانوما مشغول باشین ما که رفتیم اما همین جاها گشت میزنیم 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 فروردین، 2013 من که بیشتر رژ مایع کلاسیک ؛ شماره 42 رو استفاده میکنم؛ خیلی خوبه ؛حدودا رنگ لبه؛ خوشم نمیاد تابلو باشه؛ بعد این در مورد کرم پودر هم تاپیک بزنید؛ مردیم اینقد مای خریدیم
ارسال های توصیه شده