آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ من فردا عکسه رژامو میذارم. فاطمه میشه یه تاپیک واسه همه لوازم ارایشا وا کنی؟این تاپیکا به شدت منو جذب میکنه:gnugghender: میخوام عکس همشونو بذارم. خیلییییییییییییی دوست دارمممممممممممممممم چشم نفس اونم میزنم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ مریمی اگه هم شهری باشی، پایین میدون تجریش یه مغازه هست که وسایل سنتی میفروشه.تو بازارچه سنتی پارک لاله هم یه چیزایی پیدا میشه. ممنون عزیزم.خیلی سنتی هم نه ولی یه چیزی تو همین مایه ها... میدون تجریش که دورش همش مغازست..دقیقا کجا؟ 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ صبا ممد بیاد ببینه اسپمه میبنده بعد این مهدی خوشحال میشه تو خودت مدیری که :icon_pf (34): چشششممممممممم. ممنون عزیزم.خیلی سنتی هم نه ولی یه چیزی تو همین مایه ها...میدون تجریش که دورش همش مغازست..دقیقا کجا؟ تو خیابون ولیعصر. پایین میدون. چند تا مغازه پایین تر اون ابمیوه فروشی عه. تقریبا نزدیکه روسری فروشی تی تی عه. یه مغازه دو دهنست 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ به نظرم تاپیک خوبی برا دخترا و گفتگوهاشون بود ... اما تا اومدم جواب اریو دخت جون رو بدم 100تا پست اسپم که میشه تو پروفایلا صحبتشو کرد هست، پشیمون شدم:icon_razz: این همه تاپیک برا اسپم .. من خودم پایه یکه اسپمم اما خب هرجا ،مکان و زمانه خودشو داره ... 7 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ البته بسته به نوع و زمینه آرایش رژ خودشو نشون میده ...اما من از 12 modaمایع خوشم میاد. 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ جای شیخ اسی خالی..... باز خوبه گفتین رژ,چیزه دیگه نگفتین.....وگرنه تاپیک با سرعت 10 پست برثانیه پر میشد این رژا همشون آلودست فقط labello عسلی و توت فرنگی!:w12: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ به نظرم تاپیک خوبی برا دخترا و گفتگوهاشون بود ... اما تا اومدم جواب اریو دخت جون رو بدم 100تا پست اسپم که میشه تو پروفایلا صحبتشو کرد هست، پشیمون شدم:icon_razz: این همه تاپیک برا اسپم .. من خودم پایه یکه اسپمم اما خب هرجا ،مکان و زمانه خودشو داره ... شما فرما دوستم شر اقایون مث اینکه کم شد 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ دوستان لطفا عکس رژتونو بزارید اینجوری اگه کسی خواست بخره واسه رنگ بهش کمک میشه 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ من میخوام یه کیف بخرم به تیپ اسپرت بیاد....تقریبا پارچه ای سنتی باشه، کلا کیف ها و کوله های خاص رو کجا میشه خرید؟ اینا رو هم بگید از ماسوله انقد کیف سنتیاش قشنکه اگه تهران هستین پاساژ قایم یه فروشگاهی داره فک کنم اسمش هتراس همه چیزاش سنتیه 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ این رژ قرمزم. میخواستم رو لبم عکس بندازم اما گفتم خونواده رد میشه. اما سارا دیده رو لبم اینم بقیه رژام. وقتایی که خیلی خانوم میشم ازینا میزنم. نارنجی عه یکیش اون یکیا صورتی ان. اینم کالباسی عه 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ اینا رو بیشتر از بقیه دوست دارم ترکیبی میزنم :hapydancsmil: ردیف بالا.از راست : CLINQUE شماره E41 ، اورآل 708 ، اسمش پاک شده یادم نیست ، Pasha 106 ، اکسل شمارش رو نمیدونم ردیف پایین .از راست : فلورمار 516 ،pasha 109 ، مای 406 ،برق لب CLINQUE 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ وای سارا چه خوشکلن فقط کاش تک تک اسماشونم میزاشتی میدونستم هر کدوم چه شماره و اسمی دارن 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ وای سارا چه خوشکلن فقط کاش تک تک اسماشونم میزاشتی میدونستم هر کدوم چه شماره و اسمی دارن قربونت :5c6ipag2mnshmsf5ju3 باشه الان پستم رو ویرایش میکنم مینویسم 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ من نه که لبم خودش پر رنگه, معمولا رژ نمیزنم اونایی که عکسمو تو پروفم دیدن میدونن ولی رژ میخوای فقط هلویی البته باید ببینی بهت میاد یا نه... من بیشتر رژ مایع استفاده میکنم. این رژ آخریه Violet 140 هستش که خیلی ازش راضی ام:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ دوستان برای بار آخر تو این تاپیک تذکر داده میشه لطفا تاپیک رو منحرف نکنید در صورت تکرار تاپیک قفل میشه اگر اسپمی صورت میگیره اعضا نقل قول نگیرن تا بحث منحرف نشه ممنون 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ دوستان برای بار آخر تو این تاپیک تذکر داده میشه لطفا تاپیک رو منحرف نکنید در صورت تکرار تاپیک قفل میشه اگر اسپمی صورت میگیره اعضا نقل قول نگیرن تا بحث منحرف نشه ممنون همینکه آتــــــــــــــــــــــروس گفتــــــــــــــــــــــــــــ خانوما مشغول باشین ما که رفتیم اما همین جاها گشت میزنیم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ من که بیشتر رژ مایع کلاسیک ؛ شماره 42 رو استفاده میکنم؛ خیلی خوبه ؛حدودا رنگ لبه؛ خوشم نمیاد تابلو باشه؛ بعد این در مورد کرم پودر هم تاپیک بزنید؛ مردیم اینقد مای خریدیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده