meysam62 4529 ارسال شده در 4 فروردین، 2013 سه نفر برای خرید ساعتی به یک ساعت فروشی مراجعه میکنند. قیمت ساعت ۳۰ هزار تومان بوده و هر کدام نفری ۱۰ هزار تومن پرداخت میکنند تا آن ساعت را خریداری کنند… بعد از رفتن آنها ، صاحب مغازه به شاگردش میگوید قیمت ساعت ۲۵ هزار تومان بوده. این ۵ هزار تومان را بگیر و به آنها برگردان شاگرد ۲ هزار تومان را برای خود بر میدارد و ۳ هزار تومان باقیمانده را به آنها برمیگرداند. (نفری هزار تومان) حال هر کدام از آنها نفری ۹ هزار تومان پرداخت کرده اند . که ۳*۹ برابر ۲۷ میشود این مبلغ به علاوه آن ۲ هزار تومان که پیش شاگرد است میشود ۲۹ تومان هزار تومان باقیمانده کجاست ؟؟؟؟ دوستان لطفا جوابا رو خصوصی بفرستن. 22
*sepid* 9772 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 یادش بخیر جوونیامون ... اون موقع ها یکی از آشناهامون این سوال رو تو یه جمعی مطرح کرد تا چند روز مغزمون هنگ این سوال بود تا اینکه نتیجه ی جالبی به دست اومد ازش ... نتیجه رو اجازه ندارم اینجا بگم و الا می گفتم 7
meysam62 4529 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2013 یادش بخیر جوونیامون ... اون موقع ها یکی از آشناهامون این سوال رو تو یه جمعی مطرح کرد تا چند روز مغزمون هنگ این سوال بود تا اینکه نتیجه ی جالبی به دست اومد ازش ... نتیجه رو اجازه ندارم اینجا بگم و الا می گفتم سلام. ضمن تشکر از شما، خب من که پایین سوال نوشتم خصوصی بفرستین. ممنون 5
meysam62 4529 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2013 دوستان زحمت بکشن سریع تر جوابا و نظراتشون رو بدن میخوام تست بعدی رو مطرح کنم. 5
hasti1988 22046 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 من نمیتونم پ.خ ارسال کنم...فکر میکنم قبلا این سوال رو در بخش معما هم دوستان مطرح کرده بودند و اونجا جواب داده شده.....بهر حال مرسی از دعوتتون.... 3
meysam62 4529 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2013 من نمیتونم پ.خ ارسال کنم...فکر میکنم قبلا این سوال رو در بخش معما هم دوستان مطرح کرده بودند و اونجا جواب داده شده.....بهر حال مرسی از دعوتتون.... سلام. ضمن تشکر از شما پس منتظر جدیدترین معماهای هوشی که به زودی مطرح میکنم باشین 3
alimec 23102 ارسال شده در 6 فروردین، 2013 درود و تشکر همون سوال دکتر حسابی هست سوال ساده ای اگه پاسخ بدم کلاسم میاد پایین 4
meysam62 4529 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2013 درود و تشکرهمون سوال دکتر حسابی هست سوال ساده ای اگه پاسخ بدم کلاسم میاد پایین اتفاقا اگه این سوال به قول شما ساده رو جواب ندی کلاست میاد پایین 4
meysam62 4529 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2013 خب بهمون جایزه چی میدن آقا میثم؟؟؟ همین که رایگان ازتون تست میگیرم خودش کلیه دیگه 2
meysam62 4529 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2013 معما تا جایی که شاگرد دوهزار تومان رو برای خود و سه هزار رو به آنها پس میدهد درست است اما مشکل اینجاست که وقتی نفری ۱۰۰۰ میگیرن در واقع نفری ۹۰۰۰ تومان پرداخت کرده اند که۹۰۰۰*۳=۲۷۰۰۰ و + ۲۰۰۰ میشه ۲۹۰۰۰ تومان!!!! اشتباه همین جاست که نباید ۲۷ رو با ۲جمع کرد بلکه باید آنها رو از هم کم کرد.(۲۵+۲ تومان پول شاگرد =۲۷) یعنی سه نفر۳۰۰۰۰ تومان پول دادند که سه هزار تومان رو شاگرد به آنها برمیگرداند پس آنها۲۷۰۰۰ تومان دادند که ۲۰۰۰ تومان رو شاگرد برداشته و ۲۵۰۰۰ هزار تومان رو بابت پولساعت پرداخته اند. به همین سادگی. و اما برندگان این مسابقه به ترتیب: Kimia Mohammad.A مهندس خوش فکر Mani24 Mahsa ژارسین 5
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 8 فروردین، 2013 نخیرم قبول نیسسسسسسسسسسسسس... ما جایزه موخوایممممممممممم 3
*sepid* 9772 ارسال شده در 8 فروردین، 2013 منتظر جدیدترین معماهای هوشی که به زودی مطرح میکنم باشین پس بی زحمت یه ندا به ما هم بده 1
ارسال های توصیه شده