رفتن به مطلب

کشف 700 هزار کهکشان در 2013 با تلسکوپ رادیویی جدید استرالیا


ارسال های توصیه شده

[h=2]

[/h]

دانشمندان استرالیایی پیش‌بینی کردند که تلسکوپ رادیویی جدید این کشور در سال 2013، تا 700 هزار کهکشان را کشف خواهند کرد.

 

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این تاسیسات تلسکوپ رادیویی جدید در غرب استرالیا، بخش عظیمی از فضا را برای ارائه نشانه‌هایی از تکامل فضا جستجو خواهد کرد.

مجموعه تلسکوپ 65 میلیون پوندی Askap در یک ناحیه کویری دورافتاده با وسعت 50 هزار کیلومتر مربع در غرب استرالیا واقع شده است. این مجموعه از 36 دیش که هر کدام 12 متر عرض دارند، برخوردار بوده که در کنار یکدیگر به عنوان یک آنتن منفرد کار می‌کنند.

این تلسکوپ با استفاده از دوربینهای جدید رادیویی می‌تواند با سرعت بیشتر از تلسکوپهای رادیویی کنونی آسمان را اسکن کرده و یک میدان دید 150 برابر محیط ماه را ارائه کند.

Askap همچنین به ستاره شناسان در بررسی یکی از بزرگترین اسرار جهان یعنی انرژی تاریک کمک خواهد کرد. بنظر می‌رسد که این نیرو مسبب دور شدن کهکشانها از یکدیگر با سرعت شتابنده است.

اگرچه هیچ کس در مورد چیستی انرژی تاریک اطلاعی ندارد اما باورها بر این است که 73 درصد جهان را تشکیل داده است.

دانشمندان با ترکیب مشخصات این مجموعه تلسکوپ با شبیه‌سازیهای رایانه‌ای توانسته‌اند قابلیتهای آنرا پیش‌بینی کنند.

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

دکتر آلان دوفی، عضو تیم Askap از دانشگاه غرب استرالیا گفت: Askap یک تلسکوپ بسیار توانا است که بررسی‌های آن می‌تواند کهکشانهای بیشتر را در مسافتهای دورتر شناسایی کرده و آنها را با جزئیات بیشتر از سایر تلسکوپهای رادیویی در جهان بررسی کند.

وی افزود: طبق پیش‌بینی‌های ما، تلسکوپ «والابی» این مجموعه 600 هزار و «دینگو» 100 هزار کهکشان جدید را کشف خواهند کرد که در چند تریلیون سال نوری مکعب فضا منتشر شده‌اند.

این تلسکوپها به بررسی گاز هیدروژن کهکشانی که سوخت شکل‌دهنده ستارگان بوده، پرداخته تا چگونگی تغییرات کهکشانها را در چهار میلیارد سال گذشته مشاهده کنند.

البته Askap در حقیقت پیش درآمدی برای یک پژوهش بلندپروازانه‌تر موسوم به (Ska) است.

Ska که ساخت آن در سال 2019 به پایان خواهد رسید، با برخورداری از ایستگاههای گیرنده گسترده در آفریقای جنوبی، استرالیا و نیوزلند، بزرگترین تلسکوپ رادیویی جهان خواهد بود.

آنتهای ترکیبی این مجموعه یک منطقه جمع‌آوری تابش در حدود یک کیلومتر مربع را ارائه خواهد کرد.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

تلسکوپ رادیویی جدید استرالیا

 

 

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

تلسکوپ رادیویی جدید استرالیا

 

 

 

منبع:ایسنا
  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...