رفتن به مطلب

مهمترین مانع ازدواج

مهمترین مانع ازدواج از نظر شما  

22 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. مهمترین مانع ازدواج از نظر شما

ارسال های توصیه شده

درود بر نواندیشان:icon_gol:

مهمترین مانع ازدواج از نظر شما چیست؟

1-مهریه سنگین

2-نداشتن شغل

3-نداشتن مسکن

4-مشکل تهیه جهیزیه

5-موارد دیگر که ذکر میکنم

نکات:

1-استارت این تاپیک در بخش تالار آزاد بنا به تشخیص خودم بود. اگر مدیران تالار آزاد نظر دیگری دارند یا علی

2- دوستان اگر نظری دارند یا علی

3-اگر تاپیک تکراری بود یا علی رو کنید گرچه زیاد هم مهم نی گیر ندین خو

:whistles:

4-هر نکته ای که فراموش کردم

• Like 16
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 75
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دختر و پسر رو از هم جدا نمیکنم اما الویت داشتن شغل با پسره

بنظر من هر کدوم از مواردی که ذکر شد رو اگه نداشته باشن میشه بالاخره زندگی رو حتی در حد متوسط شرو کرد اما اگه شغل نداشته باشه نمیتونه

اگه واقعا هدف تشکیل زندگی سالم باشه نباید واسه مهریه سخت بگیرن حتی با اینکه حقشونه چون میخوان به اهداف والاتری برسن :w16:

نداشتن شغل مهمترین مانع هست :ws37:ینی نداشتن درامد و نداشتن درامد ینی نه خوردی در کار هست نه خوراکی، نه جایی برای زندگی ، نه پوشاک و نه هیچ چیز دیگه ای :sigh:

اما با داشتن شغل میشه هم مسکن حتی اجاره ای داشت هم وسایل خونه رو کم کم خرید :w16:

• Like 11
لینک به دیدگاه

متاسفانه توقعات خیلی بالا رفته.

خونواده ها سختگیری میکنن.

مگه یک دختر و پسر از دار دنیا چی میخوان جز اینکه در کنار هم باشن!!

ازدواج اگه به سلامت انجام بشه، بقیه مشکلات حل میشه.

شغل ، خونه، ماشین ، مال و ثروت و... هیچ کدام نباید جلوی این پیوند الهی رو بگیرن.

ای کاش خانواده ها معقول تر رفتار کنند و دولت هم به یاری زوج های جوان بشتابد:ws37:

• Like 10
لینک به دیدگاه
متاسفانه توقعات خیلی بالا رفته.

خونواده ها سختگیری میکنن.

مگه یک دختر و پسر از دار دنیا چی میخوان جز اینکه در کنار هم باشن!!

ازدواج اگه به سلامت انجام بشه، بقیه مشکلات حل میشه.

شغل ، خونه، ماشین ، مال و ثروت و... هیچ کدام نباید جلوی این پیوند الهی رو بگیرن.

ای کاش خانواده ها معقول تر رفتار کنند و دولت هم به یاری زوج های جوان بشتابد:ws37:

فقط عشق کافی نیس سحر جان

شما بدون اینا ازدواج کنی میخوای جای غذا اکسیژن بخوری و جای مسکن تو کوه چادر بزنی ؟

نمیشه عزیزم باید منطقی فکر کرد :hanghead:

• Like 12
لینک به دیدگاه
فقط عشق کافی نیس سحر جان

شما بدون اینا ازدواج کنی میخوای جای غذا اکسیژن بخوری و جای مسکن تو کوه چادر بزنی ؟

نمیشه عزیزم باید منطقی فکر کرد :hanghead:

میدونم عزیزم ،حق با شماست.

ولی اگه طرف حساب آدم یک مرد کاری باشه که دوستت هم داشته باشه، خیلی زود کار پیدا میکنه و نیازهات رو برآورده میکنه.

هرچند که تو این زمونه داشتن شغل شده رویا برای جوونا:hanghead:

• Like 10
لینک به دیدگاه
میدونم عزیزم ،حق با شماست.

ولی اگه طرف حساب آدم یک مرد کاری باشه که دوستت هم داشته باشه، خیلی زود کار پیدا میکنه و نیازهات رو برآورده میکنه.

هرچند که تو این زمونه داشتن شغل شده رویا برای جوونا:hanghead:

بله کاملا قبول دارم

از معیارای مهم تو این دوره زمونه داشتن یه مرد به معنای واقعیه که متاسفانه کم پیدا میشه

اخلاق و خونواده دار که باشه و اینکه واقعا طرفو بخواد خیلی مهمه

هر چند کارش یه کار معمولی و ساده باشه و البته ابرومندانه میشه بخاطرش از خیلی از خواسته ها گذشت چون یه مرد واقعی دنبال خوشبخت کردن خونوادشه و واسه همین جای سوسول بازی دنباله تلاشه :a030:

• Like 11
لینک به دیدگاه

مهمترین دلیل مشکلات مالیه ، به دلیل تفاوت فاحش بین قیمت ها و سطح درآمد داشتن شغل هم شرط کافی نیست ، تو این دوره زمونه تنها کسانی می تونن ازدواج کنن که بنیه مالی قوی داشته باشن

• Like 15
لینک به دیدگاه
مهمترین دلیل مشکلات مالیه ، به دلیل تفاوت فاحش بین قیمت ها و سطح درآمد داشتن شغل هم شرط کافی نیست ، تو این دوره زمونه تنها کسانی می تونن ازدواج کنن که بنیه مالی قوی داشته باشن

بستگی داره قوی بنظر هر کسی چه معنی بده ؟ کسی که درامدش 100 تومنه وقتی بشه 200 واسش قویه

کسی که 200 هست بشه 300 ینی قوی و ...:w16:

بنظرم دراوردن نون حلال از همه مهمتره حتی اگه کم باشه

تو این دوره نون حلال درامدش بالا نیس اما شیرینی ، لذت و برکتش بالاس :ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه
بستگی داره قوی بنظر هر کسی چه معنی بده ؟ کسی که درامدش 100 تومنه وقتی بشه 200 واسش قویه

کسی که 200 هست بشه 300 ینی قوی و ...:w16:

بنظرم دراوردن نون حلال از همه مهمتره حتی اگه کم باشه

تو این دوره نون حلال درامدش بالا نیس اما شیرینی ، لذت و برکتش بالاس :ws37:

اگه حساب کنیم چقد حقوق من باشه که توان مالی 2 سال قبل رو داشته باشم باید ماهی 3.5 درآمد داشته باشم در حالی که رشد که نکرده هیچ ضعیف تر هم شده برای یک زندگی دو نفره معمولی حداق ماهی 5 تومن باید درآمد داشت با 0.1 این درامد نمیشه زندگی کرد و عاقبتش معمولا طلاقه:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

به نظرم عدم وجود امنیت اقتصادی و امنیت شغلی در این کشور عامل اصلی ترس و دلهره برای پسرا تو زمینه ازدواج هست. برای مثال منی که الان شاغل هستم ولی نمیدونم چند سال دیگه هم کار دارم یا نه هیچوقت نمیام خود و یه نفر دیگه رو تو رنج و زحمت بندازم ...

+ اینکه هیچوقت با حقوق پایه نمیشه حتی یک زندگی معمولی رو ساخت هرچند طرف بیاد بگه من با درامد کم هم میسازم ولی نمیشه واقعا

• Like 9
لینک به دیدگاه
دختر و پسر رو از هم جدا نمیکنم اما الویت داشتن شغل با پسره

بنظر من هر کدوم از مواردی که ذکر شد رو اگه نداشته باشن میشه بالاخره زندگی رو حتی در حد متوسط شرو کرد اما اگه شغل نداشته باشه نمیتونه

اگه واقعا هدف تشکیل زندگی سالم باشه نباید واسه مهریه سخت بگیرن حتی با اینکه حقشونه چون میخوان به اهداف والاتری برسن :w16:

نداشتن شغل مهمترین مانع هست :ws37:ینی نداشتن درامد و نداشتن درامد ینی نه خوردی در کار هست نه خوراکی، نه جایی برای زندگی ، نه پوشاک و نه هیچ چیز دیگه ای :sigh:

اما با داشتن شغل میشه هم مسکن حتی اجاره ای داشت هم وسایل خونه رو کم کم خرید :w16:

درود بر شما

الان دیگه اجاره ی مسکن رضایت نمیدن. پدر دختره از جلسه ی خواستگاری پرتم کرد بیرون:hanghead: چون مسکن نداشتم

• Like 8
لینک به دیدگاه
درود بر شما

الان دیگه اجاره ی مسکن رضایت نمیدن. پدر دختره از جلسه ی خواستگاری پرتم کرد بیرون:hanghead: چون مسکن نداشتم

:jawdrop: واقعا؟؟؟

این جور شخصیتا زندگی باهاشون دووم نداره

واقعا وقتی اینجوری میشنوم هر چی فک میکنم متوجه نمیشم اخه چرا

فک کنن پسر خودشون میره خواستگاری و باهاش همچین برخوردی بشه بهشون چی میگذره ؟:w000:

اتفاقا یه روز تو خونه همچین بحثی داشتیم

بابام به من خونه دادن

و همینطور به داداشام

داداشه بزرگم میگفت دختر که خونه نمیخواد وظیفه تهیه خونه با پسره

اما بابا مامانم جوابی که بهش دادان این بود که: فرقی نداره همونقد که تو زندگی مشترک پسر از نداشتن خونه زجر میکشه دختر هم میکشه چون تو یه خونه و زیر یه سقف دارن زندگی میکنن درد یکی درد دیگریه و خوشی یکی هم خوشی دیگری :w16:

بهتره همه چی رو مادی در نظر نگیریم

• Like 8
لینک به دیدگاه
درود بر شما

الهیییییییییی:4564:

خیلی میخواستیش؟؟؟:4564:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اگه حساب کنیم چقد حقوق من باشه که توان مالی 2 سال قبل رو داشته باشم باید ماهی 3.5 درآمد داشته باشم در حالی که رشد که نکرده هیچ ضعیف تر هم شده برای یک زندگی دو نفره معمولی حداق ماهی 5 تومن باید درآمد داشت با 0.1 این درامد نمیشه زندگی کرد و عاقبتش معمولا طلاقه:ws37:

جانننننننننننننننننننننننن ؟؟؟ :w58:

بابات با اینهمه سابقه کاری و زندگی و اینقد بچه داره از کجا شرو کردن ، چیا داشتن ، غیر اینه کمکم به همه چی رسیدن ، غیر اینه که همچون بچه های با شخصیت و تحصیل کرده دارن ، چی تو زندگیت کم داشتی که ارامش روحیتو از بین برده باشه؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
به نظرم عدم وجود امنیت اقتصادی و امنیت شغلی در این کشور عامل اصلی ترس و دلهره برای پسرا تو زمینه ازدواج هست. برای مثال منی که الان شاغل هستم ولی نمیدونم چند سال دیگه هم کار دارم یا نه هیچوقت نمیام خود و یه نفر دیگه رو تو رنج و زحمت بندازم ...

+ اینکه هیچوقت با حقوق پایه نمیشه حتی یک زندگی معمولی رو ساخت هرچند طرف بیاد بگه من با درامد کم هم میسازم ولی نمیشه واقعا

بستگی به طرف مقابلت داره

سطح توقعش و خواسته هاش واگرنه واسه زندگی و اصل ، ارامش هست یه زندگی متعادل کافیه تا به ارامش برسین چون اخلاق مهمه نه وضع مالی انچنانی :w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه
بستگی به طرف مقابلت داره

سطح توقعش و خواسته هاش واگرنه واسه زندگی و اصل ، ارامش هست یه زندگی متعادل کافیه تا به ارامش برسین چون اخلاق مهمه نه وضع مالی انچنانی :w16:

اینجور آرامشها فقط چند سال اول زندگیه بعد وقتی همسرت یه چیز بخواد و نتونی واسش برآورده کنی احساس شرمندگی تا ابد همراهته.

• Like 8
لینک به دیدگاه
اینجور آرامشها فقط چند سال اول زندگیه بعد وقتی همسرت یه چیز بخواد و نتونی واسش برآورده کنی احساس شرمندگی تا ابد همراهته.

و اگه همسرت واقعا همسر باشه و عاقل وقتی بدونه در توانت نیست هرگز نباید ازت چیزی بخواد که تو نتونی براورده کنی :ws37:

دخترا اکثرا میدونن شرمنده شدن مرد در مقابل خونوادش چه دردی واسه مرد میاره

• Like 7
لینک به دیدگاه

نداشتن درآمد ماهيانه مشخص ثابت ...

كم و زيادش فرق نداره ....

من ماهي 500 داشته باشم (مثلا) . يك زن ميگيرم كه بتونه با من و 500 زندگي كنه

اما بدبختي ثبات نيست / اين اقتصاد ما سرطان گرفته ....

اما من شخصا آدم كم توقعي هستم ، نميدونم همسر آيندم چطور باشه ........

يكي رو پيدا كرديم داريم تحقيق ميكنيم ، از قرار معلوم پدر پول داري داره ، نه خيلي خر پول ، اما پولداره ...

بخاطر همين يكم دل سرد شدم و كلا از ادامه تحقيق منصرف شدم :دي ( مگه مجردي چشه؟؟ :whistle:):ws28:

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...