پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ یک شب هوای گریه یک شب هوای فریاد امشب دلم هوای تو کرده است 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ تورا من چشم در راهم ...................... 1 لینک به دیدگاه
زوپیر71 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ تورا من چشم در راهم ...................... ما چون دو دریچه روبروی هم آگاه ز هر بگومگوی هم... 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ من شمال نقشه ام تو در جنوب نقشه را کاش دستی از میانه تا کند 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ در موهای تو پرندهای پنهان است پرندهای که رنگِ آسمان است تو که نیستی روی پایم مینشیند جوری نگاه میکند که نمیداند جوری نگاه میکنم که نمیدانم میگذارمش روی تخت و از پلّهها پایین میروم ـــــ کسی در خیابان نیست و درختها سوختهاند کجایی؟ 2 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ يک شب که ماه رفته بود سفر خورشيد تب کرد و سوخت و سوخت تا شب، روز شد وُ روز را به تاريکی گذاشت از همان زمان عده ای گفتند حق با زن است مردها خيلی سفر می روند... :) 1 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ دارم راه می افتم تا چطور با تو حرف بزنم که چطور به حرف هایت گوش کنم .. برای به تو رسیدن یک بار برای همیشه باید راه می افتادم برای با تو ماندن اما روزی هزار بار باید راه افتاد .. --- سیدمحمد مرکبیان لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۸ دست مرا بگیر که باغ نگاه تو چندان شکوفه ریخت که هوش از سرم ربود من جاودانم که پرستوی بوسهات بر روی من دری ز بهشت خدا گشود اما چه میکنی دلی را که در بهشت خدا هم غریب بود؟! فریدون مشیری لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۸ دلم برات تنگ شده... قشنگترين شعرِ خُب:) 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۸ همهء هستی من آیهء تاریکیست که ترا در خود تکرار کنان به سحرگاهان شکفتن ها و رستن های ابدی آه کشیدم ، آه من در این آیه ترا به درخت و آب و آتش پیوند زدم فروغ فرخ زاد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده