Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ بشتابید بشتابید سری دوم مسابقه شهر خودتو اصلاح کن. خب روال مسابقه که مثل سری قبلیه خب واسه این سری >>>>>میدان حسن اباد تهران میدان حسن آباد که پس از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به «میدان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام » تغییر نام یافته بود و دوباره به نام حسن آباد ثبت گردید در تقاطع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سابق)و خیایان وحدت اسلامی واقع شدهاست. میدان حسن آباد از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تاریخی و جزء بافت تاریخی و سنتی تهران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. ساختمانهای چهار طرف میدان کار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است و مهندس محاسب آن، معمار برجستهٔ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بودهاست. به تازگی ساختمانهای دورتادور میدان که در وضع بدی به سر میبردند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شده و این میدان شکوه نخستینش را تا اندازهای بازیافتهاست. ساختمان بخش جنوبشرقی میدان که شبیه سازههای سه سوی دیگر میدان بود در دورهای تخریب شده و ساختمانی با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تمامشیشهای به جای آن ساخته شدهاست. این ساختمان متعلق به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. تازگیها در پی بازسازی بناهای این میدان در جلوی ساختمان نوین بانک، سازهای نمایشی شبیه سازههای قرینهای که در طرفین دیگر وجود دارند ساخته شدهاست تا تمامیت فضای معماری میدان تا حدی بازگردد. در طی بازسازی این میدان تاریخی، تمام خیابانهایی که به میدان وارد میشدهاند، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شده و زیر گذری جهت تردد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تعبیه شدهاست. میدان حسنآباد امروزه با یک ایستگاه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با بقیه نقاط شهر ارتباط دارد. خب اینم توضیحات راجع به میدان حسن اباد. حالا ایراداشو ببینید و اصلاحاتتونو خصوصی واسه من بفرستید. سوالی هم داشتید من در خدمتم. اگر دوست داشتید میتونید اسکیس هم بزنید شرکت برای همه ی رشته ها ازاده. نظراتی که اینجا داده میشه در نظرسنجی شرکت داده نمیشه. اسپم ممنوعه. :w14:و حالا جوایز:w14: مدال برنده مسابقات علمی >>>>>>>به کسی که بهترین نظر رو داده بشه و رای بیاره نفر اول 200 امتیاز نفر دوم 150 امتیاز :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v نفر سوم 100 امتیاز:TAEL_SmileyCente: منتظر حضورتون هستیم. تا ساعت 10 صبح روز شنبه 16 ام وقت دارید که نظراتتون رو به صورت خصوصی واسم بفرستید. 18 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ اخجون مسابقه شهرسازی :hapydancsmil: میشرکتیم مرسی از صبای گل 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ کاش از همه جهاتش عکس میزاشتی ،هم از دور هم از نزدیک اخه یکم نا مفهومه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مثلا این دو عکس بالاخره این خیابونه یا میدونه ؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ کاش از همه جهاتش عکس میزاشتی ،هم از دور هم از نزدیک اخه یکم نا مفهومه :5c6ipag2mnshmsf5ju3مثلا این دو عکس بالاخره این خیابونه یا میدونه ؟؟؟ نه عزیزم . تو توضیحاتشم نوشتم قبلا ماشین رو بوده ، اما الان پیاده محوره. زیر گذر داره که ماشینا عبور میکنن. اگه تو این چند روز مسیرم خورد عکس میندازم حتما. این عکسم گذاشتم که تفاوت بین قبل و حال رو ببینید 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ نه عزیزم . تو توضیحاتشم نوشتم قبلا ماشین رو بوده ، اما الان پیاده محوره.زیر گذر داره که ماشینا عبور میکنن. اگه تو این چند روز مسیرم خورد عکس میندازم حتما. این عکسم گذاشتم که تفاوت بین قبل و حال رو ببینید مرسیییییییییییییییییی قربونت برم 6 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ برای آشنایی بیشتر با این میدون ، دوستان می تونن تاپیک زیر و پستی که مربوط به شناخت این میدون هستش رو ببینن : [h=3]پروژه تحلیل فضای شهری[/h]من قسمت هایی از این پروژه رو آپلود کردم که ببینید: 11 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ راستش میخواستم شرکت کنم ولی متاسفانه از مسابقه قبلی دریافتم که کار تخصصی هست و هیچ شانس برای برنده شدم ندارم 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ اعتماد به نفسم تو حلقم میدون حسن آباد بعد از دستکاری ژنتیکی ارسال شد 8 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ خیلی دلم میخواست که بشرکتم ولی وقتم پره, تا کی وقت داریم؟ شاید شرکت کردم. 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ خیلی دلم میخواست که بشرکتمولی وقتم پره, تا کی وقت داریم؟ شاید شرکت کردم. چون اگه شما شرکت کنی احتمال برنده شدن من نیس تا یه دیفه دیگه این تاپیک بسه میشه 7 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ اخجون مسابقه شهرسازی :hapydancsmil:میشرکتیم مرسی از صبای گل صبا جان خیلی خیلی ممنون, اما مدیونی اگه فاطمه رو شرکت بدی!!! این کنکور داره, باید درس بخونه؛ قول هم داده که میخونه شدید؛ دیگه وقت مسابقه نداره!!:banel_smiley_4: فاطمه!!!!!!!!!!!!!!!:w58: برو درسات رو بخون, دختر جان! بعد از کنکور, بازم کلی مسابقه هست برو سر درسات, برو ...:banel_smiley_4: 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ خیلی دلم میخواست که بشرکتمولی وقتم پره, تا کی وقت داریم؟ شاید شرکت کردم. تا شنبه. وقتی گفتی دیگه حتما باید شرکت کنی راستش میخواستم شرکت کنم ولی متاسفانه از مسابقه قبلی دریافتم که کار تخصصی هست و هیچ شانس برای برنده شدم ندارم تو چشای من نگاه کن بگو شرکت نمیکنم منتظر نظرتماااااااااااااا اعتماد به نفسم تو حلقم میدون حسن آباد بعد از دستکاری ژنتیکی ارسال شد ایول بانو. بهت افتخار میکنم چون اگه شما شرکت کنی احتمال برنده شدن من نیس تا یه دیفه دیگه این تاپیک بسه میشه فاطمههههههههههههههههههههههه 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ صبا جان خیلی خیلی ممنون, اما مدیونی اگه فاطمه رو شرکت بدی!!! این کنکور داره, باید درس بخونه؛ قول هم داده که میخونه شدید؛ دیگه وقت مسابقه نداره!!:banel_smiley_4: فاطمه!!!!!!!!!!!!!!!:w58: برو درسات رو بخون, دختر جان! بعد از کنکور, بازم کلی مسابقه هست برو سر درسات, برو ...:banel_smiley_4: ببخشید صبا جون نمیشه تو پروفش بهش بگم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مهدی من که 9 میام نت خوب تو همین مدت شرکت میکنم، باشه ؟ دیگه بیا بریم پروفم اینجا اسپم میشه دعوا میکنن :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ سلام ممنون از صباخانم به خاطر برگزاری این مسابقات جالب ولی این دیگه خداییش تخصصیه و کار من نیست مادرپشت جبهه خدمت میکنیم و منتظر اصلاحات دوستان میمونیم 5 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ سلام ممنون از صباخانم به خاطر برگزاری این مسابقات جالبولی این دیگه خداییش تخصصیه و کار من نیست مادرپشت جبهه خدمت میکنیم و منتظر اصلاحات دوستان میمونیم دوست عزیز سخت نگیر, فکر کردی همه اینایی که تو شهرداری ها دارن نظر میدن متخصصن!!! اگه اینا متخصص بودن که وضعیت شهرهای ما الان این نبود! 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ دوستان عزیز ، خواستم یادآور بشم که دلیل اصلی برگزاری این سری مسابقات، آشنایی با نظرات دوستامون به عنوان مردم ساکن در شهر هستش. اگر قرار بود همه ی نظرات به صورت تخصصی و حرفه ای داده بشه مسلما مسابقه در حیطه ی کاربرای شهرسازی اجرا میشد و شرکت هم برای عموم آزاد نبود . ما اینجا این مسائل رو مطرح می کنیم تا با هم و در کنار هم ، بدون توجه به اینکه رشتمون چیه، فقط به عنوان کسی که توی شهر زندگی میکنه ، برای محل زندگیمون تصمیم بگیریم و راجع به مشکلاتش نظر بدیم . پس شرکت توی مسابقه رو سخت نگیرید، همه می تونیم از هم چیزای خوبی یاد بگیریم 6 لینک به دیدگاه
آزاد4 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ سلام . ممنون بابت مسابقه. من مدیریت امور شهری میخونم نمیدونم ربطی داره یا نه؟ در ضمن باید جواب عمومی -همینجا- گذاشته بشه؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ سلام . ممنون بابت مسابقه. من مدیریت امور شهری میخونم نمیدونم ربطی داره یا نه؟ در ضمن باید جواب عمومی -همینجا- گذاشته بشه؟ سلام. خوش اومدین به انجمن جواب رو خصوصی به برگزار کننده مسابقه kolah_ghermezi بفرستین. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده