"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ چه عنوانی برتر از این که به دیگران نشان بدهم همیشه مینالم و مینالم و مینالم... لحظه ای تأمل کنید... اندکی درنگ چیزی که به آن نیازمندیم... تنها کمی درنگ و تأمل است... 9 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ امروز نمازِ صبح خواندم! از خدایش هم باشد...! آن وقتِ صبح... بیدار شدم! وضو گرفتم! جانمازم را پهن کردم! 2 دور خم رو راست شدم! حال وقتِ آن است که به خاطرِ اینهمه زحمت هرچه از او خواستم مهیا سازد! وگرنه نه من و نه او و نه نماز!! بله من مسلمانم... 6 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ روزی خواهم گفت که یعنی چه!! چـــــــــــرا عنوان دل حرف هایم( دل درد هایم) این است! یک روز خواهم گفت که چگونه آدمِ مریضی هستم! 7 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ احساس میکنم اگر 1000 دفتر بار، هم کلمه ی "شرم" را بنویسم باز هم آن را فراموش کنم... 6 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ گاهی به شوخی اما جدی پاسخش را دادم و او هم جدی اما به شوخی خودش را به نشنیدن زد... 7 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ با دیدنِ نمره ی قبولی اولین جمله ای که بر زبانم آمد این بود: چرا بیشتر نشدم :( در حالی که من در قبولیش هم مانده بودم! و چه التماس هایی که نکردمت... من همان بنده ی شکر گذارت هستم مهربانم :) 7 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ روز ها میگذرد و من هم.. مثلِ روز ها میگذرم و میگذرم و میگذرم.. از همه چیز میگذرم... کی شود که روزی از خودم هم بگذرم... 7 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ بعضی آدم ها را نمیشود به هیچ عنوان خواند! گیجِ گیجت میکنند! نمیدانم با چه خطی اینها را نوشته اند ! 6 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ بارها خواسته ام که فراموشَت کنم اما مشکل اینجاست که ... فراموش کردن را هم "فراموش کرده ام" ... ! 4 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ گذشتن از "همه" برایم ساده است ... گذشتن از "زندگی " ، حتی ... اما چرا واژه ی "تو" با کلمه ی گذشتن کنار نمی آید ... 4 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ چـهل سـال بـعـد یـا مـرده ام ! کـه هـیـچ ، و یـا نـم نـمـای بـاران کـه بـه صـورتـم بـرسد دلـم هـوای تـو را خـواهد کـرد ... "کپی" 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده