"Dezire" 645 ارسال شده در 29 اسفند، 2012 چه عنوانی برتر از این که به دیگران نشان بدهم همیشه مینالم و مینالم و مینالم... لحظه ای تأمل کنید... اندکی درنگ چیزی که به آن نیازمندیم... تنها کمی درنگ و تأمل است... 9
"Dezire" 645 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2012 امروز نمازِ صبح خواندم! از خدایش هم باشد...! آن وقتِ صبح... بیدار شدم! وضو گرفتم! جانمازم را پهن کردم! 2 دور خم رو راست شدم! حال وقتِ آن است که به خاطرِ اینهمه زحمت هرچه از او خواستم مهیا سازد! وگرنه نه من و نه او و نه نماز!! بله من مسلمانم... 6
"Dezire" 645 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2012 روزی خواهم گفت که یعنی چه!! چـــــــــــرا عنوان دل حرف هایم( دل درد هایم) این است! یک روز خواهم گفت که چگونه آدمِ مریضی هستم! 7
"Dezire" 645 مالک ارسال شده در 25 فروردین، 2013 احساس میکنم اگر 1000 دفتر بار، هم کلمه ی "شرم" را بنویسم باز هم آن را فراموش کنم... 6
"Dezire" 645 مالک ارسال شده در 25 فروردین، 2013 گاهی به شوخی اما جدی پاسخش را دادم و او هم جدی اما به شوخی خودش را به نشنیدن زد... 7
"Dezire" 645 مالک ارسال شده در 25 فروردین، 2013 با دیدنِ نمره ی قبولی اولین جمله ای که بر زبانم آمد این بود: چرا بیشتر نشدم :( در حالی که من در قبولیش هم مانده بودم! و چه التماس هایی که نکردمت... من همان بنده ی شکر گذارت هستم مهربانم :) 7
"Dezire" 645 مالک ارسال شده در 25 فروردین، 2013 روز ها میگذرد و من هم.. مثلِ روز ها میگذرم و میگذرم و میگذرم.. از همه چیز میگذرم... کی شود که روزی از خودم هم بگذرم... 7
"Dezire" 645 مالک ارسال شده در 25 فروردین، 2013 بعضی آدم ها را نمیشود به هیچ عنوان خواند! گیجِ گیجت میکنند! نمیدانم با چه خطی اینها را نوشته اند ! 6
"Dezire" 645 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 بارها خواسته ام که فراموشَت کنم اما مشکل اینجاست که ... فراموش کردن را هم "فراموش کرده ام" ... ! 4
"Dezire" 645 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 گذشتن از "همه" برایم ساده است ... گذشتن از "زندگی " ، حتی ... اما چرا واژه ی "تو" با کلمه ی گذشتن کنار نمی آید ... 4
"Dezire" 645 مالک ارسال شده در 13 خرداد، 2013 چـهل سـال بـعـد یـا مـرده ام ! کـه هـیـچ ، و یـا نـم نـمـای بـاران کـه بـه صـورتـم بـرسد دلـم هـوای تـو را خـواهد کـرد ... "کپی" 2
ارسال های توصیه شده