کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ من خیلی دلم می خواد برم جنوب اما تا حالا فرصتش پیش نیومده 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ من خیلی دلم می خواد برم جنوب اما تا حالا فرصتش پیش نیومده ایشالا که سفر میکنی ولی یادت باشه اواخر آذر تا اوایل فروردین بهترین موقع سفر به جنوب است. 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ خب بحث بندر عباس شد یاد یه خاطره افتادم چند وقت پیش تو یکی از سمیناهارا شرکت کرده بودم در ارتباط با اهمیت زبان انگلیسی بود عرض کنم خدمتتون که یعنی یه جمله یکی گفت اونجا به کل مطالب می ارزید گفتش زبان انگلیسی رو یاد بگیریم تا باهاش فرهنگ خودمون رو ارائه کنیم این که ما با هر ابزاری که در دست داریم اون هویت و فرهنگ و حقیقتی که بهش ایمان داریم رو مطرح کنیم یه هنر هست که امریکاییها اون رو فراگرفتن و اینقدر تاثیر گذاشتن روی دنیا ممنون مریم کاری که انجام میدی خیلی ارزشمنده 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ خب بحث بندر عباس شد یاد یه خاطره افتادمچند وقت پیش تو یکی از سمیناهارا شرکت کرده بودم در ارتباط با اهمیت زبان انگلیسی بود عرض کنم خدمتتون که یعنی یه جمله یکی گفت اونجا به کل مطالب می ارزید گفتش زبان انگلیسی رو یاد بگیریم تا باهاش فرهنگ خودمون رو ارائه کنیم این که ما با هر ابزاری که در دست داریم اون هویت و فرهنگ و حقیقتی که بهش ایمان داریم رو مطرح کنیم یه هنر هست که امریکاییها اون رو فراگرفتن و اینقدر تاثیر گذاشتن روی دنیا ممنون مریم کاری که انجام میدی خیلی ارزشمنده اره دیگه بصورت ریز دارم جذب توریست واسه شهرمون میکنم من خودم گردشگری رو خیلی دوست دارم...شاید با دوچرخه برم کل دنیا رو بگردم یکی از صنایع بسیار بسیار درآمدزاست که بسادگی از کنارش میگذریم... 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ ساحل خمیر, در حالی که بشدت سوسوله, ولی دوسش دارم 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کناراتون خیلی هم بیمزه هستن کنار از میوه های گرمسیری 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اسکله کناراتون خیلی هم بیمزه هستن خیلی هم خوشمزست، مخصوصا درشتاش که به کنار باغ معروفه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده