کهربا 18089 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2013 من خیلی دلم می خواد برم جنوب اما تا حالا فرصتش پیش نیومده 1
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2013 من خیلی دلم می خواد برم جنوب اما تا حالا فرصتش پیش نیومده ایشالا که سفر میکنی ولی یادت باشه اواخر آذر تا اوایل فروردین بهترین موقع سفر به جنوب است. 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 خب بحث بندر عباس شد یاد یه خاطره افتادم چند وقت پیش تو یکی از سمیناهارا شرکت کرده بودم در ارتباط با اهمیت زبان انگلیسی بود عرض کنم خدمتتون که یعنی یه جمله یکی گفت اونجا به کل مطالب می ارزید گفتش زبان انگلیسی رو یاد بگیریم تا باهاش فرهنگ خودمون رو ارائه کنیم این که ما با هر ابزاری که در دست داریم اون هویت و فرهنگ و حقیقتی که بهش ایمان داریم رو مطرح کنیم یه هنر هست که امریکاییها اون رو فراگرفتن و اینقدر تاثیر گذاشتن روی دنیا ممنون مریم کاری که انجام میدی خیلی ارزشمنده 3
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2013 خب بحث بندر عباس شد یاد یه خاطره افتادمچند وقت پیش تو یکی از سمیناهارا شرکت کرده بودم در ارتباط با اهمیت زبان انگلیسی بود عرض کنم خدمتتون که یعنی یه جمله یکی گفت اونجا به کل مطالب می ارزید گفتش زبان انگلیسی رو یاد بگیریم تا باهاش فرهنگ خودمون رو ارائه کنیم این که ما با هر ابزاری که در دست داریم اون هویت و فرهنگ و حقیقتی که بهش ایمان داریم رو مطرح کنیم یه هنر هست که امریکاییها اون رو فراگرفتن و اینقدر تاثیر گذاشتن روی دنیا ممنون مریم کاری که انجام میدی خیلی ارزشمنده اره دیگه بصورت ریز دارم جذب توریست واسه شهرمون میکنم من خودم گردشگری رو خیلی دوست دارم...شاید با دوچرخه برم کل دنیا رو بگردم یکی از صنایع بسیار بسیار درآمدزاست که بسادگی از کنارش میگذریم... 2
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2013 اسکله کناراتون خیلی هم بیمزه هستن خیلی هم خوشمزست، مخصوصا درشتاش که به کنار باغ معروفه 4
ارسال های توصیه شده