mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ [h=2]نان را در يخچال نگهداري نكنيد![/h]سرعت بیات شدن نان داخل یخچال بیشتر است. نشاسته ی نان برای این که بیات نشود، یا باید در محیط گرم باشد یا در محیطی کاملا سرد. فضای خنکی مثل یخچال، به کهنه شدن سریع تر نان کمک می کند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بهترين راه براي نگهداری طولانی مدت نان در فریزر است. داخل محیط سرد فریزر، آب داخل نان منجمد می شود و وقتی که شما از نان تان رفع انجماد کنید، این ماده ی غذایی بدون بیات شدن به حالت اولیه اش برمی گردد. بهترین راه براي يخ زدايي نان اين است که نان را چند دقیقه پیش از مصرف از فریزر خارج کنید و اجازه بدهید یخ آن در دمای محیط آب شود. راه دیگر این است که نان را روی بخار آب کتری یا سماور بگذارید. کد مطلب: 176577 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده