MahSa.92 2151 ارسال شده در 28 اسفند، 2012 سلام . اگه کسی راجع به نحوه عملکرد سیستم در باز کن اطلاعات کامل داره برام بزاره . اگرم تغییر جدیدی تو ذهنتون دارید بگین مرسی. 2
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 28 اسفند، 2012 الان دقیقا چی میخوای ؟ نقشه سیمکشی؟یا نخوه عملکرد سیسنم؟ 1
MahSa.92 2151 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2012 الان دقیقا چی میخوای ؟ نقشه سیمکشی؟یا نخوه عملکرد سیسنم؟ هم سیمکشی هم نحوه عملکرد 1
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 29 اسفند، 2012 هم سیمکشی هم نحوه عملکرد سوالت خیلی کلی هست منم کلی پاسخ میدم سیستم کلی دربازکنهای برقی یا همون آیفونها از یه مسیر سه سیمه رفت و برگشت صدا تشکیل شده که به غیر از اون دوسیم جهت برق درب بازکن و دوسیم برای زنگ آیفون به کار میره دوسیم هم بایاس مدار خود آیفون هست که میشه 9 سیم که در سیستمهای قدیمی که من کار میکردم A,B,C,D,E,F,G هفت سیم اصلی و دو ترمینال هم برای +و- مدار بود نقشه شماتیکش هر آیفون هم با نوع دیگه کمی متفاوت هست پس نمیتونم نقشه خاصی رو ارائه کنم 2
MahSa.92 2151 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2012 سوالت خیلی کلی هست منم کلی پاسخ میدم سیستم کلی دربازکنهای برقی یا همون آیفونها از یه مسیر سه سیمه رفت و برگشت صدا تشکیل شده که به غیر از اون دوسیم جهت برق درب بازکن و دوسیم برای زنگ آیفون به کار میره دوسیم هم بایاس مدار خود آیفون هست که میشه 9 سیم که در سیستمهای قدیمی که من کار میکردم A,B,C,D,E,F,G هفت سیم اصلی و دو ترمینال هم برای +و- مدار بود نقشه شماتیکش هر آیفون هم با نوع دیگه کمی متفاوت هست پس نمیتونم نقشه خاصی رو ارائه کنم مرسی .من دارم روی یه رهاکننده راکت کار می کنم می خواستم از این طرح با یه تغییرات کوچیکی استفاده کنم .اگه می شه یکم بیشتر توضیح بدید.ممنون 2
ارسال های توصیه شده