رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام . اگه کسی راجع به نحوه عملکرد سیستم در باز کن اطلاعات کامل داره برام بزاره . اگرم تغییر جدیدی تو ذهنتون دارید بگین مرسی.

• Like 2
لینک به دیدگاه
الان دقیقا چی میخوای ؟

نقشه سیمکشی؟یا نخوه عملکرد سیسنم؟

هم سیمکشی هم نحوه عملکرد

• Like 1
لینک به دیدگاه
هم سیمکشی هم نحوه عملکرد

سوالت خیلی کلی هست

منم کلی پاسخ میدم

سیستم کلی دربازکنهای برقی یا همون آیفونها از یه مسیر سه سیمه رفت و برگشت صدا تشکیل شده که به غیر از اون دوسیم جهت برق درب بازکن و دوسیم برای زنگ آیفون به کار میره دوسیم هم بایاس مدار خود آیفون هست که میشه 9 سیم که در سیستمهای قدیمی که من کار میکردم A,B,C,D,E,F,G هفت سیم اصلی و دو ترمینال هم برای +و- مدار بود نقشه شماتیکش هر آیفون هم با نوع دیگه کمی متفاوت هست پس نمیتونم نقشه خاصی رو ارائه کنم :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سوالت خیلی کلی هست

منم کلی پاسخ میدم

سیستم کلی دربازکنهای برقی یا همون آیفونها از یه مسیر سه سیمه رفت و برگشت صدا تشکیل شده که به غیر از اون دوسیم جهت برق درب بازکن و دوسیم برای زنگ آیفون به کار میره دوسیم هم بایاس مدار خود آیفون هست که میشه 9 سیم که در سیستمهای قدیمی که من کار میکردم A,B,C,D,E,F,G هفت سیم اصلی و دو ترمینال هم برای +و- مدار بود نقشه شماتیکش هر آیفون هم با نوع دیگه کمی متفاوت هست پس نمیتونم نقشه خاصی رو ارائه کنم :icon_gol:

مرسی .من دارم روی یه رهاکننده راکت کار می کنم می خواستم از این طرح با یه تغییرات کوچیکی استفاده کنم .اگه می شه یکم بیشتر توضیح بدید.ممنون

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...