MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ سلام . اگه کسی راجع به نحوه عملکرد سیستم در باز کن اطلاعات کامل داره برام بزاره . اگرم تغییر جدیدی تو ذهنتون دارید بگین مرسی. 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ الان دقیقا چی میخوای ؟ نقشه سیمکشی؟یا نخوه عملکرد سیسنم؟ 1 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ الان دقیقا چی میخوای ؟ نقشه سیمکشی؟یا نخوه عملکرد سیسنم؟ هم سیمکشی هم نحوه عملکرد 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ هم سیمکشی هم نحوه عملکرد سوالت خیلی کلی هست منم کلی پاسخ میدم سیستم کلی دربازکنهای برقی یا همون آیفونها از یه مسیر سه سیمه رفت و برگشت صدا تشکیل شده که به غیر از اون دوسیم جهت برق درب بازکن و دوسیم برای زنگ آیفون به کار میره دوسیم هم بایاس مدار خود آیفون هست که میشه 9 سیم که در سیستمهای قدیمی که من کار میکردم A,B,C,D,E,F,G هفت سیم اصلی و دو ترمینال هم برای +و- مدار بود نقشه شماتیکش هر آیفون هم با نوع دیگه کمی متفاوت هست پس نمیتونم نقشه خاصی رو ارائه کنم 2 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ سوالت خیلی کلی هست منم کلی پاسخ میدم سیستم کلی دربازکنهای برقی یا همون آیفونها از یه مسیر سه سیمه رفت و برگشت صدا تشکیل شده که به غیر از اون دوسیم جهت برق درب بازکن و دوسیم برای زنگ آیفون به کار میره دوسیم هم بایاس مدار خود آیفون هست که میشه 9 سیم که در سیستمهای قدیمی که من کار میکردم A,B,C,D,E,F,G هفت سیم اصلی و دو ترمینال هم برای +و- مدار بود نقشه شماتیکش هر آیفون هم با نوع دیگه کمی متفاوت هست پس نمیتونم نقشه خاصی رو ارائه کنم مرسی .من دارم روی یه رهاکننده راکت کار می کنم می خواستم از این طرح با یه تغییرات کوچیکی استفاده کنم .اگه می شه یکم بیشتر توضیح بدید.ممنون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده