FrnzT 18194 ارسال شده در 9 مرداد، 2010 دقيقا .. به چشم من در ابتدا در جهت عقربه هاي ساعت مي چرخيد .. اما بعد از مدتي اين جهت بر عكس شد و براي چند لحظه در خلاف جهت عقربه هاي ساعت چرخيد ... اما در نهايت تونستم كنترلش كن و به هر طرف خواستم مي چرخيد حتي چند لحظه بين دو جهت سرگردونش كردم و نچرخيد .. البت شايد هم اين آخر سري چشم هاي خودم مي چرخيد ! ولي عجيب و جالب بود اما در نهايت به كنترل در اومد موافقم بعد یه مدت میشه کنترلش کرد میشه رقصوندش یا سرگردونش کرد 4
@نیوشا 752 ارسال شده در 15 مرداد، 2010 ولی زمانی که چشم رو ازش بر می داری و دوبلره نگاه می کنی به جهت دیگه می چرخه ولی وقتی بدون اینکه چشمتو ازش برداری بهش نگاه کنی در یک جهت می چرخه 2
hannah09 38 ارسال شده در 30 آبان، 2010 من هم در هر دو جهت می بینم....ولیب یشتر در جهت عقربه های ساعت همه دوستان نابغه ایم...موندم چرا کشفمون نمی کنن پس:w127:! به نظرم این از ائن تست هاست که می خواد بگه اگه بخوای و تلاش کنی می تونی...تلاش+دقت مهم تر از IQ هست 2
پدر پیر 25 ارسال شده در 30 آبان، 2010 ما والا تو تمرکز کردنش موندیم! چه برسه به اینکه بخوایم کنترلش کنم که به هر سمتی بتونیم بچرخونیمش! 2
mahan2 206 ارسال شده در 31 آبان، 2010 این خانم فقط به راس یا همون جهت عقربه ها میچرخه ..چون. چونکه که اگه به سینه ها و دستش توجه کنین ایشون دستش میاد به راست از جلویه شما رد میشه و بعد میره چپ و بعدش میاد بالا و دوباره میره سمت راست... 2
hannah09 38 ارسال شده در 31 آبان، 2010 این خانم فقط به راس یا همون جهت عقربه ها میچرخه ..چون.چونکه که اگه به سینه ها و دستش توجه کنین ایشون دستش میاد به راست از جلویه شما رد میشه و بعد میره چپ و بعدش میاد بالا و دوباره میره سمت راست... ولی به نظر من چون این خانوم به صورت یه سایه هست وقتی از دید شما رو به جلو باشه ممکنه از دید یکی دیگه رو به پشت باشه... پس یکی حرکتش رو در جهت عقربه می بینه یکی دیگه هم در خلاف.... پیشنهاد می کنم به نوک پاش که روی زمینه نگاه کنید و تمرکز کنید ..... من اینجوری می بینم تا در هر دو جهت بچرخه! 1
mahan2 206 ارسال شده در 31 آبان، 2010 ولی به نظر من چون این خانوم به صورت یه سایه هست وقتی از دید شما رو به جلو باشه ممکنه از دید یکی دیگه رو به پشت باشه... پس یکی حرکتش رو در جهت عقربه می بینه یکی دیگه هم در خلاف.... پیشنهاد می کنم به نوک پاش که روی زمینه نگاه کنید و تمرکز کنید ..... من اینجوری می بینم تا در هر دو جهت بچرخه! خوب اینو که منم میبینم... ولی خودش گفته خود خانم مانکنه....:ws2: 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 31 آبان، 2010 جالب بید به خودم خیلی امیدوارم شدم برم یه شوکولات واسه خودم بخرم 1
yasi * m 5032 ارسال شده در 3 آذر، 2010 من یه جهت دیدم....حال نداشتم بیشتر نگاه کنم این خانوم جلفو..:viannen_38:
rojano 11 ارسال شده در 21 آذر، 2010 این همه نابغه یهو از کجا آمد همتون دیدین که به هر دو جهت میچرخههههه؟:icon_pf (34): من فکر کردم فقط خودم نابغه ام
rojano 11 ارسال شده در 21 آذر، 2010 یکی از عزیزان میتونه بهم بگه چطوری این عکس رو عوض کنم ؟؟؟؟ هر کاری میکنم نمیشه آخه این عکسش رو دوست ندارم متوجه شدین کدوم عکس رو میگممم دیگه ؟؟؟؟؟؟
rojano 11 ارسال شده در 21 آذر، 2010 جالب بید به خودم خیلی امیدوارم شدم برم یه شوکولات واسه خودم بخرم سلام سارا خانم میشه تا نرفتی شکلات بخری به من بگی چطوری عکس این خانومه رو گذاشتی واسه خودت من هرکاری میکنم عکسه عوض نمیشه pls:ws37:
ارسال های توصیه شده