FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دقيقا .. به چشم من در ابتدا در جهت عقربه هاي ساعت مي چرخيد .. اما بعد از مدتي اين جهت بر عكس شد و براي چند لحظه در خلاف جهت عقربه هاي ساعت چرخيد ... اما در نهايت تونستم كنترلش كن و به هر طرف خواستم مي چرخيد حتي چند لحظه بين دو جهت سرگردونش كردم و نچرخيد .. البت شايد هم اين آخر سري چشم هاي خودم مي چرخيد ! ولي عجيب و جالب بود اما در نهايت به كنترل در اومد موافقم بعد یه مدت میشه کنترلش کرد میشه رقصوندش یا سرگردونش کرد 4 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ولی زمانی که چشم رو ازش بر می داری و دوبلره نگاه می کنی به جهت دیگه می چرخه ولی وقتی بدون اینکه چشمتو ازش برداری بهش نگاه کنی در یک جهت می چرخه 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ بابا ما تو انجمن چقدر نابغه داشتیم و خبر نداشتیم 1 لینک به دیدگاه
hannah09 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ من هم در هر دو جهت می بینم....ولیب یشتر در جهت عقربه های ساعت همه دوستان نابغه ایم...موندم چرا کشفمون نمی کنن پس:w127:! به نظرم این از ائن تست هاست که می خواد بگه اگه بخوای و تلاش کنی می تونی...تلاش+دقت مهم تر از IQ هست 2 لینک به دیدگاه
sia_ca 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ با بستن چشم و باز کردنش میتونین جهتشو عوض کنین 2 لینک به دیدگاه
پدر پیر 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ ما والا تو تمرکز کردنش موندیم! چه برسه به اینکه بخوایم کنترلش کنم که به هر سمتی بتونیم بچرخونیمش! 2 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ این خانم فقط به راس یا همون جهت عقربه ها میچرخه ..چون. چونکه که اگه به سینه ها و دستش توجه کنین ایشون دستش میاد به راست از جلویه شما رد میشه و بعد میره چپ و بعدش میاد بالا و دوباره میره سمت راست... 2 لینک به دیدگاه
hannah09 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ این خانم فقط به راس یا همون جهت عقربه ها میچرخه ..چون.چونکه که اگه به سینه ها و دستش توجه کنین ایشون دستش میاد به راست از جلویه شما رد میشه و بعد میره چپ و بعدش میاد بالا و دوباره میره سمت راست... ولی به نظر من چون این خانوم به صورت یه سایه هست وقتی از دید شما رو به جلو باشه ممکنه از دید یکی دیگه رو به پشت باشه... پس یکی حرکتش رو در جهت عقربه می بینه یکی دیگه هم در خلاف.... پیشنهاد می کنم به نوک پاش که روی زمینه نگاه کنید و تمرکز کنید ..... من اینجوری می بینم تا در هر دو جهت بچرخه! 1 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ ولی به نظر من چون این خانوم به صورت یه سایه هست وقتی از دید شما رو به جلو باشه ممکنه از دید یکی دیگه رو به پشت باشه... پس یکی حرکتش رو در جهت عقربه می بینه یکی دیگه هم در خلاف.... پیشنهاد می کنم به نوک پاش که روی زمینه نگاه کنید و تمرکز کنید ..... من اینجوری می بینم تا در هر دو جهت بچرخه! خوب اینو که منم میبینم... ولی خودش گفته خود خانم مانکنه....:ws2: 1 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ چرا خانومه لخته از کجا فهمیدی؟:ws52: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ جالب بید به خودم خیلی امیدوارم شدم برم یه شوکولات واسه خودم بخرم 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ من یه جهت دیدم....حال نداشتم بیشتر نگاه کنم این خانوم جلفو..:viannen_38: لینک به دیدگاه
rojano 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ این همه نابغه یهو از کجا آمد همتون دیدین که به هر دو جهت میچرخههههه؟:icon_pf (34): من فکر کردم فقط خودم نابغه ام لینک به دیدگاه
rojano 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ یکی از عزیزان میتونه بهم بگه چطوری این عکس رو عوض کنم ؟؟؟؟ هر کاری میکنم نمیشه آخه این عکسش رو دوست ندارم متوجه شدین کدوم عکس رو میگممم دیگه ؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
rojano 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ جالب بید به خودم خیلی امیدوارم شدم برم یه شوکولات واسه خودم بخرم سلام سارا خانم میشه تا نرفتی شکلات بخری به من بگی چطوری عکس این خانومه رو گذاشتی واسه خودت من هرکاری میکنم عکسه عوض نمیشه pls:ws37: لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۸۹ این چرا اینجوریه هی در خلاف هی در جهت ادم سرش گیج می ره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده