Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ کیک لیوانی؛ کیک سه دقیقه ای(کیک فوری) به درخواست کیجا مواد لازم: آرد=4 قاشق غذاخوري شكر=4 قاشق غذاخوري پودر كاكائو=2 قاشق غذاخوري تخم مرغ=1 عدد شير=3 قاشق غذاخوري روغن=3 قاشق غذاخوري بيكينگ پودر=1 قاشق چايخوري طرز تهيه: 1. آرد،شكر ،بيكينگ پودر و پودر كاكائو را در ليوان سراميكي با هم مخلوط كنيد. 2. تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با قاشق هم بزنيد. 3. شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود. 4. ليوان را به مدت 3 دقيقه با حرارت 1000 وات در مايكروويو بگذاريد تا زمانيكه كيك پف كند و از ليوان بيرون بزند. 5. كيك را مي توانيد با قاشق از ليوان خارج كرده و ميل كنيد. 6 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ تجربیات خودم: این کیک عالی درمیاد و خوشمزه س اصلا خرابکاری نداره اگه ماکروفرتون 1000 وات نیست ؛ از آخرین یا بالاترین قدرتش استفاده کنید حدود 3 دقیقه طول میکشه بسته به مواد یا ماکرویی که دارید پس حواستون باشه نسوزه اگه لیوانتون کوچیکه از دوتا لیوان استفاده کنید یعنی مواد رو بعد از آماده شدن در دو لیوان بریزید چون پف خوبی داره من یک قاشق کمتر روغن ریختم به جای کاکائو از قهوه هم میشه استفاده کرد یا از پودر کافی میکس که در این صورت شکر کمتر بریزید میشه فقط با آرد هم درستش کرد که یک قاشق بیشتر آرد نیاز خواهد داشت چون زود آماده می شه و برای مهمون های سر زده و مهمونی فوری کوچیک یا یه عصرونه دلپذیر چند نفره فوق العاده است خوبیش اینه که ظرف شستن نداره. چون فقط یه لیوان و یه قاشق لازم داره بازم بگم خیلی پف میکنه بار اول حواستون باشه ماکروفرتون کثیف نشه 5 لینک به دیدگاه
کیجا 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ با اجازه ی هدی من جواب میدم هر نفر یک فنجان بر میداره:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ با اجازه ی هدی من جواب میدمهر نفر یک فنجان بر میداره:gnugghender: این مواد لازم واسه یه نفره ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده