poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سلام نرم افزاری که mkv, mp4m , فرمت های فیلم و پشتیبانی کنه ! برای اندروید چی هست ؟ من هر چی میریزم رو گوشی بازم باز نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ سلامنرم افزاری که mkv, mp4m , فرمت های فیلم و پشتیبانی کنه ! برای اندروید چی هست ؟ من هر چی میریزم رو گوشی بازم باز نمیکنه درود عنوان تاپیکت تو حلقم رسما Mx player برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باشد تا مورد قبول واقع شود 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ درودعنوان تاپیکت تو حلقم رسما Mx player برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باشد تا مورد قبول واقع شود خواستم بیشتر تو چشم باشه :دی از چشم نیفته :دی مرسی دستت درست فقط لینک دانلودش درست نیست به نظر ! 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ خواستم بیشتر تو چشم باشه :دیاز چشم نیفته :دی مرسی دستت درست فقط لینک دانلودش درست نیست به نظر ! عه!!نبودی ک!! یخورده زیادی تو چشمه...اونقذ ک من فک کردم تاپیکش الکی پلکیه خواستم بحذفمش نخونده اصن خواهش میشه 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ عه!!نبودی ک!!یخورده زیادی تو چشمه...اونقذ ک من فک کردم تاپیکش الکی پلکیه خواستم بحذفمش نخونده اصن خواهش میشه نبودم ولی میتونم که بیام :دی مگه کسی گفته بود مردم ؟ :ددی نه حذف نکن خلاقیتامه اینا فقط لینکه خرابه ها 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ نبودم ولی میتونم که بیام :دی مگه کسی گفته بود مردم ؟ :ددی نه حذف نکن خلاقیتامه اینا فقط لینکه خرابه ها نه آخه جوابیدم نبودی یهو اومتی بله صد البته بر منکرش لعنت نه خدا نکنه بلا به دور خا باشه حالا ک خیلی اصرار میکنی لینک! خراب!:-|امکان نداره اصن ک!!:-| یعنی دان نیشه کلا؟یا دان میشه وا نیشه؟!! 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ نه آخه جوابیدم نبودی یهو اومتی بله صد البته بر منکرش لعنت نه خدا نکنه بلا به دور خا باشه حالا ک خیلی اصرار میکنی لینک! خراب!:-|امکان نداره اصن ک!!:-| یعنی دان نیشه کلا؟یا دان میشه وا نیشه؟!! گزینه یعنی نیشه کلا :| 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ گزینه یعنی نیشه کلا :| باشه:-|شاید چون سرعتم پایینه آپ نشده باشه خوجل:-|دوباره آپ میکنم 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ باشه:-|شاید چون سرعتم پایینه آپ نشده باشه خوجل:-|دوباره آپ میکنم دست شما 5 انگشت 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ دست شما 5 انگشت شاید باورت نشه ولی آپ نیشه ک نیشه...شرمنده زحمتِ دانشو خودت بکش از اینجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ شاید باورت نشه ولی آپ نیشه ک نیشه...شرمندهزحمتِ دانشو خودت بکش از اینجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عه دختر خوب از اول میدادی اینو تو این سرعت کم حالا اپ کردن نمیخواست دست گلت درد نکنه ایشالله عروسیت :دی 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ عه دختر خوب از اول میدادی اینوتو این سرعت کم حالا اپ کردن نمیخواست دست گلت درد نکنه ایشالله عروسیت :دی ماهی و هروقت از آب بگیری تازس پسرِ خوبدیگه گفتیم لقمه فلان و اینا وای خدا!!چقذه من این دعارو میشنوم این چندوختهنیخوام بابا:-|همون شما بگو دستت درد نکنه خیلیم خوبه 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ ماهی و هروقت از آب بگیری تازس پسرِ خوبدیگه گفتیم لقمه فلان و ایناوای خدا!!چقذه من این دعارو میشنوم این چندوختهنیخوام بابا:-|همون شما بگو دستت درد نکنه خیلیم خوبه باشه ولی من نمیدونم کدومشون به گوشیم میخوره :| پس نمیتونم دان کنم :| تاوقتی من نتونم فیلمامو تو گوشیم ببینم نه عروس شی نه دستت درد نکنه :| 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ باشه ولی من نمیدونم کدومشون به گوشیم میخوره :|پس نمیتونم دان کنم :| تاوقتی من نتونم فیلمامو تو گوشیم ببینم نه عروس شی نه دستت درد نکنه :| شرمنده یهو مجبوریدم برم یهو هم دیگه نتونسم بیام تا الان! این همونی ک میخواستم به آپمش نشد دادم بچه ها به آپن...امیدوارم دیگه اوکی شده باشه و مجلی با گوشیتون نداشته باشه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و اما باسه اینکه کدوم کدک و بدانین فک کنم Intel x86 و ARMv7 اوکی باشه البته امیدوارم دیگه ب دانِ اینا نیاز نباشه چون لینک بالایی اگه بخونه باستون کامله! 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا هی گوشیم میره رو اسکن مموری کارتم هی یه غلامت اخطار میاد میزنه media scan sd card همش داره مدیا اسکن میکنه نمیدونم چه مرگشه یعنی ممکنه از چی باشهدلم واسه گوشیم میسوزه هر دقیقه دارن اسکن میشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا هی گوشیم میره رو اسکن مموری کارتم هی یه غلامت اخطار میاد میزنه media scan sd card همش داره مدیا اسکن میکنه نمیدونم چه مرگشه یعنی ممکنه از چی باشهدلم واسه گوشیم میسوزه هر دقیقه دارن اسکن میشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باسه ی اینکه دستش به مغزت نرسید به گوشی اکتفا کرد بنا ب دلایلِ بسیار...یا از تو خوشش نیاد، یا از تو خوشش نیاد بازم، یا از تو خوشش نیاد به توان n مدلِ گوشیت چیه خو؟ یا سرعتِ گوشیت کنده ک ساپورت نیکنه! یا مموری مجل داره یا پر شده! یا نرم افزاری نصبیدی ک مجل داره! و خیلی یا ی دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده