Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 30 آبان، 2009 به نظر شما کدوم ساختمون قشنگ تره؟ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 24
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 خرداد، 2012 حيفم اومد اينام نباشن این یکی رو یکی از بچه ها تاپیکشو زده بود؛ خیلی برام جالبه چطور ساختنش :icon_pf (34):
AFARIN 7196 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 این یکی رو یکی از بچه ها تاپیکشو زده بود؛ خیلی برام جالبه چطور ساختنش :icon_pf (34): اين يه بناي ساخته شده نيست، عكسه... طراحي ِ دوباره يه بناي موجود هست در قالب تصوير و بصورت سوررئال كه عجيب و غيرممكن جلوه كنه بناي اصلي Shalom Tower در اسرائيل هست كه توسط Victor Enrich به اين شكل دراومده چند تا از كاراي ديگه ش رو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ميتونين ببينين + من 7 و 10 و 17 رو دوست دارم 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 خرداد، 2012 اين يه بناي ساخته شده نيست، عكسه... طراحي ِ دوباره يه بناي موجود هست در قالب تصوير و بصورت سوررئال كه عجيب و غيرممكن جلوه كنهبناي اصلي Shalom Tower در اسرائيل هست كه توسط Victor Enrich به اين شكل دراومده چند تا از كاراي ديگه ش رو اينجا ميتونين ببينين + من 7 و 10 و 17 رو دوست دارم یعنی چه جوری؟ یعنی ساخته نشده ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3
AFARIN 7196 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 یعنی چه جوری؟ یعنی ساخته نشده ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه ساخته نشده، فقط در حد يه تصويره (البته بعنوان يه اثر هنري در جاي خودش قابل تأمله و در اين شكي نيست) مثلا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساختمون كه ازش عكسبرداري شده و روش تغييرات اعمال شده، به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صورت دراومده، يا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساختمون تبديل شده به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 خرداد، 2012 نه ساخته نشده، فقط در حد يه تصويره (البته بعنوان يه اثر هنري در جاي خودش قابل تأمله و در اين شكي نيست) مثلا اين ساختمون كه ازش عكسبرداري شده و روش تغييرات اعمال شده، به اين صورت دراومده، يا اين ساختمون تبديل شده به اين ایول؛ چه جالب
nassimgoly 368 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 نه ساخته نشده، فقط در حد يه تصويره (البته بعنوان يه اثر هنري در جاي خودش قابل تأمله و در اين شكي نيست) مثلا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساختمون كه ازش عكسبرداري شده و روش تغييرات اعمال شده، به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صورت دراومده، يا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساختمون تبديل شده به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ميشه يه كم بيشتر توضيح بدي من فكر ميكردم ساختنش!!! خوب اين عكسارو چرا ساختن؟ 1
nassimgoly 368 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 آخه من يه جا خوندم ساخته شده و نظر خيليا رو به خودش جلب كرده!!
AFARIN 7196 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 ميشه يه كم بيشتر توضيح بدي من فكر ميكردم ساختنش!!!خوب اين عكسارو چرا ساختن؟ منم همينطور اول يه جا عكسا رو ديدم با اين عنوان كه ساخته شده.. بنظرم عجيب اومد، گشتم ديدم نه جريانش چيز ديگه ايه.. بعنوان پرتره شهري سوررئال، كار خلاقانه و هنريه براي خودش، من شخصا از ديدن كاراش لذت بردم 2
nassimgoly 368 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 منم همينطور اول يه جا عكسا رو ديدم با اين عنوان كه ساخته شده.. بنظرم عجيب اومد، گشتم ديدم نه جريانش چيز ديگه ايه.. بعنوان پرتره شهري سوررئال، كار خلاقانه و هنريه براي خودش، من شخصا از ديدن كاراش لذت بردم منم خوشم اومد مرسي دوستي 1
tina-arch مهمان ارسال شده در 29 خرداد، 2012 3,7,20 من کلا کارای کالاتراوا و فرانک گهری رو دوست دارم سومی هم که هتل آتلانتیس دبی هست که عکسای داخلیشم دیدم خیلی باحاله :hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده