Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۸ به نظر شما کدوم ساختمون قشنگ تره؟ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 24 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۸۸ 16 17 18 19 20 21 22 23 24 22 لینک به دیدگاه
nassimgoly 368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ 4 و 5 كلا از ديكانستراكشن خوشم نمياد 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ حيفم اومد اينام نباشن این یکی رو یکی از بچه ها تاپیکشو زده بود؛ خیلی برام جالبه چطور ساختنش :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ این یکی رو یکی از بچه ها تاپیکشو زده بود؛ خیلی برام جالبه چطور ساختنش :icon_pf (34): اين يه بناي ساخته شده نيست، عكسه... طراحي ِ دوباره يه بناي موجود هست در قالب تصوير و بصورت سوررئال كه عجيب و غيرممكن جلوه كنه بناي اصلي Shalom Tower در اسرائيل هست كه توسط Victor Enrich به اين شكل دراومده چند تا از كاراي ديگه ش رو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ميتونين ببينين + من 7 و 10 و 17 رو دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ اين يه بناي ساخته شده نيست، عكسه... طراحي ِ دوباره يه بناي موجود هست در قالب تصوير و بصورت سوررئال كه عجيب و غيرممكن جلوه كنهبناي اصلي Shalom Tower در اسرائيل هست كه توسط Victor Enrich به اين شكل دراومده چند تا از كاراي ديگه ش رو اينجا ميتونين ببينين + من 7 و 10 و 17 رو دوست دارم یعنی چه جوری؟ یعنی ساخته نشده ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ یعنی چه جوری؟ یعنی ساخته نشده ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه ساخته نشده، فقط در حد يه تصويره (البته بعنوان يه اثر هنري در جاي خودش قابل تأمله و در اين شكي نيست) مثلا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساختمون كه ازش عكسبرداري شده و روش تغييرات اعمال شده، به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صورت دراومده، يا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساختمون تبديل شده به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ نه ساخته نشده، فقط در حد يه تصويره (البته بعنوان يه اثر هنري در جاي خودش قابل تأمله و در اين شكي نيست) مثلا اين ساختمون كه ازش عكسبرداري شده و روش تغييرات اعمال شده، به اين صورت دراومده، يا اين ساختمون تبديل شده به اين ایول؛ چه جالب لینک به دیدگاه
nassimgoly 368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ نه ساخته نشده، فقط در حد يه تصويره (البته بعنوان يه اثر هنري در جاي خودش قابل تأمله و در اين شكي نيست) مثلا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساختمون كه ازش عكسبرداري شده و روش تغييرات اعمال شده، به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صورت دراومده، يا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساختمون تبديل شده به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ميشه يه كم بيشتر توضيح بدي من فكر ميكردم ساختنش!!! خوب اين عكسارو چرا ساختن؟ 1 لینک به دیدگاه
nassimgoly 368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ آخه من يه جا خوندم ساخته شده و نظر خيليا رو به خودش جلب كرده!! لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ ميشه يه كم بيشتر توضيح بدي من فكر ميكردم ساختنش!!!خوب اين عكسارو چرا ساختن؟ منم همينطور اول يه جا عكسا رو ديدم با اين عنوان كه ساخته شده.. بنظرم عجيب اومد، گشتم ديدم نه جريانش چيز ديگه ايه.. بعنوان پرتره شهري سوررئال، كار خلاقانه و هنريه براي خودش، من شخصا از ديدن كاراش لذت بردم 2 لینک به دیدگاه
nassimgoly 368 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ منم همينطور اول يه جا عكسا رو ديدم با اين عنوان كه ساخته شده.. بنظرم عجيب اومد، گشتم ديدم نه جريانش چيز ديگه ايه.. بعنوان پرتره شهري سوررئال، كار خلاقانه و هنريه براي خودش، من شخصا از ديدن كاراش لذت بردم منم خوشم اومد مرسي دوستي 1 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ 3,7,20 من کلا کارای کالاتراوا و فرانک گهری رو دوست دارم سومی هم که هتل آتلانتیس دبی هست که عکسای داخلیشم دیدم خیلی باحاله :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده