*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااام به همه ی دوستان گل نواندیش سومین مجله معماری منتشر شد ٫ منتظر خوندن انتقادات و پیشنهادات شما در مورد این شماره از مجله هستم در این شماره میخوانید : معرفي کاروانسراها تاثير هنر و معماري ايران هخامنشي در تمدن يونان کليساي سنت Aloysius ساخت هتل عظيم در قلب بيابان چين برج writhing پل عابر پياده و ترکيب آن با کافه تفاوت هاي معماري اسلامي و فراماسونري سيستم بلوک ICF برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 26 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ مثل همیشه عالی.. دست همگی درد نکنه 11 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ عزیییییییزم, خیلی خوب شده؛دستت درد نکنه فاطمه جونم؛ ممنونم از فائزه و زهرا عزیز بابت ارسال مطالب لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ دانلود کردیم...دیدیم..پسندیدیم... اما یک پیشنهاد.... قبل از اینکه هر کدوم از بخش ها شروع بشه...یک صفحه با عنوان و تصویرش بزارین تا بخش ها از هم بهتر تفکیک بشن... از نظر محتوا هم هر چه غنی تر بشه بهتر دست گلتون درد نکنه....خوب افتادین رو دور.... 11 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ وای بازم یه مجله خوب و پربار!! ممنون فاطمه جان از زحمتی که کشیدی ،خیلی خوب شده 9 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ همگی خسته نباشید امیدوارم روز به روز موفق تر باشید :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ منم خیلی ممنونم .واقعا وقت گذاشتینو زحمت کشیدین مطالب مفیدی بودن لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ دستتون درد نکنه خیلی خوب بود ممنون :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ عالی............ دست همه درد نکنه:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ دوستان خسته نباشید............ 8 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ دانلود کردیم...دیدیم..پسندیدیم... اما یک پیشنهاد.... قبل از اینکه هر کدوم از بخش ها شروع بشه...یک صفحه با عنوان و تصویرش بزارین تا بخش ها از هم بهتر تفکیک بشن... از نظر محتوا هم هر چه غنی تر بشه بهتر دست گلتون درد نکنه....خوب افتادین رو دور.... بسیار عالی, دست همگی درد نکنه, نظر من به نظر داداشمون نزدیک تره 7 لینک به دیدگاه
simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ عالیه ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون اگه ما هم میتونیم کمک کنیم ...................... بگین مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییی 6 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ ممنون از لطف همه ی دوستان :icon_gol: دانلود کردیم...دیدیم..پسندیدیم... اما یک پیشنهاد.... قبل از اینکه هر کدوم از بخش ها شروع بشه...یک صفحه با عنوان و تصویرش بزارین تا بخش ها از هم بهتر تفکیک بشن... از نظر محتوا هم هر چه غنی تر بشه بهتر دست گلتون درد نکنه....خوب افتادین رو دور.... مرسی از این پیشنهاد ! حتما اعمال میکنیم عالیه ممنووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووناگه ما هم میتونیم کمک کنیم ...................... بگین مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون از لطف تون بلــــه حتما خوشحال میشم با ارسال مطالب خود به پربارتر شدن و غنی شدن نشریه کمک کنید عزیزانی که مایلن برای مجله مطلب ارسال کنن به این ایمیل بفرستن : http://mehraz@noandishaan.com برای دوستانی که لطف میکنن مطلب ارسال میکنن امتیازاتی در نظر میگیریم اگه هم کسی دوست داره در طراحی جلد و خلاصه کردن مطالب کمک کنه ،اعلام آمادگی کنه 7 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ ممنون از لطف همه ی دوستان :icon_gol: مرسی از این پیشنهاد ! حتما اعمال میکنیم ممنون از لطف تون بلــــه حتما خوشحال میشم با ارسال مطالب خود به پربارتر شدن و غنی شدن نشریه کمک کنید عزیزانی که مایلن برای مجله مطلب ارسال کنن به این ایمیل بفرستن : http://mehraz@noandishaan.com برای دوستانی که لطف میکنن مطلب ارسال میکنن امتیازاتی در نظر میگیریم اگه هم کسی دوست داره در طراحی جلد و خلاصه کردن مطالب کمک کنه ،اعلام آمادگی کنه کاری داشتی میتونی روی من حساب کنی فاطمه جونم 7 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ یه نکته کاروانسرای خرگوشی فقط گذاشتن عکس, کافی نیست؛ بهتر بود مثل بقیه موضوع ها, اگه پلان میزارین, به صورت اتوکدی, یا سه بعدی خیلی کیفیت کار رو بهتر میکنه, تا اینکه حالت یه برگه کپی شده با کیفیت پایین رو داشته باشه که بعدش اسکن شده این مورد رو در باره سایر مطالبتون رعایت کردین, ولی این یکی رو نه! (اگه یکم لحن نوشته ام تنده, خدای ناکرده قصد نداشتم کسی رو ناراحت کنم, فقط قصدم کمک به بهتر شدن مجله هست) بازهم از همتون ممنون, و خسته نباشید. 6 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ یه نکتهکاروانسرای خرگوشی فقط گذاشتن عکس, کافی نیست؛ بهتر بود مثل بقیه موضوع ها, اگه پلان میزارین, به صورت اتوکدی, یا سه بعدی خیلی کیفیت کار رو بهتر میکنه, تا اینکه حالت یه برگه کپی شده با کیفیت پایین رو داشته باشه که بعدش اسکن شده این مورد رو در باره سایر مطالبتون رعایت کردین, ولی این یکی رو نه! (اگه یکم لحن نوشته ام تنده, خدای ناکرده قصد نداشتم کسی رو ناراحت کنم, فقط قصدم کمک به بهتر شدن مجله هست) بازهم از همتون ممنون, و خسته نباشید. ممنون از انتقاد خوبتون دوست عزیز حتما به این نکته هم توجه میکنیم بازم ممنون از توجه تون 3 لینک به دیدگاه
آرتین 1 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ بنده هم تشکر میکنم ، بسیار عالی بود . اگه امکان داره سایر مجلات معماری را هم در سایت بگذارید . مجدداً تشکر میکنم . 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده