Hodaa37 2744 ارسال شده در 25 اسفند، 2012 کیک لیوانی 15 دقیقه ای بدون نیاز به فــــر و ماکروفر - برای 6 نفر مواد لازم : [TABLE=width: 98%] [TR] [TD]تخم مرغ [/TD] [TD]یک عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD]شکر[/TD] [TD]5/1 پیمانه [/TD] [/TR] [TR] [TD]شیر[/TD] [TD]1 پیمانه [/TD] [/TR] [TR] [TD]آرد[/TD] [TD]2 پیمانه [/TD] [/TR] [TR] [TD]بیکینگ پودر[/TD] [TD] 1 پاکت ( معادل 10 گرم )[/TD] [/TR] [TR] [TD]پودر کاکائو[/TD] [TD]2 قاشق غذاخوری [/TD] [/TR] [TR] [TD]وانیل [/TD] [TD]1 پاکت ( معادل 10 گرم )[/TD] [/TR] [TR] [TD]روغن مایع[/TD] [TD] 4 قاشق غذاخوری [/TD] [/TR] [TR] [TD]کاغذ روغنی ( کپسول کیک مافینی )[/TD] [TD]به تعداد لازم[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : 1- ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید ( با چنگال یا همزن دستی ) ، سپس بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید. 2- به فنجانهایی در سایز متوسط ( سایز فنجانهای کاپوچینو ) نیاز داریم ... ته لیوان ها را کاغذ روغنی بگذارید. مواد کیک را داخل فنجانها بریزید به شکلی که نیمی از حجم فنجان را پر کرده باشد. 3- فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد. 4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید. و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید. بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید. 5- این کیک را با خامه و یا بستنی میتوانید سرو کنید. چون شیرینی کمی دارد برای عصرانه بسیار مناسب است و بافت فوق العاده نرم و سبکی دارد. مامی سایت 21
کیجا 61 ارسال شده در 25 اسفند، 2012 سلام اگه ممکنه بگو با ماکرفر چه جوری درست میشه؟ همونی که اون دفعه درست کردی 4
Hodaa37 2744 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2012 چه جالب امتحان میکنم کلا بیشتر کیکها رو میشه به این طریق پخت نه فقط همین کیک. موفق باشی 3
Hodaa37 2744 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2012 سلام اگه ممکنه بگو با ماکرفر چه جوری درست میشه؟ همونی که اون دفعه درست کردی باشه میذارمش. کیک 3 دقیقه ای منظورته 2
Hodaa37 2744 مالک ارسال شده در 10 فروردین، 2013 چرا اون قسمتی که توی اب هست خوب پخته نمیشه ؟؟؟ آرد که کم نریختی؟ بذار بیشتر مواد رو گاز (روشن)بمونه .بسته به ظرف و شعله ی گاز , زمان پخت فرق میکنه. پُف کیک خوبه؟ ببین اول کیک پُف میکنه بعدش کم کم مغز پخت میشه . احتمال میدم واسه گاز باشه. میزان مواد کمتری در لیوان بریز و بعد از اینکه آب جوش اومد لیوانها رو در قابلمه بذار. من یکی دوبار درست کردم بد نشد ولی دوستم همیشه درست میکنه.بازم توضیح بده برم ازش بپرسم. ولی خودم درست کردم نزدیک 15 طول کشید تا مغز پخت بشه ببخشید دیر جواب دادم نت نداشتم موفق باشی 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 13 فروردین، 2013 آرد که کم نریختی؟ بذار بیشتر مواد رو گاز (روشن)بمونه .بسته به ظرف و شعله ی گاز , زمان پخت فرق میکنه. پُف کیک خوبه؟ ببین اول کیک پُف میکنه بعدش کم کم مغز پخت میشه . احتمال میدم واسه گاز باشه. میزان مواد کمتری در لیوان بریز و بعد از اینکه آب جوش اومد لیوانها رو در قابلمه بذار. من یکی دوبار درست کردم بد نشد ولی دوستم همیشه درست میکنه.بازم توضیح بده برم ازش بپرسم. ولی خودم درست کردم نزدیک 15 طول کشید تا مغز پخت بشه ببخشید دیر جواب دادم نت نداشتم موفق باشی تو فنجون شیشه ای بود ، خیلی خوب یف کرده بودا ، خیلی هم خوشمزه بود ، فقط اندازه یه بند انگشت که تو اب بود چخته نشده بود و حالت خمیر داشت خواهش میکنم عزیزم 1
hasti1988 22046 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 و 2 باری که من این کیک های خوشمزه و راحت رو درست کردم..... 5
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 مثه کیک یزدی نمیشه طعمش که؟(اگه کاکائو نریزیم) نههههههههههه ، مث کیکایی که تو کیک پز میپزی ، خیلی خوشمزس :gnugghender: 3
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 مافین های من اصلا پف نمیکنند بکینگم به اندازه میریزم اما همیشه خدا سر کوب شدن 3
hasti1988 22046 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 مافین های من اصلا پف نمیکنند بکینگم به اندازه میریزم اما همیشه خدا سر کوب شدن موقع همزدن مایه کیک یا برداشتن آرد از قاشق فلزی استفاده میکنی؟ همیشه مایه رو در یه جهت مخلوط میکنی؟ ضربه زیادی به ظرفت نمیزنی؟ 3
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 موقع همزدن مایه کیک یا برداشتن آرد از قاشق فلزی استفاده میکنی؟همیشه مایه رو در یه جهت مخلوط میکنی؟ ضربه زیادی به ظرفت نمیزنی؟ بله از قاشق فلزی استفاده میکنم .مایه رو هم در یه جهت هم میزنم ضربه هم که نه اصلا کیکهای دیگه عالی در میان فقط مافینام بد میشن هر وقت درست کردم بد دراومدن 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 بله از قاشق فلزی استفاده میکنم .مایه رو هم در یه جهت هم میزنم ضربه هم که نه اصلا کیکهای دیگه عالی در میان فقط مافینام بد میشن هر وقت درست کردم بد دراومدن منم ارد رو با قاشق فلزی بر میدارم ولی خیلی خوب در میان 3
hasti1988 22046 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 هیچوقت آرد رو با قاشق فلزی برندارین ،از قاشق چوبی برای اینکار استفاده کنید،اینطوری پف کیک هاتون بیشتر خواهد بود.... خمیر میشه مافین؟ 4
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 7 خرداد، 2013 هیچوقت آرد رو با قاشق فلزی برندارین ،از قاشق چوبی برای اینکار استفاده کنید،اینطوری پف کیک هاتون بیشتر خواهد بود....خمیر میشه مافین؟ جدی !!! یعنی نوع قاشق اینقدر موثره؟ با کاردک پلاستیکی آرد رو دورانی هم میزنم اما برداشتن مایه در قالب از قاشق فلزی استفاده کردم.حتما امتحان میکنم باز....ممنون.. خمیر نمیشه طعم و مزه ش خوبه فقط ظاهرش که پف نمیکنه و به نظر قشنگ در نمیاد 3
ارسال های توصیه شده