رفتن به مطلب

کیک لیوانی 15 دقیقه ای بدون نیاز به فر و ماکروفر


ارسال های توصیه شده

کیک لیوانی 15 دقیقه ای بدون نیاز به فــــر و ماکروفر - برای 6 نفر

 

 

مواد لازم :

 

 

[TABLE=width: 98%]

[TR]

[TD]تخم مرغ [/TD]

[TD]یک عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]شکر[/TD]

[TD]5/1 پیمانه [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]شیر[/TD]

[TD]1 پیمانه [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]آرد[/TD]

[TD]2 پیمانه [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]بیکینگ پودر[/TD]

[TD] 1 پاکت ( معادل 10 گرم )[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]پودر کاکائو[/TD]

[TD]2 قاشق غذاخوری [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]وانیل [/TD]

[TD]1 پاکت ( معادل 10 گرم )[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]روغن مایع[/TD]

[TD] 4 قاشق غذاخوری [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]کاغذ روغنی ( کپسول کیک مافینی )[/TD]

[TD]به تعداد لازم[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

طرز تهیه :

1- ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید ( با چنگال یا همزن دستی ) ، سپس بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.

2- به فنجانهایی در سایز متوسط ( سایز فنجانهای کاپوچینو ) نیاز داریم ... ته لیوان ها را کاغذ روغنی بگذارید. مواد کیک را داخل فنجانها بریزید به شکلی که نیمی از حجم فنجان را پر کرده باشد.

3- فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد.

4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.

و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.

بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید.

5- این کیک را با خامه و یا بستنی میتوانید سرو کنید.

 

چون شیرینی کمی دارد برای عصرانه بسیار مناسب است و بافت فوق العاده نرم و سبکی دارد.

مامی سایت

لینک به دیدگاه
سلام اگه ممکنه بگو با ماکرفر چه جوری درست میشه؟ همونی که اون دفعه درست کردی:ws3:

 

باشه میذارمش. کیک 3 دقیقه ای منظورته

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
چرا اون قسمتی که توی اب هست خوب پخته نمیشه ؟؟؟ :sad0:

آرد که کم نریختی؟

بذار بیشتر مواد رو گاز (روشن)بمونه .بسته به ظرف و شعله ی گاز , زمان پخت فرق میکنه.

پُف کیک خوبه؟ ببین اول کیک پُف میکنه بعدش کم کم مغز پخت میشه . احتمال میدم واسه گاز باشه. میزان مواد کمتری در لیوان بریز و بعد از اینکه آب جوش اومد لیوانها رو در قابلمه بذار. من یکی دوبار درست کردم بد نشد ولی دوستم همیشه درست میکنه.بازم توضیح بده برم ازش بپرسم.

ولی خودم درست کردم نزدیک 15 طول کشید تا مغز پخت بشه

ببخشید دیر جواب دادم نت نداشتم :sigh:

موفق باشی :icon_gol:

لینک به دیدگاه
آرد که کم نریختی؟

بذار بیشتر مواد رو گاز (روشن)بمونه .بسته به ظرف و شعله ی گاز , زمان پخت فرق میکنه.

پُف کیک خوبه؟ ببین اول کیک پُف میکنه بعدش کم کم مغز پخت میشه . احتمال میدم واسه گاز باشه. میزان مواد کمتری در لیوان بریز و بعد از اینکه آب جوش اومد لیوانها رو در قابلمه بذار. من یکی دوبار درست کردم بد نشد ولی دوستم همیشه درست میکنه.بازم توضیح بده برم ازش بپرسم.

ولی خودم درست کردم نزدیک 15 طول کشید تا مغز پخت بشه

ببخشید دیر جواب دادم نت نداشتم :sigh:

موفق باشی :icon_gol:

 

تو فنجون شیشه ای بود ، خیلی خوب یف کرده بودا ، خیلی هم خوشمزه بود ، فقط اندازه یه بند انگشت که تو اب بود چخته نشده بود و حالت خمیر داشت :ws52:

خواهش میکنم عزیزم :a030:

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
مثه کیک یزدی نمیشه طعمش که؟:ws52:(اگه کاکائو نریزیم)

 

نههههههههههه ، مث کیکایی که تو کیک پز میپزی ، خیلی خوشمزس

 

  • :gnugghender:
     

لینک به دیدگاه
مافین های من اصلا پف نمیکنند بکینگم به اندازه میریزم اما همیشه خدا سر کوب شدن:hanghead:

 

 

موقع همزدن مایه کیک یا برداشتن آرد از قاشق فلزی استفاده میکنی؟

همیشه مایه رو در یه جهت مخلوط میکنی؟

ضربه زیادی به ظرفت نمیزنی؟

لینک به دیدگاه
موقع همزدن مایه کیک یا برداشتن آرد از قاشق فلزی استفاده میکنی؟

همیشه مایه رو در یه جهت مخلوط میکنی؟

ضربه زیادی به ظرفت نمیزنی؟

 

بله از قاشق فلزی استفاده میکنم .مایه رو هم در یه جهت هم میزنم

 

ضربه هم که نه اصلا

 

کیکهای دیگه عالی در میان فقط مافینام بد میشن هر وقت درست کردم بد دراومدن

لینک به دیدگاه
بله از قاشق فلزی استفاده میکنم .مایه رو هم در یه جهت هم میزنم

 

ضربه هم که نه اصلا

 

کیکهای دیگه عالی در میان فقط مافینام بد میشن هر وقت درست کردم بد دراومدن

 

منم ارد رو با قاشق فلزی بر میدارم ولی خیلی خوب در میان :ws38:

لینک به دیدگاه
هیچوقت آرد رو با قاشق فلزی برندارین ،از قاشق چوبی برای اینکار استفاده کنید،اینطوری پف کیک هاتون بیشتر خواهد بود....:w16:

خمیر میشه مافین؟

 

جدی !!! یعنی نوع قاشق اینقدر موثره؟

 

با کاردک پلاستیکی آرد رو دورانی هم میزنم اما برداشتن مایه در قالب از قاشق فلزی استفاده کردم.حتما امتحان میکنم باز....ممنون..

 

خمیر نمیشه طعم و مزه ش خوبه فقط ظاهرش که پف نمیکنه و به نظر قشنگ در نمیاد:hanghead:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...