Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ کیک لیوانی 15 دقیقه ای بدون نیاز به فــــر و ماکروفر - برای 6 نفر مواد لازم : [TABLE=width: 98%] [TR] [TD]تخم مرغ [/TD] [TD]یک عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD]شکر[/TD] [TD]5/1 پیمانه [/TD] [/TR] [TR] [TD]شیر[/TD] [TD]1 پیمانه [/TD] [/TR] [TR] [TD]آرد[/TD] [TD]2 پیمانه [/TD] [/TR] [TR] [TD]بیکینگ پودر[/TD] [TD] 1 پاکت ( معادل 10 گرم )[/TD] [/TR] [TR] [TD]پودر کاکائو[/TD] [TD]2 قاشق غذاخوری [/TD] [/TR] [TR] [TD]وانیل [/TD] [TD]1 پاکت ( معادل 10 گرم )[/TD] [/TR] [TR] [TD]روغن مایع[/TD] [TD] 4 قاشق غذاخوری [/TD] [/TR] [TR] [TD]کاغذ روغنی ( کپسول کیک مافینی )[/TD] [TD]به تعداد لازم[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : 1- ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید ( با چنگال یا همزن دستی ) ، سپس بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید. 2- به فنجانهایی در سایز متوسط ( سایز فنجانهای کاپوچینو ) نیاز داریم ... ته لیوان ها را کاغذ روغنی بگذارید. مواد کیک را داخل فنجانها بریزید به شکلی که نیمی از حجم فنجان را پر کرده باشد. 3- فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد. 4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید. و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید. بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید. 5- این کیک را با خامه و یا بستنی میتوانید سرو کنید. چون شیرینی کمی دارد برای عصرانه بسیار مناسب است و بافت فوق العاده نرم و سبکی دارد. مامی سایت 21 لینک به دیدگاه
کیجا 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سلام اگه ممکنه بگو با ماکرفر چه جوری درست میشه؟ همونی که اون دفعه درست کردی 4 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ چه جالب امتحان میکنم کلا بیشتر کیکها رو میشه به این طریق پخت نه فقط همین کیک. موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ سلام اگه ممکنه بگو با ماکرفر چه جوری درست میشه؟ همونی که اون دفعه درست کردی باشه میذارمش. کیک 3 دقیقه ای منظورته 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ چرا اون قسمتی که توی اب هست خوب پخته نمیشه ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ چرا اون قسمتی که توی اب هست خوب پخته نمیشه ؟؟؟ آرد که کم نریختی؟ بذار بیشتر مواد رو گاز (روشن)بمونه .بسته به ظرف و شعله ی گاز , زمان پخت فرق میکنه. پُف کیک خوبه؟ ببین اول کیک پُف میکنه بعدش کم کم مغز پخت میشه . احتمال میدم واسه گاز باشه. میزان مواد کمتری در لیوان بریز و بعد از اینکه آب جوش اومد لیوانها رو در قابلمه بذار. من یکی دوبار درست کردم بد نشد ولی دوستم همیشه درست میکنه.بازم توضیح بده برم ازش بپرسم. ولی خودم درست کردم نزدیک 15 طول کشید تا مغز پخت بشه ببخشید دیر جواب دادم نت نداشتم موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ آرد که کم نریختی؟ بذار بیشتر مواد رو گاز (روشن)بمونه .بسته به ظرف و شعله ی گاز , زمان پخت فرق میکنه. پُف کیک خوبه؟ ببین اول کیک پُف میکنه بعدش کم کم مغز پخت میشه . احتمال میدم واسه گاز باشه. میزان مواد کمتری در لیوان بریز و بعد از اینکه آب جوش اومد لیوانها رو در قابلمه بذار. من یکی دوبار درست کردم بد نشد ولی دوستم همیشه درست میکنه.بازم توضیح بده برم ازش بپرسم. ولی خودم درست کردم نزدیک 15 طول کشید تا مغز پخت بشه ببخشید دیر جواب دادم نت نداشتم موفق باشی تو فنجون شیشه ای بود ، خیلی خوب یف کرده بودا ، خیلی هم خوشمزه بود ، فقط اندازه یه بند انگشت که تو اب بود چخته نشده بود و حالت خمیر داشت خواهش میکنم عزیزم 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ و 2 باری که من این کیک های خوشمزه و راحت رو درست کردم..... 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ منم امروز دوباره درست کردم عالی بود :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ مثه کیک یزدی نمیشه طعمش که؟(اگه کاکائو نریزیم) 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ مثه کیک یزدی نمیشه طعمش که؟(اگه کاکائو نریزیم) نههههههههههه ، مث کیکایی که تو کیک پز میپزی ، خیلی خوشمزس :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ مافین های من اصلا پف نمیکنند بکینگم به اندازه میریزم اما همیشه خدا سر کوب شدن 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ مافین های من اصلا پف نمیکنند بکینگم به اندازه میریزم اما همیشه خدا سر کوب شدن موقع همزدن مایه کیک یا برداشتن آرد از قاشق فلزی استفاده میکنی؟ همیشه مایه رو در یه جهت مخلوط میکنی؟ ضربه زیادی به ظرفت نمیزنی؟ 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ موقع همزدن مایه کیک یا برداشتن آرد از قاشق فلزی استفاده میکنی؟همیشه مایه رو در یه جهت مخلوط میکنی؟ ضربه زیادی به ظرفت نمیزنی؟ بله از قاشق فلزی استفاده میکنم .مایه رو هم در یه جهت هم میزنم ضربه هم که نه اصلا کیکهای دیگه عالی در میان فقط مافینام بد میشن هر وقت درست کردم بد دراومدن 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ بله از قاشق فلزی استفاده میکنم .مایه رو هم در یه جهت هم میزنم ضربه هم که نه اصلا کیکهای دیگه عالی در میان فقط مافینام بد میشن هر وقت درست کردم بد دراومدن منم ارد رو با قاشق فلزی بر میدارم ولی خیلی خوب در میان 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ هیچوقت آرد رو با قاشق فلزی برندارین ،از قاشق چوبی برای اینکار استفاده کنید،اینطوری پف کیک هاتون بیشتر خواهد بود.... خمیر میشه مافین؟ 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ هیچوقت آرد رو با قاشق فلزی برندارین ،از قاشق چوبی برای اینکار استفاده کنید،اینطوری پف کیک هاتون بیشتر خواهد بود....خمیر میشه مافین؟ جدی !!! یعنی نوع قاشق اینقدر موثره؟ با کاردک پلاستیکی آرد رو دورانی هم میزنم اما برداشتن مایه در قالب از قاشق فلزی استفاده کردم.حتما امتحان میکنم باز....ممنون.. خمیر نمیشه طعم و مزه ش خوبه فقط ظاهرش که پف نمیکنه و به نظر قشنگ در نمیاد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده