Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ دلمه مرغ مواد لازم برای 6 نفر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تمیز کرده کم چربی=1 عدد گرد لیمو عمانی=2 تا 3 قاشق سوپخوری نان لواش=2 عدد پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری نمک و فلفل=بقدر کافی طرز تهیه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،کمی نمک و فلفل و 1 قاشق از گرد لیمو با حرارت ملایم می پزیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باید بعد از پختن 3 تا 4 قاشق آب داشته باشد. استخوانهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را می گیریم و آن را با قیچی به طور منظم خرد می کنیم. آب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را از صافی رد می کنیم،پیاز را نیز با پشت قاشق از صافی رد می کنیم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را داخل سس آن انداخته،گرد لیمو را روی آن می ریزیم و هم می زنیم. پس از چشیدن و اندازه کردن ترشی آن،دور نان را با قیچی می گیریم و دو عدد نان را روی هم می گذاریم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را لای نان گذاشته،مثل بقچه،چهار طرف آن را روی هم می آوریم،به طوری که محکم گردد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کاملا به وسیله نان پوشیده شود. این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را در ظرفی که بتوان آن را در فر قرار داد می گذاریم و فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف را مدت 10 تا 15 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان کمی برشته شود. غذا را در دیس قرار داده،اطراف آن را با مقداری سبزی خوردن،تربچه،پیازچه،نعناع و ترخان تزئین می نماییم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده