Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ کوکوی سیب زمینی سه رنگ مواد لازم: سیب زمینی پخته=2 کیلو کره=160 گرم شیر=2/1 لیوان سس تند=1 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا=250 گرم گوجه فرنگی رنده شده=3 عدد سوسیس=150 گرم خامه=100 گرم پنیر فتا=100 گرم پنیر چدار=150 گرم تخم مرغ=1 عدد برگ ریحان تازه=150 گرم بادام زمینی بوداده=100 گرم سیر=1 حبه پنیر پارمیسان=30 گرم طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی های پخته را ریز کرده سپس پوره کنید و بعد با کره و شیر مخلوط نمایید. مایه ی سیب زمینی را به 3 قسمت تقسیم کنید. سوسیس ها را به صورت حبه قندی ریز کنید و با گوجه فرنگی در تابه تفت دهید،سپس یک قاشق مرباخوری سس تند به آن بیفزایید و با یک قسمت از پوره مخلوط و در کف قالب کیک پهن کنید.پنیر فتا را رنده کرده و با پنیر چدار و پارمیزان مخلوط نمایید بعد با زرده تخم مرغ ،قسمت دیگری از پوره را مخلوط کرده و یک لایه دیگر روی لایه سوسیس بریزید و پهن کنید سپس برگ ریحان را در خردکن ریخته و بادام زمینی را به ان اضافه نمایید و آنگاه سیر و خامه را بیفزایید و با یک قسمت دیگر پوره مخلوط کنید. اکنون مواد را داخل قالب در طبقه آخر بریزید و روی آن را پنیر پیتزا بریزید؛سپس در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه پخته و با برگ ریحان تزئین نمایید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده