victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 139.مهارت دریانورد در طوفان و شجاعت سرباز در میدان جنگ ظاهر میگردد.باطن و سیرت مردم را در حین بدبختی و مصیبت آنها میتوان شناخت. دانیال حکیم 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 140.مومن آن کسی است که خود را به جهت رفاه مردم در زحمت بیندازد و دیگران از او در امنیت و آسایش باشند. امام علی (ع) لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 141.موفقیت روی ستونهای شکست شکل میگیرد. سری چینموی لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 142.موفقیت تنها یک چیز است این که زندگی را به دلخواه خود بگذرانید. کریستوفر مورلی لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 143.مورد علاقه بودن قدرت می آورد و علاقمند شدن جسارت. لائوتزو لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 144.موفقیت به همان اندازه ی شکست خطرناک است. لائو تزو لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 145.من از آنچه نمیدانید نگرانی ندارم ولی باید دید آنچه را میدانید چگونه به کار می بندید. حضرت محمد (ص) لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 146.من میدانم که من زیباترین عشق خود را در یک کتابخانه ملاقات خواهم کرد. هاوارد سیلته لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 147.من فکر میکنم همه ی زندگی رویایی ست از عشق. اوله پاسه لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 148.کسی مدال را به گردن خواهد آویخت که تا آخرین لحظه بجنگد. م.رمضانی لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 149.من داناترین انسانها هستم زیرا یک چیز میدانم که دیگران نمیدانند و آن این است که هیچ چیز نمیدانم. سقراط 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 150.من احساس میکنم همواره به دنبال چیزی هستم که هرگز نخواهم یافت. اوله نوئرر 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 151.ممکن است دورغ یکسال بدود ولی راستی در یک روز از او جلو می افتد. مثل آفریقایی 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 152.مستی در چهار چیز است:مستی از شراب و خمر،مستی مال و ثروت،مستی خواب،مستی ریاست و مقام. امام علی (ع) 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 153.مسافرت چیزی است تقریبا مثل حرف زدن با آدمیان قرن های قبل. دکارت 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 154.مشغول نبودن با زنده نبودن یکی است. ولتر 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 155.مزیت با سوادان بر بی سوادان همانند برتری زندگان بر مردگان است. ارسطو 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 156.مرد بزرگ غمخواری و تشویش نشان نمیدهد عاقل است و تردید ندارد شجاع است و نمیترسد. کنفوسیوس لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 157.محبت نیرومندترین جادوهاست. گولاس لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ 158.محبت را به هیچ چیز تشبیه نتوان کرد زیرا که هیچ چیز دقیق تر و لطیف تر از محبت نیست. سمنون محب لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده