victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ 399.با سرانگشت عشق هر کسی شاعر میشود. افلاطون 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ 400.با دوستت آرام بیا،بسا که روزی دشمنت شود و با دشمنت آرام بیا،بسا که روزی دوستت شود. اما علی (ع) 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ 401.با دشمن دوستت دوست مشو که با این کار با دوستت دشمنی میکنی. امام علی (ع) 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ 402.با پدر و مادر چنان رفتار کن که از اولاد خود توقع داری. سقراط 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ 403.اینکه من چیزهایی خوبی آموختم که هیچ جوابی بر آن پیدا نمیشود. هلگه توروند 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ 404.این دینار و درهم پیشینیان شما را هلاک کرد و شما را نیز هلاک خواهد کرد. حضرت محمد (ص) 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ 405.این نظر شخصی من است:شاد بودن مهمترین کاری است که یک انسان میتواند انجام دهد. تیرین لیسه 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ 406.اینکه آدمیان از درسهای تاریخ چیزی فرا نمیگیرند مهم ترین درسی است که تاریخ باید به ما بیاموزد. هاکسلی 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ 407.این خوبی که در ماست کار خداست. کنفوسیوس 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ 408.این جهان سراسر افسانه است جز نیکی و بدی چیزی باقی نیست. فردوسی خردمند 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ 409.ایمان از کردار جدا نیست و عمل از پندار. جبران خلیل جبران 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ 410.ای که در رنج و عذابی! تو آنگاه رستگاری که با ذات و هویت خویش یکی شوی. جبران خلیل جبران 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ 411.ای شکست من،جسارت جاویدان من! من و تو به توفان میخندیم. جبران خلیل جبران 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ 412.ای برادران حقیقی همچنان از پوست برون آیید که مار بیرون آید و همچنان روید که مور رود که آواز پای شما کسی نشنود. سهروردی 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ 413.ایمان قوت روح است. چخوف 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ 414.انسانها در هیچ یک از ویژگی هایشان به اندازه ی نیکی کردن به همنوعان خود خدای گونه نیستند. سیسرون 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ 415.انسان دنیایی از عجایب است. ارسطو 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ 416.انسان هیچ وقت به اندازه آن خود را گول نمیزند که خیال میکند دیگران را فریب داده است. روشفوکو 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ 417.انسان! خودت به یاری خود برخیز. بتهوون 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ 418.انسان نمیتواند کیف پول خود را در قلب خود داشته باشد. تئو کوریت زینسکی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده