رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام سلام

چه تاپیک خوبــــــــی ... منم مشکل ترافیک دارم ،اندفعه در عرض 2هفته 8 گیگ مصرف کردم.. درصورتی که هرماه 4گیگ بوده خیلی هم زیاد میومد:4564:

دوست خوبمون developer این تاپیک رو معرفی کردند دستشون درد نکنه، دست شما دکتر هنری هم درد نکنه بسیار عالی بود خسته نباشید:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

من اون قسمت اول رو انجام دادم ... اما قسمت دوم تنظیمات اضافی موفق نشدم و به این مشکل برخوردم:hanghead:

http://www.noandishaan.com/upload/images/y74g6uknzi4aeu4bpyge.png

حالا اگر همون قسمت اول کفایت میکنه که دیگه هیچی:hanghead:

** بعد یه سوال خارج از بحث داشتم ، الان من نرم افزار du meter رو نصب کردم... فقط گراف نشون میده... کدوم قسمت باید برم که کل حجم مصرفی رو بهم نشون بده

**شرمنده زیاد پرسیدم ، در حالت عادی وقتی نت روشن هست اما هیچ کاری با نت نداریم باید 0.0kbps باشه یا نه؟ نوسان داره

مرسی مرسی:icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 46
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام سلام

چه تاپیک خوبــــــــی ... منم مشکل ترافیک دارم ،اندفعه در عرض 2هفته 8 گیگ مصرف کردم.. درصورتی که هرماه 4گیگ بوده خیلی هم زیاد میومد:4564:

دوست خوبمون developer این تاپیک رو معرفی کردند دستشون درد نکنه، دست شما دکتر هنری هم درد نکنه بسیار عالی بود خسته نباشید:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

من اون قسمت اول رو انجام دادم ... اما قسمت دوم تنظیمات اضافی موفق نشدم و به این مشکل برخوردم:hanghead:

http://www.noandishaan.com/upload/images/y74g6uknzi4aeu4bpyge.png

حالا اگر همون قسمت اول کفایت میکنه که دیگه هیچی:hanghead:

** بعد یه سوال خارج از بحث داشتم ، الان من نرم افزار du meter رو نصب کردم... فقط گراف نشون میده... کدوم قسمت باید برم که کل حجم مصرفی رو بهم نشون بده

**شرمنده زیاد پرسیدم ، در حالت عادی وقتی نت روشن هست اما هیچ کاری با نت نداریم باید 0.0kbps باشه یا نه؟ نوسان داره

مرسی مرسی:icon_gol::icon_gol:

سلام دلنواز جان.

از Developer هم ممنونم.

ویندوز تو 7 هست ؟ چون این قسمتی که تو میگی، توی ویندوز 7 اتفاق مبفته و هنوز وقت نکردم این روش رو برای ویندوز 7 هم اجرا کنم و راهش رو پیدا کنم.

در مورد نرم افزار du meter هم من اطلاعی ندارم. چون باهاش کار نکردم. از حمید CFD بپرس. اون با این نرم افزار کار کرده.

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام دلنواز جان.

از Developer هم ممنونم.

ویندوز تو 7 هست ؟ چون این قسمتی که تو میگی، توی ویندوز 7 اتفاق مبفته و هنوز وقت نکردم این روش رو برای ویندوز 7 هم اجرا کنم و راهش رو پیدا کنم.

در مورد نرم افزار du meter هم من اطلاعی ندارم. چون باهاش کار نکردم. از حمید CFD بپرس. اون با این نرم افزار کار کرده.

بله 7 هست... خداروشکر چون فکر کردم مثه همیشه سیستم من مکشل داره:whistle:

کلا ویندوزxp خیلی خوب بود:ws3: این همه دوشواری نداشتیم

چشم از اون صفدر میپرسم :icon_razz:

بازم مرسی:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

پش تا آخر هفته صبر کن، تا آخر هفته راهش رو بگم.

با انجام بقیه مراحل، مشکلت حل نشد ؟

برای اینکه بفهمی حل شده یا نه، روی my computer راست کلیک کن و manage رو بزن و همون طور که توی آموزش گفته بودم، نگاه کن ببین توی قسمت services جلوی گزینه Background Intellegent ... چی نوشته ؟ اگه نوشته با Disabled یعنی مشکل حله. ولی اگه نوشته باشه Automatic ، یعنی به احتمال کم، بازم ترافیک مصرف کنه.

این گزینه رو، بعد از یکی دو بار ریستارت کردن کامپیوتر هم چک کن.

ویندوز xp دیگه عتیقه محسوب میشه.:ws28:

خوبی ویندوز xp این بود که، چون مدت زیادی بین کاربرا موند، کاربرا برای مشکلاتش راه حل پیدا کردند یا مشکلات رو دور زدند. وگرنه، خیلی مشکلات و عیب ها داشت.

بازم سوالی در مورد ویندوز 7 یا 8 داشتی، همینجا مطرح کن.

• Like 3
لینک به دیدگاه

الان نگاه نمودم همون disable :hapydancsmil::hapydancsmil:

دیشب، ییهو دیدم فلش پلیر داره خودشو اپدیت میکنه ، هزار خورده کیلو بایته همچین چیزی، حالا خوب بود موقع ترافیک رایگانم بود

فکر کنم مشکل نرم افزاری دارم

............

سوال که زیاد دارم :icon_redface: مثلا این بلوتوثش خاموشه گزینه هاش:hanghead: بعد هر فایلی که باز میکنم یه پنجره جدید براش باز میشه.. این مشکلو نداشتم از وقتی ویندوز جدید ریختم دوشواریهاش زیاد شد:icon_pf (34):

مرسی:icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه

باشه از همون صفدر بپرس من صفدر نیستم که:vahidrk:

وقتی سیگنال میندازه ینی ترافیکت داره میره

اسم برنامه ای هم که داره ترافیک مصرف میکنه میتونی ببینی

اگر صفر باشه ینی مشکلی نیست و ترافیکت هدر نمیره

به بالا و پایین رفتن سیگنال ها باید توجه کنی

• Like 3
لینک به دیدگاه
الان نگاه نمودم همون disable :hapydancsmil::hapydancsmil:

دیشب، ییهو دیدم فلش پلیر داره خودشو اپدیت میکنه ، هزار خورده کیلو بایته همچین چیزی، حالا خوب بود موقع ترافیک رایگانم بود

فکر کنم مشکل نرم افزاری دارم

............

سوال که زیاد دارم :icon_redface: مثلا این بلوتوثش خاموشه گزینه هاش:hanghead: بعد هر فایلی که باز میکنم یه پنجره جدید براش باز میشه.. این مشکلو نداشتم از وقتی ویندوز جدید ریختم دوشواریهاش زیاد شد:icon_pf (34):

مرسی:icon_gol::icon_gol:

آره. سعی کن جلوی نرم افزار ها رو هم بگیری که خودشون رو آپدیت نکنن.

یعنی چی بلوتوثش ؟ یعنی توی ویندوز 7 این مشکل پیش اومده ؟

در مورد باز شدن پنجره های جداگانه، مطمئنی ویروس نداری ؟ آنتی ویروست چی هست ؟ آپدیته همیشه ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره. سعی کن جلوی نرم افزار ها رو هم بگیری که خودشون رو آپدیت نکنن.

یعنی چی بلوتوثش ؟ یعنی توی ویندوز 7 این مشکل پیش اومده ؟

در مورد باز شدن پنجره های جداگانه، مطمئنی ویروس نداری ؟ آنتی ویروست چی هست ؟ آپدیته همیشه ؟

چه جوری جلوشونو بگیرم... اگه اون پایین نشون بده میفهمم اما اگه خودکار باشه چی؟

بلوتوثش اینطوریه:http://www.noandishaan.com/upload/images/txknqf8xgn133nv69zba.png

صفحاتش اینطوریه:http://www.noandishaan.com/upload/images/rb83ow0y36lvwuwvyhu.png

انتی ویروسم eset smat security هست بعضی اوقات اپدیتمیکنم

• Like 1
لینک به دیدگاه

با درود

جسارتا به جای این همه دردسر بهتر نیست از برنامه BWMeter استفاده کنید تا هم ریز مصرفتونو بر حسب سال و ماه و هفته و روز و ساعت داشته باشید هم از اتصال هر جنبنده ای به اینترنت توسط این برنامه مطلع و آن را تایید یا ممنوع کنید؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
چه جوری جلوشونو بگیرم... اگه اون پایین نشون بده میفهمم اما اگه خودکار باشه چی؟

بلوتوثش اینطوریه:http://www.noandishaan.com/upload/images/txknqf8xgn133nv69zba.png

صفحاتش اینطوریه:http://www.noandishaan.com/upload/images/rb83ow0y36lvwuwvyhu.png

انتی ویروسم eset smat security هست بعضی اوقات اپدیتمیکنم

تو با بلوتوث چیکار میخوای بکنی؟ این صفحه ای که من میبینم، مربوط به ترسال فایل هست. خب باید بلوتوث گوشی رو روشن کنی تا تو این صفحه اسمش بیاد.

واسه صفحه ها، بالای my computer گزینه organize رو بزن، و بعد گزینه change folder options رو بزن. در پنجره باز شده، یه گزینه هست Open each folder in the same window اونو فعال کن و OK.

توی صفحه آنتی ویروست، یه قسمت هست به اسم Tools، داخل لون یه گزینه به اسم Network connection هست که توی اون یه لیست از نزم افزارها هست. اگه نرم افزاری بخواد از اینترنت مصرف کنه، اونجا معلوم میشه.

در ضمن، بهت توصیه میکنم، برای دانلود، از نرم افزار IDM استفاده کنی. بهترین نرم افزار دانلود هست !

با درود

جسارتا به جای این همه دردسر بهتر نیست از برنامه BWMeter استفاده کنید تا هم ریز مصرفتونو بر حسب سال و ماه و هفته و روز و ساعت داشته باشید هم از اتصال هر جنبنده ای به اینترنت توسط این برنامه مطلع و آن را تایید یا ممنوع کنید؟

درسته دوست عزیز. حق با شماست.

ولی همون طور که تو پست اول گفتم، یه تعداد از دوستان، این روش رو استفاده کردن. بیشترشون به مشکلاتی برخوردن. مثلا اینکه اینترنتشون قطع شده، یا سرعتشون کم شده، یا اصلا عملی نبوده.

به هر حال، این فقط یه آموزشه. اجباری نیست برای انجام دادنش.

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو با بلوتوث چیکار میخوای بکنی؟ این صفحه ای که من میبینم، مربوط به ترسال فایل هست. خب باید بلوتوث گوشی رو روشن کنی تا تو این صفحه اسمش بیاد.

واسه صفحه ها، بالای my computer گزینه organize رو بزن، و بعد گزینه change folder options رو بزن. در پنجره باز شده، یه گزینه هست Open each folder in the same window اونو فعال کن و OK.

توی صفحه آنتی ویروست، یه قسمت هست به اسم Tools، داخل لون یه گزینه به اسم Network connection هست که توی اون یه لیست از نزم افزارها هست. اگه نرم افزاری بخواد از اینترنت مصرف کنه، اونجا معلوم میشه.

در ضمن، بهت توصیه میکنم، برای دانلود، از نرم افزار IDM استفاده کنی. بهترین نرم افزار دانلود هست !

مرسی مرسی... صفحات و انتی ویروسم حل شد :hapydancsmil::hapydancsmil:

فقط بلوتوثه حل نشد... وقتی بلوتوث گوشیمم روشنه شناسایی نمیکنه کلا عکس العملی نداره... قبلنا درست بود اما نمیدونم چیکارش کردم غیرفعال شد:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مرسی مرسی... صفحات و انتی ویروسم حل شد :hapydancsmil::hapydancsmil:

فقط بلوتوثه حل نشد... وقتی بلوتوث گوشیمم روشنه شناسایی نمیکنه کلا عکس العملی نداره... قبلنا درست بود اما نمیدونم چیکارش کردم غیرفعال شد:whistle:

خوبه.

بلوتوث گوشیت در حالت مخفی نیست ؟

یه گوشی دیگه رو امتحان کن و ببین پیدا میکنه ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوبه.

بلوتوث گوشیت در حالت مخفی نیست ؟

یه گوشی دیگه رو امتحان کن و ببین پیدا میکنه ؟

نه اشکاره:ws3: امتحان کردم عکس العملی نداره:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه اشکاره:ws3: امتحان کردم عکس العملی نداره:icon_redface:

از گزینه های بلوتوث، add device رو بزن ببین پیدا میکنه ؟

اگه نکرد، نمیدونم دیگه . به این مشکل تا حالا بر نخوردم !

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

سلام دوستان من آنتی ویروس نورتون رو 8 نصب کردم برا همین اجازه نمیده تنظیمات فایروال ویندوز رو عوض کنم کلا فایروال ویندوز رو خاموش کرده.الان من مرحله ی سوم گیر کردم از خود نورتون هم نمیتونم این background inteligent رو add کنم لطفا کمک کنید.

47612615247787003857.jpg

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

با عرض سلام و خسته نباشید

بنده ویندوز 8 نصب کردم ولی تو نصب نرم افزار ها خیلی مشکل دارم

یا وسط نصب میزنه Not responsed یا خیلی طول میکشه نصب کنه

نصب هم که میکنه وسط کار با نرم افزار هنگ میکنه

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

سلام من از وایمکس استفاده میکنم همه این کارا را هم کردم اما در حالت عادی با اینکه صفحه باز نمیکنم دقیقه ای یک 2 مگابیت از ترافیکم را مصرف میکنه چرا؟؟؟

:ws38::4564::4564::4564:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 5 هفته بعد...

ببخشید که دیر جواب میدم

سلام دوستان من آنتی ویروس نورتون رو 8 نصب کردم برا همین اجازه نمیده تنظیمات فایروال ویندوز رو عوض کنم کلا فایروال ویندوز رو خاموش کرده.الان من مرحله ی سوم گیر کردم از خود نورتون هم نمیتونم این background inteligent رو add کنم لطفا کمک کنید.

47612615247787003857.jpg

دوست عزیز، بنده چند سال پیش نورتون استفاده کرده ام و تنظیماتش الان یادم نیست. ولی فکر کنم اگه بقیه تنظیمات رو انجام داده باشید، کافی باشه.

دوست عزیز احتمال میدم شما ویندوز رو روی لپ تاپ نصب کردید. به دلیل اینکه ویندوز 8 جدید هست، روی بیشتر لپ تاپ ها به مشکلاتی برمیخورید. که این مشکل رو میشه با دانلود و نصب درایورهای نسخه های مخصوص ویندوز 8 از سایت خود لپ تاپ، حل کنید.

البته میتونه از قدیمی بودن سیستمون باشه. که احتمال این خیلی کمه.

سلام من از وایمکس استفاده میکنم همه این کارا را هم کردم اما در حالت عادی با اینکه صفحه باز نمیکنم دقیقه ای یک 2 مگابیت از ترافیکم را مصرف میکنه چرا؟؟؟

دوست عزیز فکر کنم برنامه های دیگه این استفاده رو میکنن از اینترنت شما

نرم افزارهای مترو رو هم روی تک تکشون راست کلیک کنید و Turn live title off رو بزنید

لینک به دیدگاه

ببخشید که دیر جواب میدم

47612615247787003857.jpg

دوست عزیز، بنده چند سال پیش نورتون استفاده کرده ام و تنظیماتش الان یادم نیست. ولی فکر کنم اگه بقیه تنظیمات رو انجام داده باشید، کافی باشه.

دوست عزیز احتمال میدم شما ویندوز رو روی لپ تاپ نصب کردید. به دلیل اینکه ویندوز 8 جدید هست، روی بیشتر لپ تاپ ها به مشکلاتی برمیخورید. که این مشکل رو میشه با دانلود و نصب درایورهای نسخه های مخصوص ویندوز 8 از سایت خود لپ تاپ، حل کنید.

البته میتونه از قدیمی بودن سیستمون باشه. که احتمال این خیلی کمه.

دوست عزیز فکر کنم برنامه های دیگه این استفاده رو میکنن از اینترنت شما

نرم افزارهای مترو رو هم روی تک تکشون راست کلیک کنید و Turn live title off رو بزنید

لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...
خوشم میاد که دوستان استقبالی نکردند.

یا اینجا اصلا کسی ویندوز 8 استفاده نمیکنه. یا همه مخ کامپیوتر هستند که به مشکلی بر نمیخورن. یا اینکه نو اندیشان دیگه از رونق افتاده !

عین همین تاپیک رو توی انجمن p30world گذاشتم. ولی اونجا کجا و اینجا کجا !

سلام

ممنون، تاپیکتون خیلی بهم کمک کرد:icon_gol:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...