Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ دی، ۱۳۹۱ روزی بزرگان ایرانی و موبدان زرتشتی از داریوش بزرگ خواستند که برای ایران زمین دعای خیر کند وا یشان بعد از ایستادن در کنار اتش مقدس اینگونه دعا کردن: خداوندا اهورا مزدا ای بزرگ آفریننده آفریننده این سرزمین بزرگ،سرزمینم و مردمم را ازدروغ و دروغگویی به دور بدار .. بعد از اتمام دعا عده ای در فکر فرو رفتند و از شاه ایران پرسیدند که چرا این گونه دعانمودید؟ گفت : چه باید می گفتم؟ یکی جواب داد :برای خشکسالی دعا مینمودید؟ گفت : برای جلو گیری از خشکسالی ... انبارهای اذوقه وغلات می سازیم دیگری اینگونه عرض کرد : برای جلوگیری از هجوم بیگانگان دعا می کردید؟ گفت : قوای نظامی را قوی میسازیم واز مرزها دفاع می کنیم. گفتند : برای جلوگیری از سیلهای خروشان دعا می کردید؟ پاسخ داد : نیرو بسیج میکنیم و سدهایی برای جلوگیری از هجوم سیل می سازیم . و همینگونه گفتند و به همین ترتیب جواب شنیدند ... !! تا این که یکی پرسید : شاهنشاها منظور شما از این گونه دعا چه بود؟! و داریوش بزرگ تبسمی کرد واین گونه پاسخ داد : من برای هر سوال شما جوابی قانع کننده آوردم ! برای هر عذر شما دلیلی و برای هر مصیبت خیال شما راهکاری !! اما اگر روزی یکی از شما نزد من آید و دروغی گوید که به ضرر سرزمینم باشد من چگونه از آن با خبر گردم و تصمیمی بسزا اتخاذ کنم و اقدامی بجا صورت دهم !؟ پس بیاییم از کسانی شویم که به راست گویی روی آورند و دروغ را از سرزمینمان دور سازیم ... راستگو باشید حتی اگر حقیقت به ضرر شما باشد. چرا که مقدمه هر ضرر و ستون هر شکست بر دروغ استوار گردیده است 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده