MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ سلام دوستان اگه مجرد هستین و با پدر و مادرتون زندگی میکنید به سوالم جواب بدید لطفا .اگه پدرتون روی شما خیلی حساس باشه (مثلا طرز لباس پوشیدن ) چه طوری با این موضوع برخورد می کنید ؟ 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ فکر کنم اینکه پدر درباره پوشش پسرش یا دخترش نظر بده، تا حدودی فرق میکنه. معمولا پدر وقتی در مورد پوشش دختر نظر میده، با توجه به شناختی هست که از مردهای اطرافش داره ، بنابراین یک حالت پیش گیرانه داره. اما در مورد پوشش پسر نظر دادن، شاید فقط عُرف خودش رو در نظر بگیره و پسر رو آیینه خودش بدونه. به نظر من که گوش کردن به حرف قدیمی ها ارزشمنده، البته تا جوانیم و باد در دماغ داریم متوجه نمیشیم. گذر زمان و خوردن سر به سنگ، چیزی هست که باید تجربه کرد، پس تجربه کن.... 12 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ سلام دوستان اگه مجرد هستین و با پدر و مادرتون زندگی میکنید به سوالم جواب بدید لطفا .اگه پدرتون روی شما خیلی حساس باشه (مثلا طرز لباس پوشیدن ) چه طوری با این موضوع برخورد می کنید ؟سلام دوست عزیزاین حساسیت که شما عنوان میکنید علل متعددی میتونه داشته باشه شما در ابتدا باید دنبال این باشید علت حساسیت چیه؟ریشه در فرهنگ خانوادگی شما داره ؟یا به علت رفتار ناشایست خودتون هست که این حساسیت ایجاد شده.؟شما تا علت رو پیدا نکنید مشکلی رو نمیتونید حل کنید.اگه روابط شما با پدرتون اونقدر نزدیک هست که بتونید باهاش صحبت کنید بهتره در این مورد باهم مذاکره کنیدو علل رو باهم به اشتراک بگذارید .برحق بودن خودتون پافشاری نکیند و اجازه بدید پدرتون هم صحبت کنه و طوری نشون بدید که به حرفهاش توجه میکنید مطمئن باشید اگه ببینه شما دلیل موجهی برای پوشش تون دارید باهاتون کنار میاد دراین زمینه لجاجتو یه دندگی نتیجه عکس میده .صحبتهایی که کردم صرفا یه نتیجه گیری کلی از حرف شما بود بهتره کمی موضوع رو بازتر کنید تا بشه بهتر قضاوت کرد 8 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ گاهی اوقات جوونها پوشششون به صورت هست که در خور شان خانواده نیست! خب حق دارند پدر و مادر نگران بشن! نمیدونم جنسیتتون چیه ولی اگه خانم هستید که حق رو بدید به پدرتون و سعی کنید تا حدودی که براتون امکان داره مطابق میل پدرتون باشه! اگرم آقا هستید که فکر کنم خیلی فشن فوشون باشید و تحت تاثیر دوستانتون قرار گرفتید و پدرتون بهتون گیر دادن! 10 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ به نظر من با این موضوع "برخورد" نکن بلکه در موردش "فکر " کن مسلم بدونین که حتما شما دارین برخلاف عرف و ارزش های تعریف شده خانواده اتون عمل می کنین خب به همین دلیل هم هست که با انتقاد های پدر و مادرتون مواجه می شین شما در مورد این که پسر یا دختر یا در چه سنی هستین هیچ صحبتی نکردین اما به نظر من سرکشی و لجبازی و .... هم هیچ فایده ای نداره در مورد انتقادها و تذکراتشوت فکر کنین و در صورتی که نتونستین اشکال کار رو درک کنین ، بهترین راه اینه که باهاشون به صحبت بشینین ؛ به هر جهت یا در نهایت شما اون ها رو مجاب می کنین یا اونها شما رو متوجه منظورشون می کنن 6 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ گاهی اوقات جوونها پوشششون به صورت هست که در خور شان خانواده نیست! خب حق دارند پدر و مادر نگران بشن! نمیدونم جنسیتتون چیه ولی اگه خانم هستید که حق رو بدید به پدرتون و سعی کنید تا حدودی که براتون امکان داره مطابق میل پدرتون باشه! اگرم آقا هستید که فکر کنم خیلی فشن فوشون باشید و تحت تاثیر دوستانتون قرار گرفتید و پدرتون بهتون گیر دادن! مرسي .من دختر 21 ساله هستم . به غير از پدرم هيچ كس نمي تونه كوچكترين ايرادي از پوششم بگيره . به كوچكترين مسئله مثلا كليپس ايراد ميگيره . البته شايد اين ها از علاقه ايه كه به من داره شايدم به خاطره اينه كه خودشون تو خانواده 5 تا پسر بودن و خواهري نداشتن نمي دونم. 4 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ اینکه گفتی پدرتون خواهر نداشتند نهع درست نیست میتونه این قضیه صدق کنه البته درباره مادرتون...یعنی این گیرها رو به مادرتون میدن نهع به شما.... خب مسلما دوستون داره و نسبت مردها در محیط اطراف شناخت کافی داره برای همین میخواد از هر گزندی شما رو دور کنه.... به حرفش گوش بده 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ تا گير در چه حدي باشه ... اما من شخصا هر چي باشه گوش ميدم !! ترجيح ميدم جوري لباس بپوشم ، كه توي خيابون بابام با افتخاز بگه اين پسر منه . نه اينكه از خجالت هي بخواد از من دور بشه و خودش رو بزنه به اون كوچه كه مثلا اين پسر من نيست در شان خانوادم لباس ميپوشم 7 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ تا گير در چه حدي باشه ... اما من شخصا هر چي باشه گوش ميدم !! ترجيح ميدم جوري لباس بپوشم ، كه توي خيابون بابام با افتخاز بگه اين پسر منه . نه اينكه از خجالت هي بخواد از من دور بشه و خودش رو بزنه به اون كوچه كه مثلا اين پسر من نيست در شان خانوادم لباس ميپوشم بايد بگم كه پدر من هيچ وقت اين كارو نمي كنه چون بيش از حد منو دوست داره فقط به بعضي چيزها خيلي حساسه منم هميشه به حرفش گوش دادم . فقط يه كم ناراحت مي شم چون اين ايرلاد ها فقط از نظر اونه . 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ حساسیت پدر رو باید در وجود خودت جستجو کنی دوست عزیز ،ببین پدرت رو چه چیزی حساسن ، مسلما پوششی که بر طبق عرف باشه حساسیت برانگیز نیست ، من هم اگر فرزندی داشته باشم که خارج از عرف بپوشه و در جامعه اون رو به عنوان پسر من بشناسن و به قول معروف بگن پسر فلانی طرز لباس پوشیدنش فلانه حتما بهش تذکر میدم 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ سلام اولا اینکه عقیده پدر و مادر رو به هیچ وجه نمیشه عوض کرد اگر عقیدشون اینه که مثلا باید اینجوری باشی با برخورد درست شما کمی عوض میشه ولی کلی نه ابتدا باید شما پدرتون رو به اون باور برسونید که طرز پوشش شما برای خودتون هم در اولویت و به اون بلوغ فکری رسیده اید که بتونید انتخاب درستی در نوع پوششتون داشته باشین و همه اینا بر میگرده به ترس پدر شما که اجتماع باعث آسیب شنا میشه اما وقتی بفهمه شما میتونید از پس خودتون بر بیایید و اعتماد کنه به شما مطمئنن از نوع پوشش شما کمتر ایراد میگره 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ به حرفشون گوش کنید. احازه ندید بعدها مرور این خاطرات آزارتونه بده. موفق باشید. 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ داشتیم ناهار میخوردیم...تی وی یه برنامه پخش میکرد در مورد رابطه دختر و پسر و اعتماد والدین..یهو یاد سوال شما افتادم! سوالت رو با پدرم در میون گذاشتم و ازش خواستم نطرشو بده...یعنی یجورایی ازش خواستم خودشو بزاره جای پدرتون... ولی چن تا سوال براش پیش اومد: 1-پدرتون چیکاره هستن؟ 2-ظاهر شما در بیرون از منزل چطوره؟ 3-ممکن کاری انجام بدی که واسه خودت طبیعی باشه، ولی از نظر پدرت مشکوک بزنه؟ 4-رابطه ت در چه حد باهاش؟اصلا شده مثل 2 تا دوست پای حرف هم بشینن؟بدون اینکه بهم گیر بدین! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ به حرف پدرتون گوش کنید حتما زمان بگذره خواهید دانست علت تمام سخت گیریهای پدرتون را 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ به حرف پدرتون گوش کنید حتما زمان بگذره خواهید دانست علت تمام سخت گیریهای پدرتون را سخت گیری معمولا جواب نمیده! اگه با منطق و حرف و بازگو کردن علت باشه هر دو طرف با رضایت بیشتر حرف همو میفهمن و همدیگرو درک میکنن 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ سخت گیری معمولا جواب نمیده!اگه با منطق و حرف و بازگو کردن علت باشه هر دو طرف با رضایت بیشتر حرف همو میفهمن و همدیگرو درک میکنن حرفهاتون قبول کاملا موافقم سخت گیری جواب نمی ده ولی پدر تاج سر و احترامش واجب تا هست نفس می کشه وکنارمونه قدرشو بدونیم 4 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ سلام اولا اینکه عقیده پدر و مادر رو به هیچ وجه نمیشه عوض کرد اگر عقیدشون اینه که مثلا باید اینجوری باشی با برخورد درست شما کمی عوض میشه ولی کلی نهابتدا باید شما پدرتون رو به اون باور برسونید که طرز پوشش شما برای خودتون هم در اولویت و به اون بلوغ فکری رسیده اید که بتونید انتخاب درستی در نوع پوششتون داشته باشین و همه اینا بر میگرده به ترس پدر شما که اجتماع باعث آسیب شنا میشه اما وقتی بفهمه شما میتونید از پس خودتون بر بیایید و اعتماد کنه به شما مطمئنن از نوع پوشش شما کمتر ایراد میگره مرسی . بالاخره یکی پیدا شد که حرفه منو فهمید از . واقعا ممنون. لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ داشتیم ناهار میخوردیم...تی وی یه برنامه پخش میکرد در مورد رابطه دختر و پسر و اعتماد والدین..یهو یاد سوال شما افتادم!سوالت رو با پدرم در میون گذاشتم و ازش خواستم نطرشو بده...یعنی یجورایی ازش خواستم خودشو بزاره جای پدرتون... ولی چن تا سوال براش پیش اومد: 1-پدرتون چیکاره هستن؟ 2-ظاهر شما در بیرون از منزل چطوره؟ 3-ممکن کاری انجام بدی که واسه خودت طبیعی باشه، ولی از نظر پدرت مشکوک بزنه؟ 4-رابطه ت در چه حد باهاش؟اصلا شده مثل 2 تا دوست پای حرف هم بشینن؟بدون اینکه بهم گیر بدین! واقعا ممنون که یادتون بود . 1)پدر من دانشجوی ارشد عمران است و کارهای جرثقیل انجام می دهد . 2)خیلی معمولی البته شاید از نظر من معمولیه.3)سعی می کنم کاری نکنم که فکره بدی کنن . چون اصلا چیزی نیست که پدر مادرم ندونن.4) رابطه من با پدرم خیلی دوستانه است طوری که دیگه تو فامیل مشهور شدم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده