- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۱ سلام متنی بنویسید برای شب یلدا. متن ها رو برای من پیام خصوصی بزنید.( با توجه به مشکل انجمن هیچ متنی از بچه ها ندارم و پاک شده.لطفا دوباره برام بفرستین) تا شنبه ساعت 12 ظهر برای شرکت در مسابقه وقت دارید. منتظر متن های قشنگتون هستیم تا دوشنبه 12 ظهر تمدید میشه 28 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ زود تند سریع متن ها رو بفرستین 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ 4 نفر شرکت کردن تا دوشنبه 12 ظهر تمدید میشه 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ 4 نفر شرکت کردن تا دوشنبه 12 ظهر تمدید میشه الهییییییی، با چه حالتی ام میگه من اصلا شعرم نمیاد. نمیدونم چراه!!! 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ الهییییییی، با چه حالتی ام میگه من اصلا شعرم نمیاد. نمیدونم چراه!!! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 برو کنار دریا یادت می یاد 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 برو کنار دریا یادت می یاد از دریا دوووووورم دست در دست یار، کنار دریا، بی فکر فردا، غمگین و رسوا... داره میاد فک کنم... 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ 7 نفر :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ یک ساعت دیگه وقت دارین:ws48: 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ [h=3]نظرسنجی مسابقه : متنی برای شب " یلدا "[/h] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده