رفتن به مطلب
  • 0

کمک می خوام

sbabaie

سوال

سلام.امیدوارم حال همگی خوب باشه.من واسه پایان نامه ام یه کمکی ازتون می خواستم.موضوعم راجع به شهرهای کوچک هستش.می خواستم ببینم واسه تجربیات ایران و کارایی که ایران در این زمینه کرده کجا می تونم مطلی گیر بیارم.می تونید کمکم کنید؟:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0
درود

تاپیکتون رو در بخش اشتباهی زدین، منتقل میشه به بخش کمک میخوای بیا اینجا :a030:

ممنون.من اول تو اون قسمت کمک خواستم اما کسی جواب نداد.گفتم شاید ندیده کسی:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام.امیدوارم حال همگی خوب باشه.من واسه پایان نامه ام یه کمکی ازتون می خواستم.موضوعم راجع به شهرهای کوچک هستش.می خواستم ببینم واسه تجربیات ایران و کارایی که ایران در این زمینه کرده کجا می تونم مطلی گیر بیارم.می تونید کمکم کنید؟:ws37:

اینجا کسی نسیییییییییییییتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟:4564: کمک میخوااااام......:4564:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
اینجا کسی نسیییییییییییییتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟:4564: کمک میخوااااام......:4564:

خوب معلومه که نه :w02:

من اینقدهههههههههههههه کمک خواستم کسی کمکم نکرد :4564:

پیشنهاد میکنم بری پیام خصوصی یا عمونی تو پروف بچه های شهرسازی بدی ،اینجوری بیشتر جواب میگیری ، من تجربه کردم :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
نه نه اصلا قصد نداشتم شمارو ضایع کنم. ببخشید اگه ناخاسته اینجوری شد..معذرت میحوام:icon_gol:

حالا جدی کسی نمیدونه غیر از طرحای آمایش از کجا باید واسه تجربیات ایران در شهرهای کوچک مطلب گیر بیارم؟تروخدا جواب بدید:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
حالا جدی کسی نمیدونه غیر از طرحای آمایش از کجا باید واسه تجربیات ایران در شهرهای کوچک مطلب گیر بیارم؟تروخدا جواب بدید:JC_thinking:

خوب برو قسمت شهرسازی

از روی اطلاعات بچه ها میشه فهمید کی ارشد میخونه

از همونا بطور خصوصی بپرس :w16:

لینک به دیدگاه
  • 0

موضوع پایان نامه ام بررسی کارکرد شهرهای کوچک در نظام شهری و توسعه منطقه ای با رویکرد خلاقیت و کارآفرینی هستش.میخوام از این مطلب توی قسمت تجربیات جهانی در توانمند سازی شهرهای کوچک استفاده کنم.به نظر شما میتونم؟

طرح آمایش ؟

توانمندسازی در ایران معمولا در رابطه با بافت های فرسوده و در مقیاس محلات شهری انجام میشه . اینجا میتونید در این مورد اطلاعات خوبی پیدا کنید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0
طرح آمایش ؟

توانمندسازی در ایران معمولا در رابطه با بافت های فرسوده و در مقیاس محلات شهری انجام میشه . اینجا میتونید در این مورد اطلاعات خوبی پیدا کنید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

عزیز من درجریان پایان نامه ایشون هستم مراد از توانمندسازی ، توانمندسازی اقتصادی این شهرها و مخصوصا جلوگیری از مهاجرت به شهرهای بزرگ و....... هست.نه بحث بافت فرسوده:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0
عزیز من درجریان پایان نامه ایشون هستم مراد از توانمندسازی ، توانمندسازی اقتصادی این شهرها و مخصوصا جلوگیری از مهاجرت به شهرهای بزرگ و....... هست.نه بحث بافت فرسوده:a030:

از همگی ممنون...مشکلم حل شد:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...