sbabaie 84 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۱ سلام.امیدوارم حال همگی خوب باشه.من واسه پایان نامه ام یه کمکی ازتون می خواستم.موضوعم راجع به شهرهای کوچک هستش.می خواستم ببینم واسه تجربیات ایران و کارایی که ایران در این زمینه کرده کجا می تونم مطلی گیر بیارم.می تونید کمکم کنید؟ 3 لینک به دیدگاه
0 H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۱ درود تاپیکتون رو در بخش اشتباهی زدین، منتقل میشه به بخش کمک میخوای بیا اینجا 2 لینک به دیدگاه
0 sbabaie 84 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۱ درودتاپیکتون رو در بخش اشتباهی زدین، منتقل میشه به بخش کمک میخوای بیا اینجا ممنون.من اول تو اون قسمت کمک خواستم اما کسی جواب نداد.گفتم شاید ندیده کسی 1 لینک به دیدگاه
0 sbabaie 84 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ سلام.امیدوارم حال همگی خوب باشه.من واسه پایان نامه ام یه کمکی ازتون می خواستم.موضوعم راجع به شهرهای کوچک هستش.می خواستم ببینم واسه تجربیات ایران و کارایی که ایران در این زمینه کرده کجا می تونم مطلی گیر بیارم.می تونید کمکم کنید؟ اینجا کسی نسیییییییییییییتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟ کمک میخوااااام...... 2 لینک به دیدگاه
0 آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ اینجا کسی نسیییییییییییییتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟ کمک میخوااااام...... خوب معلومه که نه من اینقدهههههههههههههه کمک خواستم کسی کمکم نکرد پیشنهاد میکنم بری پیام خصوصی یا عمونی تو پروف بچه های شهرسازی بدی ،اینجوری بیشتر جواب میگیری ، من تجربه کردم 1 لینک به دیدگاه
0 sbabaie 84 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ نه نه اصلا قصد نداشتم شمارو ضایع کنم. ببخشید اگه ناخاسته اینجوری شد..معذرت میحوام حالا جدی کسی نمیدونه غیر از طرحای آمایش از کجا باید واسه تجربیات ایران در شهرهای کوچک مطلب گیر بیارم؟تروخدا جواب بدید:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
0 آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ حالا جدی کسی نمیدونه غیر از طرحای آمایش از کجا باید واسه تجربیات ایران در شهرهای کوچک مطلب گیر بیارم؟تروخدا جواب بدید:JC_thinking: خوب برو قسمت شهرسازی از روی اطلاعات بچه ها میشه فهمید کی ارشد میخونه از همونا بطور خصوصی بپرس لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ حالا جدی کسی نمیدونه غیر از طرحای آمایش از کجا باید واسه تجربیات ایران در شهرهای کوچک مطلب گیر بیارم؟تروخدا جواب بدید:JC_thinking: موضوع پایان نامه ام بررسی کارکرد شهرهای کوچک در نظام شهری و توسعه منطقه ای با رویکرد خلاقیت و کارآفرینی هستش.میخوام از این مطلب توی قسمت تجربیات جهانی در توانمند سازی شهرهای کوچک استفاده کنم.به نظر شما میتونم؟ طرح آمایش ؟ توانمندسازی در ایران معمولا در رابطه با بافت های فرسوده و در مقیاس محلات شهری انجام میشه . اینجا میتونید در این مورد اطلاعات خوبی پیدا کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
0 hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ طرح آمایش ؟ توانمندسازی در ایران معمولا در رابطه با بافت های فرسوده و در مقیاس محلات شهری انجام میشه . اینجا میتونید در این مورد اطلاعات خوبی پیدا کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عزیز من درجریان پایان نامه ایشون هستم مراد از توانمندسازی ، توانمندسازی اقتصادی این شهرها و مخصوصا جلوگیری از مهاجرت به شهرهای بزرگ و....... هست.نه بحث بافت فرسوده 3 لینک به دیدگاه
0 sbabaie 84 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۱ عزیز من درجریان پایان نامه ایشون هستم مراد از توانمندسازی ، توانمندسازی اقتصادی این شهرها و مخصوصا جلوگیری از مهاجرت به شهرهای بزرگ و....... هست.نه بحث بافت فرسوده از همگی ممنون...مشکلم حل شد 2 لینک به دیدگاه
0 دکل بان 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ ببخش ما شیمی خوندیم وگرنه کمکت میدادم لینک به دیدگاه
سوال
sbabaie 84
سلام.امیدوارم حال همگی خوب باشه.من واسه پایان نامه ام یه کمکی ازتون می خواستم.موضوعم راجع به شهرهای کوچک هستش.می خواستم ببینم واسه تجربیات ایران و کارایی که ایران در این زمینه کرده کجا می تونم مطلی گیر بیارم.می تونید کمکم کنید؟
لینک به دیدگاه
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده