fariba-1 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ سلام یه زمان تو دفتر یه سایتی کار میکردم، بر اساس جو سایت و اوضاع اون روزها یه داستان نوشتم. نمیدونم چقدر با داستانهای هری پاتر آشنایید. اگرچه شاید گفته بشه اینا که بچه بازیه ولی من دوست داشتم. داستانم در واقع یه جورایی تشبیه کشورمون به مدرسه جادوگری و نامگذاری هر کدام از افراد اون مدرسه به افراد نام آشنای خودمون بود. اگرچه چیزی نبود که بتونم اینجا بگذارمش ولی سردبیر سایت (که نویسنده هم هستند و ایشون رو هم نمیتونم نام ببرم) بعد از خوندن داسان گفتند که ما در بین خودمون یه نویسنده داریم. اگرچه بقیه با ناباوری به ایشون نگاه کردند ولی حرفشون بدلم نشست. کارهای طنری هم جسته گریخته نوشتم که از طرف سایت ابراهیم نبوی دعوت به همکاری شدم دیدم حوصله این کارا رو ندارم. کلا اگه وقتش باشه و دلش هم، فکر میکنم خوب بنویسم. گاه یه فکرایی هم واسه نوشتن داستان زندگیم به نظرم میرسه که زود از فکرشون بیرون میرم. بهرحال من فکر میکنم اکثر کسایی که میتونن بنویسن غم بزرگی دارند که اونها رو وادار به نوشتن میکنه. الان در شرایط روحی ای نیستم که به نویسنده شدن فکر کنم. برای دوستان آرزوی موفقیت میکنم. با تشکر فریبا 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ من داستان کوتاه مینویسم، ولی برای کلاسام. فیلمنامه نویسی و فیلمسازی رو قصد دارم به طور جدی دنبال کنم. 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ اگه ممکنه اینم بگید که تاثیر این انجمن ها در رسیدن به کمال انسانی تا چه حد بوده. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ اگه ممکنه اینم بگید که تاثیر این انجمن ها در رسیدن به کمال انسانی تا چه حد بوده. اینکه کلا یک بحثی جدا در تاپیکی جداگانه میطلبه. اما در کل چیزی که بیشترین در رسیدن به کمال موثر هست، دیدن شقاوت ها هست تا درستی ها. در دنیای مجازی هم چون شقاوت ها بیشتر هست و زبان ها گزنده تر، با سرعت بیشتری نسبت به واقعیت میتونی به کمال برسی. چون در واقعیت هر جمعی رو خودت گلچین میکنی، ولی در دنیای مجازی ناخودآگاه توی همه افکار شناوری. 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۱ سئوال : آیا ممکنه یه روزی خبردار بشیم که یکی از دوستانمون که عضو انجمن بوده , نویسنده شده و کتاب مینویسه؟ همچین اتفاقی برای خود شما هم ممکنه رخ بده؟ آیا این مسئله از اندیشه شما هم خطور کرده که یه روز یه کتاب بنویسید؟ بله همه چیز امکان داره و امکان داره که یه روز خبر دار بشیم یکی از دوستانمون نویسنده شده. من خیلی علاقه به نوشتن دارم،در این کار یه کمی هم مهارت دارم ،دست به کار هم میشم ولی تنبلم ومتاسفانه نیمه کاره ول میکنم و بعضا اصلا یادم میره!!!!! در مورد تاثیر این انجمن در ایجاد انگیزه و افزایش توان برای نوشتن ،در مورد خودم (نظر شخصی) باید بگم که شاید مهارتم بیشتر شده ولی از طرفی شدیدا تاثیر منفی داشته بطوری که زمانهای مفید و از دست میدم و تنبلیم در این کار یعنی نوشتن بیشتر شده!!! اما چون یه مدتی زیاد مینوشتم ،به دوستانی که علاقه مند به نوشتن هستند توصیه میکنم حتما شروع کنن به نوشتن و اصلا فکر نکنن چه جوری بنویسن ،و فقط اولش قلمو بر دارن و بنویسن... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده