mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ من هم مثل شما ، مثل همه باور ندارم که دنیا ; کمتر از 10 روز دیگه تموم میشه .... چون به اعتقاد من هر لحظه ممکن است به پایان برسد . اجل کسی را خبر نمی کند .... ولی یه نکته هست که خیلی جالب و خیلی وحشتناکه .... هیچ کس حاضر نشد کوچکترین تغییری تو رفتارش ایجاد کنه..... هیچ کس حاضر نشد یک درصد احتمال بده ...... همه هنوز به شکستن دل همدیگه ادامه میدیم و خودمون رو بی تقصیر میدونیم... همه هنوز یه عالمه حرف تو دلمون مونده.... همه هنوز اونایی که دوستمون دارن رو تو انتظار محبتمون نگه داشتیم...... هنوز تو خیلی از مواقع که میتونستیم به کسی کمک کنیم کوتاهی میکنیم... هیچ کس یه ذره از غرورش کوتاه نیومد........ و....... نه تو این یک سال که این بحث داغ بود نه حتی تو این یک ماه و نه حتی تو این چند روز ..... مهم نیست این قضیه واقعی باشه یا شایعه ولی مثل یه امتحان بزرگ عمل کرد که ما آدما مثل همیشه در اون مردود شدیم .... این مطلب از من نیست . به وسیله یک ایمیل بدستم رسید . آن را درست تشخیص دادم و میل داشتم شما را هم در آن شریک کنم . لطفاً بخوانید و نظر دهید . خواهش می کنم این مطلب را " نپسندید " شاهد بی نظر نباشید 10 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ به شما قول میدم حداقل تا 45 میلیون سال دیگه هستیم پس راحت باشین اگر هم اینقدر نزدیک باشه معمولا منجمین قبل از ما خبردار میشن.بالخره هر چی نشونی داره یه عده بیکارم همیشه هستن این نشونه ها دنبال میکنن یهویی که نمیشه کار دنیا حساب کتاب داره! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ خوب عکسش هم هستشا.... کلی اعمال موذیانه بود که میشد انجام داد، اما انجام ندادیم، خیلی لذت ها بود که میشد کرد، اما نکردیم.. فکر میکنید چرا سهراب گفت : زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ، پرشی دارد اندازه عشق، زندگی چیزی نیست که لب طاقچه عادت، از یاد من و تو برود. . . . این عادتی که گفته خیلی مهم تره، زندگی ما روی یک خط یکنواخت حرکت میکنه، عشق و مرگ رو وقتی واقعا حس نکنی، دلیلی نداره در طاقچه عادت زندگی تغییری شاهد باشیم. 6 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ درست میگید آدم خوبه همیشه فکر کنه "نکنه فردا نباشم" ولی نمی دونم چرا دوس داریم خودمونو گول بزنیم که نه بازم فرصت دارم تا فلان کار و بکنم...از فلانی معذرت بخوام...از دل فلانی در بیارم...به فلانی بگم که چقدر دوسش دارم... با اینکه می دونم همه چیز دست خداست ولی بازم دلم می خواد شب یلدا پیش خانواده باشم ...حالا هر چی میخواد بشه بشه...من امن ترین جای دنیا رو انتخاب میکنم . 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده