رفتن به مطلب

مرگ آورترین و سمی ترین گیاهان جهان


mani24

ارسال های توصیه شده

4. درخت استرکنین:

گفته می شود کلوپاترا ملکه مصر از این گیاه برای کشتن خدمتکارش استفاده کرده است.

46897480438647411518.jpg

لینک به دیدگاه

دیفن باخیا ” سمی‌ترین گیاه آپارتمانی است :

 

دیفن باخیا ” سمی‌ترین گیاه آپارتمانی است :

 

 

 

 

 

دیفن باخیا گیاهی است که شاید معروفترین و پرطرفدارترین گیاه آپارتمانی است و نام فارسی آن، “سمبرگ است، به دلیل اینکه برگ‌های این گیاه آپارتمانی سمی است. دیفن باخیا گونه‌های مختلفی دارد که بیشتر تفاوت آنها در نوع برگ‌ها و رنگ آنهاست. این گیاه آپارتمانی درختچه‌ای همیشه سبز و دائمی است که شامل تنه گوشتی طویل و غالباً عمودی و کاملاً رگه‌دار است. دیفن باخیا گیاهی است با برگ‌های زیبا از خانواده آراسه araceae که در اکثر آپارتمان‌ها وجود دارد و گاهی در صورت بالا بودن سن گیاه و مهیا بودن شرایط، گل می‌دهد که این مسئله بسیار نادر است. شیره دیفن باخیا سمی است و باید از تماس آن با چشم و دهان پرهیز کرد، در صورت تماس با زبان، باعث تورم بافت‌های گلو شده و این ناحیه را فلج می‌کند.

 

در صورتی که برگ‌های این گیاه خورده شود، مخاط دهان و زبان ملتهب و قرمز شده و شروع به سوختن می‌کند که گاهی دردناک است همچنین میزان بزاق دهان افزایش یافته و قورت دادن آن مشکل است. در موارد شدید مسمومیت، حتی حرف زدن به طور موقت ممکن است دچار اختلال شود. در اکثر موارد مسمومیت‌ با گیاه شدید نیست مگر اینکه مقدار زیادی خورده شود.

 

برای کاهش و تسکین مشکلات ناشی از خوردن برگ‌های گیاه دیفن باخیا، خوردن مایعات زیاد و مصرف مسکن‌ها، ضد دردها و استفاده از بی‌حس کننده‌های موضعی مفید است.

 

برگ‌های گیاه دیفن باخیا دارای اگزالات کلسیم است که باعث تحریک مخاط دهان می‌شود و التهاباتی را در دهان ایجاد می‌کند و در برخی موارد موجب خفگی می‌شود البته تماس با برگ‌های گیاه دیفن باخیا مشکلی را ایجاد نمی‌کند. بیشترین موارد خطر این گیاه متوجه کودکانی است که برگهای آن را بجوند و یا خرد کنند که منجر به آزادسازی ماده خطرناک اگزالات کلسیم می شود. البته خود این ماده سمی کشنده نیست،‌ ولی می‌تواند بافتهای دهان را آن قدر متورم کند که راه نفس کشیدن را ببندد و باعث خفگی و در نهایت منجر به مرگ شود.

لینک به دیدگاه

[h=2]بنت قنسول[/h]

بنت قنسول

 

 

بنت قنسول ” euphorbia pulcherima و از خانواده euphorbia و دارای برگ‌های سبز و قرمز است. این گیاه دارای شیره‌ای سمی است که باید در زمان بریدن ساقه یا چیدن گل‌های آن دقت شود که دست خراش یا بریدگی نداشته باشد و دست آلوده به شیره گیاه به چشم و دهان زده نشود، به دلیل اینکه بسیار خطرناک است. می‌توان برای جلوگیری از خروج شیره گیاه، محل بریدگی ساقه بریده شود و آن را در آب ۴۰ درجه قرار دهند تا خارج شدن شیره گیاه قطع شود.

 

 

در صورتی که برگ‌های گیاه بنت قنسول توسط کودکان خورده شود، موجب بروز مشکلات رودی و معده‌ای، تب بالا، بی‌حسی و تحریک گردش خون می‌شود. کروتون یک گیاه آپارتمانی همیشه سبز با برگ‌های رنگارنگ است. این گیاه صرفاً به خاطر داشتن برگ‌های زیبا پرورش داده می‌شود و گل‌های آن را باید بلافاصله از آن جدا کرد چرا که قدرت گیاه را از بین می‌برند.

لینک به دیدگاه

[h=2]کروتون[/h]

موطن اصلی گیاه “کروتون ” نواحی گرمسیری جنوب شرق آسیا و جزایر اقیانوس آرام است. کروتون را می‌توان بر روی لبه پنجره مشرف به جنوب قرار داد همچنین باید آن را در برابر نور خورشید محافظت کرد، رطوبت آن نیز همیشه باید ثابت باشد. محمد صالحی سورمقی اظهار می‌کند: گیاه آپارتمانی “کروتون ” به نام علمی codlaeum و به croton مشهور است. این گیاه می‌تواند در بعضی افراد باعث حساسیت پوستی و اگزما شود همچنین خوردن آن باعث سوختگی در دهان و التهاب مخاط دهان می‌‌شود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...