زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ یزدی نیستم اما یه وقتایی که میرم به رفسنجان از حاشیه دروازه قرانش سلام وسلامتی رو خدمت همشون عارضیم ... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ سلام سلام ما حدود یه ماه پیش از طرف یونی اومدیم یزد! وااااااااااااااااااای چقد شهرتون قشنگه چقد حسُ حاله خوبی داره من که عاشقش شدم!!! خیلی بهمون خوش گذشت! 4 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ سلام سلامما حدود یه ماه پیش از طرف یونی اومدیم یزد! وااااااااااااااااااای چقد شهرتون قشنگه چقد حسُ حاله خوبی داره من که عاشقش شدم!!! خیلی بهمون خوش گذشت! خیلی خوش اومدید و خوشحالیم که بهتون خوش گذشته باشه 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ سلام سلامما حدود یه ماه پیش از طرف یونی اومدیم یزد! وااااااااااااااااااای چقد شهرتون قشنگه چقد حسُ حاله خوبی داره من که عاشقش شدم!!! خیلی بهمون خوش گذشت! کجاش رفته بودید حالا؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ خیلی خوش اومدید و خوشحالیم که بهتون خوش گذشته باشه مرسی کجاش رفته بودید حالا؟ اردستان.....یزد.....میبد.....نایین رفتیم!! خیلی جاها رفتیم و خیلی جاها هم نتونستیم بریم! چون دهه اول محرم بود و بعضی جاها مثِ باغ دولت آباد کاروانسرا عباسی و.... بسته بودن! 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ مرسی اردستان.....یزد.....میبد.....نایین رفتیم!! خیلی جاها رفتیم و خیلی جاها هم نتونستیم بریم! چون دهه اول محرم بود و بعضی جاها مثِ باغ دولت آباد کاروانسرا عباسی و.... بسته بودن! باغ دولت آباد کاروانسرا عباسی بسته بود؟؟؟؟ با شتر نیومدن بیرون؟ نارین قلعه،خدیجه خاتون نرفتین؟ یادش بخیر خدایی... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ باغ دولت آباد کاروانسرا عباسی بسته بود؟؟؟؟ با شتر نیومدن بیرون؟ نارین قلعه،خدیجه خاتون نرفتین؟ یادش بخیر خدایی... اره بسته بود....واقعا حیف شد! نه ندیدیم!!!! چرا نارین قلعه رو رفتیم که توی میبده!!! ولی خدیجه خاتون نه! بازم واقعا واقعا یادش بخیر!!!! دلم تنگ شد! 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ اره بسته بود....واقعا حیف شد!نه ندیدیم!!!! چرا نارین قلعه رو رفتیم که توی میبده!!! ولی خدیجه خاتون نه! بازم واقعا واقعا یادش بخیر!!!! دلم تنگ شد! پس خیلی چیزارو ندیدین...محرماشم خیلی قشنگ میشه... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ میخوام چن تا عکس قشنگ از یزد گرفتیم بزارم ولی آپ نمیشه چرااااا؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ پس خیلی چیزارو ندیدین...محرماشم خیلی قشنگ میشه... آره متاسفانه! انصافا وقتی اونجا بودیم کاملات حال و هوای محرمُ حس میکردیم!!! من که خیلی خوشم اومد حتی چن بار چایی نذری و قرمه سبزی نذری هم خوردیم خیلی مزه داد!:دی البته وقتمون خیلی محدود بود و فقط 4 روزه بود و از همدان تا یزد هم خیلی فاصله ست!!!! فقط تونستیم یه روز میبد و اردکان و یه روز یزد و نصف روز اردستان و نایین بمونیم!!! 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ من یزدی نیستم اما ییزدیهارو دوست میدارم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ سلام اومدم شهرتون مسافرت ، منو ببرید بگردونید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده