Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ ببخشید هم همه شد سلام احوال شما من معذرت می خوام بی ادبی نشده باشه نه بابا. بی ادبی چیه. شوخی کردماااااااااااا. بچه های یزد یه دونه باشن 1 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ نه بابا. بی ادبی چیه. شوخی کردماااااااااااا.بچه های یزد یه دونه باشن :camera2::camera2: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ من اصالتا برای سریزد هستم میدونی کجاس که؟ لینک به دیدگاه
armanrahimi 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ فک نکنم کویر برای هیچ کشوری مفید باشه و سایر مناطق اون کشور بهش احتیاج داشته باشن.بعدشم ما همیشه اینجا بودیم و هستیم شما با از ما بهترون میپری و مارو اینجا نمیبینی(عطف به جی میل و امثالهم).بعدشم تو یا بمیر یا ازدواج کن ما بیایم یزد ببینیم اصلا ارزش دیدن و اومدن داره 1 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ من اصالتا برای سریزد هستم میدونی کجاس که؟ جدی؟؟؟؟؟؟؟!!! آره نزدیک مهریزه رفتم اونجا قلعه دوره ساسانیان خیلی اونجا که رفتم بهم غرور داد. سر یزد اولین منطقه مسکونی یزده یه دیوار اونجاست قسمتیش مونده و اولین دیوار یزده پایین دیوار سربازای دشمن که تو دوره اسکندر که به ایران حمله شد دفن هستن 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ فک نکنم کویر برای هیچ کشوری مفید باشه و سایر مناطق اون کشور بهش احتیاج داشته باشن.بعدشم ما همیشه اینجا بودیم و هستیم شما با از ما بهترون میپری و مارو اینجا نمیبینی(عطف به جی میل و امثالهم).بعدشم تو یا بمیر یا ازدواج کن ما بیایم یزد ببینیم اصلا ارزش دیدن و اومدن داره باشه کویر به هیچ دردی نمیخوره بحثی نداریم از شما بهترین هم شما خودت ....... عطف به بیچاره کردن من!!!!!! اگه به تو باشه که بیای یزد من بمیرم راضی میشی باشه بیا ساتورتو بیار کردخان منو بکش بعد بیا حلوای ما رو هم بخور لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ آره الکی نیس که یه سری عکساش توی کالری عکسم هست برو ببین حالشو ببر:دی 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ خوب همه جا مهمون نوازنشما بیا ......می بینی خوب ما چند بار اومدیم و دیدیم که میگم تازه یکیشون که اونقدام صمیمی نبودیم بی مقدمه بهم گفت زهر انار 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ پس کجان این بچه های یزد همه اودن به جز یزدیا خوب تا الان چندتا اومدن یزدی باشن میشه گفت 4تا با اصالتنو نمیدونم قبلا یزد زندگی میکردنو اینا حساب کردم 2 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ خوب ما چند بار اومدیم و دیدیم که میگم تازه یکیشون که اونقدام صمیمی نبودیم بی مقدمه بهم گفت زهر انار خوب از بس این یزدیا شیرینن و همه رو دوست دارن آخه ما حضرت فاطمه رو هم به اسم صدا میزنیم باهاش صممیمی هستیم نمیگیم خانم محمدی که یا خانم حضرت علی 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ خوب از بس این یزدیا شیرینن و همه رو دوست دارنآخه ما حضرت فاطمه رو هم به اسم صدا میزنیم باهاش صممیمی هستیم نمیگیم خانم محمدی که یا خانم حضرت علی میخوام تا صد سال شیرین نباشن 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ حالا یکی بگه توروشبالا یعنی چه؟ شیرازی های قدیم هم این واژه رو برای آبکش استفاده میکردن. البته به صورت ترشباله (تراوش پیاله) ما هم ارادت داریم خدمت یزدی ها ، مادرم اصالتا یزدی هستن 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ جدی؟؟؟؟؟؟؟!!! آره نزدیک مهریزهرفتم اونجا قلعه دوره ساسانیان خیلی اونجا که رفتم بهم غرور داد. سر یزد اولین منطقه مسکونی یزده یه دیوار اونجاست قسمتیش مونده و اولین دیوار یزده پایین دیوار سربازای دشمن که تو دوره اسکندر که به ایران حمله شد دفن هستن نخیر نارین قلعه میبد کهن ترین بنای خشت خام جهان است راستی من زیلو هم خیلی دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ نخیر نارین قلعه میبد کهن ترین بنای خشت خام جهان است راستی من زیلو هم خیلی دوست دارم آره اینی که میگی درسته ولی اون یه دژه خوبه 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ کارکرد قلعه ای که توی سریزد هست خیلی خالب هستش هر خانواده یه اتاق داشته اونجا که هرجی اشیای قیمتی داشتن توی اون میزاشتن 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread62467-7.html#post916984 از اینجا به بعد عکسای یزدم هستن دوست داشتید ببینید این هم عکس از قلعه هست http://www.noandishaan.com/forums/thread62467-8.html#post928119 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ یزدو خیلی دوس دارم خوشبحال شما یزدیا 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ کارکرد قلعه ای که توی سریزد هست خیلی خالب هستش هر خانواده یه اتاق داشته اونجا که هرجی اشیای قیمتی داشتن توی اون میزاشتن حمید جان میشه این عکسایی که از یزد داریو بهم برسونی میخوامشون میشه بهم لطف کنی بدی بهم ممنون میشم با کیفیت می خوام اگه حجمشم خیلی زیاده میشه بیام تهران بگیرم یا من میام یا محمد آدمین میاد 3 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۱ شیرازی های قدیم هم این واژه رو برای آبکش استفاده میکردن. البته به صورت ترشباله (تراوش پیاله) ما هم ارادت داریم خدمت یزدی ها ، مادرم اصالتا یزدی هستن سلام به به خیلی خوشحالم شما که عکاس هستید می تونید عکس از یزد اگه دارید بهم بدین میشه داشته باشمشون.... ممنون میشم اگه دارین بهم بدین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده