زفسنجانی 7100 ارسال شده در 24 اسفند، 2012 یزدی نیستم اما یه وقتایی که میرم به رفسنجان از حاشیه دروازه قرانش سلام وسلامتی رو خدمت همشون عارضیم ... 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 سلام سلام ما حدود یه ماه پیش از طرف یونی اومدیم یزد! وااااااااااااااااااای چقد شهرتون قشنگه چقد حسُ حاله خوبی داره من که عاشقش شدم!!! خیلی بهمون خوش گذشت! 4
The Developer 5479 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 سلام سلامما حدود یه ماه پیش از طرف یونی اومدیم یزد! وااااااااااااااااااای چقد شهرتون قشنگه چقد حسُ حاله خوبی داره من که عاشقش شدم!!! خیلی بهمون خوش گذشت! خیلی خوش اومدید و خوشحالیم که بهتون خوش گذشته باشه 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 سلام سلامما حدود یه ماه پیش از طرف یونی اومدیم یزد! وااااااااااااااااااای چقد شهرتون قشنگه چقد حسُ حاله خوبی داره من که عاشقش شدم!!! خیلی بهمون خوش گذشت! کجاش رفته بودید حالا؟ 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 خیلی خوش اومدید و خوشحالیم که بهتون خوش گذشته باشه مرسی کجاش رفته بودید حالا؟ اردستان.....یزد.....میبد.....نایین رفتیم!! خیلی جاها رفتیم و خیلی جاها هم نتونستیم بریم! چون دهه اول محرم بود و بعضی جاها مثِ باغ دولت آباد کاروانسرا عباسی و.... بسته بودن! 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 مرسی اردستان.....یزد.....میبد.....نایین رفتیم!! خیلی جاها رفتیم و خیلی جاها هم نتونستیم بریم! چون دهه اول محرم بود و بعضی جاها مثِ باغ دولت آباد کاروانسرا عباسی و.... بسته بودن! باغ دولت آباد کاروانسرا عباسی بسته بود؟؟؟؟ با شتر نیومدن بیرون؟ نارین قلعه،خدیجه خاتون نرفتین؟ یادش بخیر خدایی... 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 باغ دولت آباد کاروانسرا عباسی بسته بود؟؟؟؟ با شتر نیومدن بیرون؟ نارین قلعه،خدیجه خاتون نرفتین؟ یادش بخیر خدایی... اره بسته بود....واقعا حیف شد! نه ندیدیم!!!! چرا نارین قلعه رو رفتیم که توی میبده!!! ولی خدیجه خاتون نه! بازم واقعا واقعا یادش بخیر!!!! دلم تنگ شد! 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 اره بسته بود....واقعا حیف شد!نه ندیدیم!!!! چرا نارین قلعه رو رفتیم که توی میبده!!! ولی خدیجه خاتون نه! بازم واقعا واقعا یادش بخیر!!!! دلم تنگ شد! پس خیلی چیزارو ندیدین...محرماشم خیلی قشنگ میشه... 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 میخوام چن تا عکس قشنگ از یزد گرفتیم بزارم ولی آپ نمیشه چرااااا؟؟؟؟ 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2012 پس خیلی چیزارو ندیدین...محرماشم خیلی قشنگ میشه... آره متاسفانه! انصافا وقتی اونجا بودیم کاملات حال و هوای محرمُ حس میکردیم!!! من که خیلی خوشم اومد حتی چن بار چایی نذری و قرمه سبزی نذری هم خوردیم خیلی مزه داد!:دی البته وقتمون خیلی محدود بود و فقط 4 روزه بود و از همدان تا یزد هم خیلی فاصله ست!!!! فقط تونستیم یه روز میبد و اردکان و یه روز یزد و نصف روز اردستان و نایین بمونیم!!! 3
ارسال های توصیه شده