Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ :icon_razz: نرسیدم بیام خب ! ایشالا انتخابات بعدی لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام و درود!احوال شما چطوره؟ خوبین؟ سخنرانی حسن کلید ساز؟ مخلصممم شما چطوری ؟ چی کارا میکنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مخلصممم شما چطوری ؟ چی کارا میکنی ؟ تسبیح میگیم و دعاتون میکنیم شما چه خبر؟ زاینده رود رو کی میخوان آسفالت کنن راحت شیم؟؟ لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ تسبیح میگیم و دعاتون میکنیم شما چه خبر؟ زاینده رود رو کی میخوان آسفالت کنن راحت شیم؟؟ والا قرار بوده اتوبان چهار بانده روش بکشن ! چون تویی میگم بچه ها زودنر کارشا بکنن 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۶ والا قرار بوده اتوبان چهار بانده روش بکشن ! چون تویی میگم بچه ها زودنر کارشا بکنن والا به خدا فایده که نداره که 11 ماه از 12 ماه سال رو بسته س 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۶ کارِ خدا را بیبین الکی الکی ما هم قاطی بِچا اصفهون شدیم لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۶ کارِ خدا را بیبینالکی الکی ما هم قاطی بِچا اصفهون شدیم ما الکی الکی به کسی ویزا اصفهون نمیدیم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۶ ما الکی الکی به کسی ویزا اصفهون نمیدیم فعلا که بنده دارم تو اصفهون شوما زندگی می کنم 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۶ فعلا که بنده دارم تو اصفهون شوما زندگی می کنم عهههه بسلامتی ! خوش اومدی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۶ عهههه بسلامتی ! خوش اومدی سلامت باشی سامان یه کار برام پیدا کن. بیکارم 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۶ سلامت باشیسامان یه کار برام پیدا کن. بیکارم لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ :icon_pf (44)::icon_pf (44): :w73: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده