Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ آخی یادش بخیر چقدر قرار می زاشتیم می رفتیم بیرون من آبنبات چوبی می خریدم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۶ آخی یادش بخیر چقدر قرار می زاشتیم می رفتیم بیرون من آبنبات چوبی می خریدم شما هنوز زنده ای؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۶ شما هنوز زنده ای؟؟؟؟ :vahidrk: ب ر ب ب ایششششش 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۶ :vahidrk:ب ر ب ب ایششششش والا حتی اگه اینکه انجمن رو تنها گذاشتید مهم نباشه دوستاتون رو که تنها گذاشتید سالی یه بار یه سر میزنید و والسلام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما فقط یکیشونی 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ والا حتی اگه اینکه انجمن رو تنها گذاشتید مهم نباشه دوستاتون رو که تنها گذاشتید سالی یه بار یه سر میزنید و والسلام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما فقط یکیشونی نیست حالا خودت یه سراغ میگیری؟ شرم کن :icon_razz: ولی قبول دارم ماها بنا به مشغله و کاری که داریم خیلی کمرنگ شدیم (بی رنگ هم میشه گفت حتی) ولی با قدیمی های نواندیشان در تماسم کم و بیش از حال هم خبر میگیریم اینطور هم نیست که کلا نباشیم ما همون دست های پشت پرده ایم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ نیست حالا خودت یه سراغ میگیری؟شرم کن :icon_razz: ولی قبول دارم ماها بنا به مشغله و کاری که داریم خیلی کمرنگ شدیم (بی رنگ هم میشه گفت حتی) ولی با قدیمی های نواندیشان در تماسم کم و بیش از حال هم خبر میگیریم اینطور هم نیست که کلا نباشیم ما همون دست های پشت پرده ایم والا از هرکی میخوای بپرس من هر روز تو انجمنم! حداقلش اینه که یه سر میزنم ببینم کسی پیامی چیزی داده یا نه اگه موضوعات جالبی هم ببینم توی آخرین ارسال ها، یه کامنتی هم اونجا میذارم یادمه همین تاپیک قبلا یه دفه داغ میشد ده صفحه میرفت جلو اما الان به زور یه نفر میاد پست میذاره قبول دارم هر کسی بالاخره مشغله داره اما خب به هر حال بد نیست حتی اگه نمیتونیم حداقل یه سر بزنیم مثل چک کردن ایمیل، دیدن تلگرام و خیلی جاهای دیگه که شاید هر روز میبینیم، یه نگاهی هم به اینجا بندازیم 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بگذریم از بچه های اصفهان چه خبر از کدوم ها خبر داری ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بگذریم از بچه های اصفهان چه خبر از کدوم ها خبر داری ؟ والا من از امین خبر داشتم که الان همونم ندارم از خودم خبر دارم فقط 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ والا من از امین خبر داشتم که الان همونم ندارماز خودم خبر دارم فقط امین بنده خدا داخل عید که عموش فوت کرد محمد الان تهرانه آخر هفته بر میگرده دیگه کیا را می شناسی تا برات بگم؟ نرگس که سر کاره 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۶ امین بنده خدا داخل عید که عموش فوت کرد محمد الان تهرانه آخر هفته بر میگرده دیگه کیا را می شناسی تا برات بگم؟ نرگس که سر کاره والا به اسم که فقط امین رو میشناسم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws28: هر جا هستن خدا براشون خوش بخواد خدا رفتگان همه رو هم بیامرزه هنوز زاینده رود بازه؟ 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ والا به اسم که فقط امین رو میشناسم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:ws28: هر جا هستن خدا براشون خوش بخواد خدا رفتگان همه رو هم بیامرزه هنوز زاینده رود بازه؟ بعله و ما قراره فردا بریم ببینیمش 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بعلهو ما قراره فردا بریم ببینیمش خعلی هم عالی کِی میبندنش؟ 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ حسش نی وقتش نی حالش نی عامو ولوم بکن کی حال داره بیاد انجمن ؟ بعد شونصد سال اومدیم انگار از غار کهف اومدیم بیرون ! هیشکی نی ! همه رفتن کسی دور و برم نیییست راسی سلاااام 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بعلهو ما قراره فردا بریم ببینیمش عهههه سلام فهیمه خانوم حال شوما ؟ احوال شوما ؟ مشتااااق دیدارر 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ عهههه سلام فهیمه خانوم حال شوما ؟ احوال شوما ؟ مشتااااق دیدارر عههههه سامان خان حال شما احوال شما نیستی آقا کم پیدایی چه خبرا خوش میگذره سلامتید 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ عههههه سامان خان حال شما احوال شما نیستی آقا کم پیدایی چه خبرا خوش میگذره سلامتید کم سعادتیم خوبیم عالیم همه چی اوکیه ! ملالی نیست جز دوری شما 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ کم سعادتیم خوبیم عالیم همه چی اوکیه ! ملالی نیست جز دوری شما امروز میایی میدان واسه سخنرانی؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۶ حسش نی وقتش نی حالش نی عامو ولوم بکن کی حال داره بیاد انجمن ؟ بعد شونصد سال اومدیم انگار از غار کهف اومدیم بیرون ! هیشکی نی ! همه رفتن کسی دور و برم نیییست راسی سلاااام سلام و درود! احوال شما چطوره؟ خوبین؟ امروز میایی میدان واسه سخنرانی؟ سخنرانی حسن کلید ساز؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده