saghar... 6666 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2015 خودت میدونی آدرس کوچه علی چپ کجاست دیگه خدا بیشترش کنه چرا جوش میاری؟؟ من اونجا رو اصن بلد نیستم ایشالانه هنوز سرد سردم 1
m.sh1992 2210 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 من اونجا رو اصن بلد نیستمایشالانه هنوز سرد سردم همونجاییه ک موقع تایپ پیام قبلیت وایساده بودی آره معلومه.. از این شکلک ک گذاشتی کاملا معلومه 1
saghar... 6666 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 همونجاییه ک موقع تایپ پیام قبلیت وایساده بودی آره معلومه.. از این شکلک ک گذاشتی کاملا معلومه من نشسته بودم وای نستاده بودم که حالا اینقد حرص نخور 1
m.sh1992 2210 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 من نشسته بودم وای نستاده بودم کهحالا اینقد حرص نخور عه؟!!!.. جدیدا مد شده تو کوچه علی چپ میشینن؟؟!!! والا کسی ک اون شکلکو استفاده میکنه معلومه حرص میخوره.. تو هم ک استفاده کردی.. حالا کی حرص میخوره؟؟؟ 1
saghar... 6666 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 عه؟!!!.. جدیدا مد شده تو کوچه علی چپ میشینن؟؟!!! والا کسی ک اون شکلکو استفاده میکنه معلومه حرص میخوره.. تو هم ک استفاده کردی.. حالا کی حرص میخوره؟؟؟ تو کوچه که راه میرن اما اون جایی که من بودم کوچه نبود که حالا تو حرص میخوری 1
m.sh1992 2210 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 تو کوچه که راه میرن اما اون جایی که من بودم کوچه نبود کهحالا تو حرص میخوری کجا بود؟.. یعنی تو مشهد سبک کوچه علی چپ تغییر کرده؟؟..جل الخالق من و حرص خوردن؟؟!!!!!!! .. شما با یکی از صبورترین افراد روی زمین صحبت میکنی .. من حتی تو دعوا و کل کل با خواهر کوچیکم هم خنده م میگیره 1
saghar... 6666 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 کجا بود؟.. یعنی تو مشهد سبک کوچه علی چپ تغییر کرده؟؟..جل الخالق من و حرص خوردن؟؟!!!!!!! .. شما با یکی از صبورترین افراد روی زمین صحبت میکنی .. من حتی تو دعوا و کل کل با خواهر کوچیکم هم خنده م میگیره مشهد کوچه علی چپ نداره اصن اوهوم تو و حرص خوردن ودیگر هیچ منم دقیقا همینطورم خندم میگیره 1
m.sh1992 2210 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 مشهد کوچه علی چپ نداره اصناوهوم تو و حرص خوردن ودیگر هیچ منم دقیقا همینطورم خندم میگیره اینقدر تو این کوچه ها قدم زدید دیگه حسش نمیکنید کی بود حرص میخورد و میگفت ما ندار نیستیم و پولداریم و این حرفا؟؟!! 1
saghar... 6666 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 اینقدر تو این کوچه ها قدم زدید دیگه حسش نمیکنید کی بود حرص میخورد و میگفت ما ندار نیستیم و پولداریم و این حرفا؟؟!! این کوچه تو اصفهانه نه تو مشهد شما هم اینقد اشتباها انکارش کردین که ازش فراموشتون شده حرص نمیخوردم که واقعیتو میگفتم 1
m.sh1992 2210 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 این کوچه تو اصفهانه نه تو مشهد شما هم اینقد اشتباها انکارش کردین که ازش فراموشتون شدهحرص نمیخوردم که واقعیتو میگفتم نه.. ما انکارش نمیکنیم.. ولی 1 خاصیت اصفهانیا معمولا رک بودنشونه.. و از اون مهمتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر.. اینه ک اصفهانیا نیازی ندارن 1 سر ب این کوچه بزنن با حرص، واقعیتو میگفتی 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 امروز اومدم اصفهان دنبال کار.... خدا بگم چیکارتون نکنه با این اوضاع کار 3
saghar... 6666 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 نه.. ما انکارش نمیکنیم.. ولی 1 خاصیت اصفهانیا معمولا رک بودنشونه.. و از اون مهمتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر.. اینه ک اصفهانیا نیازی ندارن 1 سر ب این کوچه بزنن با حرص، واقعیتو میگفتی فک میکنن نیاز ندارن در صورتی که همیشه اونجا هستن
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 ساغر یه زمانی این کاری که تو انجام میدی، کارِ من بود ترکوندنِ تاپیک ها :d 1
m.sh1992 2210 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 فک میکنن نیاز ندارن در صورتی که همیشه اونجا هستن وا !!!!.. ساغر جون؟؟؟.. داری درباره اصفهانیا صحبت میکنیا.. نه مشهدیا 1
m.sh1992 2210 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 امروز اومدم اصفهان دنبال کار....خدا بگم چیکارتون نکنه با این اوضاع کار اووووووووووفففففففففف.. خدا ب دادتون برسه براتون دعا میکنیم ان شاء الله ب بهترینا برسید :girl_angel: 1
saghar... 6666 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 وا !!!!.. ساغر جون؟؟؟.. داری درباره اصفهانیا صحبت میکنیا.. نه مشهدیا وا مریم جون منم میدونم درباره ی کیا دارم صحبت میکنم 1
m.sh1992 2210 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 وا مریم جون منم میدونم درباره ی کیا دارم صحبت میکنم اِوا خواهر.. داری اشتباه میکنی 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 اووووووووووفففففففففف.. خدا ب دادتون برسه براتون دعا میکنیم ان شاء الله ب بهترینا برسید :girl_angel: ممنون:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: 1
saghar... 6666 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 اِوا خواهر.. داری اشتباه میکنی اوا خواهر اشتباهات خودتو گردن من ننداز 1
m.sh1992 2210 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 ممنون:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: خواهش میکنم.. من ب شدت درکتون میکنم.. کاااار، اونم اصفهااااااااان 1
ارسال های توصیه شده