saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ خودت میدونی آدرس کوچه علی چپ کجاست دیگه خدا بیشترش کنه چرا جوش میاری؟؟ من اونجا رو اصن بلد نیستم ایشالانه هنوز سرد سردم 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ من اونجا رو اصن بلد نیستمایشالانه هنوز سرد سردم همونجاییه ک موقع تایپ پیام قبلیت وایساده بودی آره معلومه.. از این شکلک ک گذاشتی کاملا معلومه 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ همونجاییه ک موقع تایپ پیام قبلیت وایساده بودی آره معلومه.. از این شکلک ک گذاشتی کاملا معلومه من نشسته بودم وای نستاده بودم که حالا اینقد حرص نخور 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ من نشسته بودم وای نستاده بودم کهحالا اینقد حرص نخور عه؟!!!.. جدیدا مد شده تو کوچه علی چپ میشینن؟؟!!! والا کسی ک اون شکلکو استفاده میکنه معلومه حرص میخوره.. تو هم ک استفاده کردی.. حالا کی حرص میخوره؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ عه؟!!!.. جدیدا مد شده تو کوچه علی چپ میشینن؟؟!!! والا کسی ک اون شکلکو استفاده میکنه معلومه حرص میخوره.. تو هم ک استفاده کردی.. حالا کی حرص میخوره؟؟؟ تو کوچه که راه میرن اما اون جایی که من بودم کوچه نبود که حالا تو حرص میخوری 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ تو کوچه که راه میرن اما اون جایی که من بودم کوچه نبود کهحالا تو حرص میخوری کجا بود؟.. یعنی تو مشهد سبک کوچه علی چپ تغییر کرده؟؟..جل الخالق من و حرص خوردن؟؟!!!!!!! .. شما با یکی از صبورترین افراد روی زمین صحبت میکنی .. من حتی تو دعوا و کل کل با خواهر کوچیکم هم خنده م میگیره 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ کجا بود؟.. یعنی تو مشهد سبک کوچه علی چپ تغییر کرده؟؟..جل الخالق من و حرص خوردن؟؟!!!!!!! .. شما با یکی از صبورترین افراد روی زمین صحبت میکنی .. من حتی تو دعوا و کل کل با خواهر کوچیکم هم خنده م میگیره مشهد کوچه علی چپ نداره اصن اوهوم تو و حرص خوردن ودیگر هیچ منم دقیقا همینطورم خندم میگیره 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ مشهد کوچه علی چپ نداره اصناوهوم تو و حرص خوردن ودیگر هیچ منم دقیقا همینطورم خندم میگیره اینقدر تو این کوچه ها قدم زدید دیگه حسش نمیکنید کی بود حرص میخورد و میگفت ما ندار نیستیم و پولداریم و این حرفا؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ اینقدر تو این کوچه ها قدم زدید دیگه حسش نمیکنید کی بود حرص میخورد و میگفت ما ندار نیستیم و پولداریم و این حرفا؟؟!! این کوچه تو اصفهانه نه تو مشهد شما هم اینقد اشتباها انکارش کردین که ازش فراموشتون شده حرص نمیخوردم که واقعیتو میگفتم 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ این کوچه تو اصفهانه نه تو مشهد شما هم اینقد اشتباها انکارش کردین که ازش فراموشتون شدهحرص نمیخوردم که واقعیتو میگفتم نه.. ما انکارش نمیکنیم.. ولی 1 خاصیت اصفهانیا معمولا رک بودنشونه.. و از اون مهمتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر.. اینه ک اصفهانیا نیازی ندارن 1 سر ب این کوچه بزنن با حرص، واقعیتو میگفتی 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ امروز اومدم اصفهان دنبال کار.... خدا بگم چیکارتون نکنه با این اوضاع کار 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ نه.. ما انکارش نمیکنیم.. ولی 1 خاصیت اصفهانیا معمولا رک بودنشونه.. و از اون مهمتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر.. اینه ک اصفهانیا نیازی ندارن 1 سر ب این کوچه بزنن با حرص، واقعیتو میگفتی فک میکنن نیاز ندارن در صورتی که همیشه اونجا هستن لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ ساغر یه زمانی این کاری که تو انجام میدی، کارِ من بود ترکوندنِ تاپیک ها :d 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ فک میکنن نیاز ندارن در صورتی که همیشه اونجا هستن وا !!!!.. ساغر جون؟؟؟.. داری درباره اصفهانیا صحبت میکنیا.. نه مشهدیا 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ امروز اومدم اصفهان دنبال کار....خدا بگم چیکارتون نکنه با این اوضاع کار اووووووووووفففففففففف.. خدا ب دادتون برسه براتون دعا میکنیم ان شاء الله ب بهترینا برسید :girl_angel: 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ وا !!!!.. ساغر جون؟؟؟.. داری درباره اصفهانیا صحبت میکنیا.. نه مشهدیا وا مریم جون منم میدونم درباره ی کیا دارم صحبت میکنم 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ وا مریم جون منم میدونم درباره ی کیا دارم صحبت میکنم اِوا خواهر.. داری اشتباه میکنی 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ اووووووووووفففففففففف.. خدا ب دادتون برسه براتون دعا میکنیم ان شاء الله ب بهترینا برسید :girl_angel: ممنون:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ اِوا خواهر.. داری اشتباه میکنی اوا خواهر اشتباهات خودتو گردن من ننداز 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ ممنون:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol: خواهش میکنم.. من ب شدت درکتون میکنم.. کاااار، اونم اصفهااااااااان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده