Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ اصن یه همچین چیزی مگه ممکنه؟خیلی عجیب بود واقعا اتفاقا واسه خودمم خیلی عجیبه 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ اتفاقا واسه خودمم خیلی عجیبه راستش من که باورم نمیشه حس میکنم داری سرکارمون میزاری لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ راستش من که باورم نمیشهحس میکنم داری سرکارمون میزاری نه باور کن راست میگم بالاخره الان 22ساله همین اوضاعه 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اصفهانیاااااااااااااااااااااا شما لهجت عوض شده دیگه اصفهانی حساب نمیشی لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ شما لهجت عوض شده دیگه اصفهانی حساب نمیشی شومام ک لهجد عوض شدس ک لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ شومام ک لهجد عوض شدس ک من که اصفهانی نیستم خو من دوستدار اصفهانم لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ دیگه بدتِر... دوستداری اصفان باید لهجه شم اصفانی باشد اونم وقتی میاد تو این تاپیک... بلـــــــــــــــه لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ من که اصفهانی نیستم خو من دوستدار اصفهانم دیگه بدتِر... دوستداری اصفان باید لهجه شم اصفانی باشد اونم وقتی میاد تو این تاپیک... بلـــــــــــــــه لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ دیگه بدتِر... دوستداری اصفان باید لهجه شم اصفانی باشد اونم وقتی میاد تو این تاپیک... بلـــــــــــــــه کم کم لهجمم عوض میشه لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ کم کم لهجمم عوض میشه ایشالله... شوما بیا همینجا... ما خودمون آموزشی رایگان میذاریم... بعد میگن اصفانیا خسیسن لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ ایشالله... شوما بیا همینجا... ما خودمون آموزشی رایگان میذاریم... بعد میگن اصفانیا خسیسن مربی دارم ممنون لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ مربی دارم ممنون چه خوب... پس ایشالله شاهد حضوردون باشیم :girl_yes2: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ آخه چلا گِلیه؟ اخه دلم تنگیده برا علی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ ههههههه :ws3: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::girl_blush2: تقدیم به اصفونیای گل 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ اخه دلم تنگیده برا علی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده